Merhaba cok uzun zamandır k.kulubune girmiyordum diyet yapmak için giriş yaptım ve bu postu buldum.boyum 164 cm kilom 68 kg.59 kiloya inmek istiyorum.diyetisyene başladım ama motivasyona ihtiyacım var.birde hedefindeki kiloyu en son 2010 da görmüştüm.
4. takima gelebilirsiniz linke tiklamaniz yeterli :)Merhabalar,
Zayıflamak için motivasyonum var ve yediklerime dikkat eden biriyim. Ancak bu aralar kilo vermek için bir takım içinde yer alsam daha çok keyif alacağımı düşünüyorum. Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum. Lütfen :)
Mevcut Kilom 67
Hedef Kilom 58
Boy 175
Pardon ben Eda olcakti
Selamlar kızlar 5. Takıma beklerizBu karantina sürecinde ve öncesinde de aldığım kilolar artık moralimi bozuyor,bildiğim herhangi bir sağlık sorunum yok,Bende katılmak istiyorum 10 kg fazlam var.
Boy: 158
Kilo:68
super geliyorumm❤Selamlar kızlar 5. Takıma bekleriz
4. takima bekleriz , linke tiklamaniz yeterli :)Takımında yeri olan var mı? Artık motivasyon arıyorum tek başına ipin ucunu çok kaçırdımbu yolda yalnız yürüyemiyorum..
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Kilo vermek istiyorum.1,72 boy 104 kılo
MerhabaBende katılmak istiyorum bende alırmisin
Merhaba 5. Takıma beklerizMerhabalar
Bende katılmak istiyorum
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima beklerizMERHABA BENDEKIDE MESHUR DOGUM KILOLARI 3 YILDIR SAVASIYORUM BI ALIP BI VERIYORUM DAHA ONCE 92 KILO IDIM 80E DUSUNCE BANA BIR RAHATLAMA GELDI SUREKLI 83 84 VE80 ARASINDA GIDIP GELIYORUM ARTIK 70I GORMEK ISTIYORUMGRUPLARDA BOSLUK VARSA BENDE GELMEK ISTERIM
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima beklerizMERHABA BENDEKIDE MESHUR DOGUM KILOLARI 3 YILDIR SAVASIYORUM BI ALIP BI VERIYORUM DAHA ONCE 92 KILO IDIM 80E DUSUNCE BANA BIR RAHATLAMA GELDI SUREKLI 83 84 VE80 ARASINDA GIDIP GELIYORUM ARTIK 70I GORMEK ISTIYORUMGRUPLARDA BOSLUK VARSA BENDE GELMEK ISTERIM