Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

13. Takıma gelebilirsin canım

Merhabalar,
Zayıflamak için motivasyonum var ve yediklerime dikkat eden biriyim. Ancak bu aralar kilo vermek için bir takım içinde yer alsam daha çok keyif alacağımı düşünüyorum. Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum. Lütfen :)
Mevcut Kilom 67
Hedef Kilom 58
Boy 175

4. takima gelebilirsiniz linke tiklamaniz yeterli :)

meraba Eda,gecen sene falandi sanirim yarismistim gruplarda,genetik,polikistik over,hamilelikler derken suan 87 kilo civarindayim ve acilen diyete baslamam gerekiyor,desteginizi bekliyorum

Bu karantina sürecinde ve öncesinde de aldığım kilolar artık moralimi bozuyor,bildiğim herhangi bir sağlık sorunum yok,Bende katılmak istiyorum 10 kg fazlam var.
Boy: 158
Kilo:68

Son düzenleme:
Takımında yeri olan var mı? Artık motivasyon arıyorum tek başına ipin ucunu çok kaçırdım bu yolda yalnız yürüyemiyorum..

Merhabalar
Bende katılmak istiyorum
Merhaba 5. Takıma bekleriz

MERHABA BENDEKIDE MESHUR DOGUM KILOLARI 3 YILDIR SAVASIYORUM BI ALIP BI VERIYORUM DAHA ONCE 92 KILO IDIM 80E DUSUNCE BANA BIR RAHATLAMA GELDI SUREKLI 83 84 VE80 ARASINDA GIDIP GELIYORUM ARTIK 70I GORMEK ISTIYORUM GRUPLARDA BOSLUK VARSA BENDE GELMEK ISTERIM

Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima bekleriz

Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…