Azimliyim kurallara uyarim dersen 9.takima gel cnmKizlar ben de bir takıma dahil olmak istiyorum. Şu an ki kilom 82, hedef kilom 60. Kendimce spor ve diyete başladım. Bı grupta olursam birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum
Evet çok isterimAzimliyim kurallara uyarim dersen 9.takima gel cnm
Nasıl geleceğim pekiAzimliyim kurallara uyarim dersen 9.takima gel cnm
Buraya tiklayip gelebilirsin :)Nasıl geleceğim peki
Doğum, hareketsiz yaşam ve dengesiz beslenme sonrası 83 kilo oldum. Bende bir gruba katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
6.takima bekliyorumBen de hala grupsuzum60.6 kg um ilk hedefim 54
selam boy 170 kilo 75 ilk hedef 69 hedef 63 grubunda yer olan var mı beni alabilecek :)
Duzenli gelebilirsen, 9.takima gel tatlim :)merhaba herkese. uzun süredir bu forumu takip ediyordum ama cuma zayıflama yarışmasına katılıp, motive olmak için hesap oluşturup geldim. :) çocukluktan bu yana kilolu değildim, hatta şu kilo alamayan insanlardandım ama 3 sene önce çağrı merkezi geçmişimin başlamısıyla birlikte 47 kilodan 65 kiloya kadar geldim. boğazı boş durmayan biri olarak yine az kilo almışım diyorum bazen:) artık beni her görenin sana ne oldu, ne kadar kilo almışsın söylemlerinden sıkıldım. hala boğazımı çok tutamıyorum ama inşallah bir takıma girebilirsem hedef kilom olan 55’e ulaşmak istiyorum. umarım takımlarınızda yeriniz vardır. :)
4. takima gleebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)seaBahAR merhaba ben bir takıma gitmek istiyorum. Nasıl katılabilirim acaba?
Katılım formunu doldurdum. Yorum olarak yazdım. Şimdi uzun uzun şartları okuyorum4. takima gleebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızwww.kadinlarkulubu.com
4. takima gelebilirsiniz ,linke tiklamaniz yeterli :)Merhaba. Kilo: 97 Boy: 172
103 kilodan 97ye indim. Bir takıma dahil olabilirsem daha motive olabileceğimi düşünüyorum. Hedefim 68 kg.