Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum, hareketsiz yaşam ve dengesiz beslenme sonrası 83 kilo oldum. Bende bir gruba katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Doğum, hareketsiz yaşam ve dengesiz beslenme sonrası 83 kilo oldum. Bende bir gruba katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de hala grupsuzum😃 60.6 kg um ilk hedefim 54🎀
6.takima bekliyorum 😊

Yeni gelen arkadaşlardan 85 üzeri olan disiplinli kaçamak yapmıycak bi arkadaş arıyorum.
Birlikte motive olup kilo vermek istiyorum.
14. Takımdayım

merhaba herkese. uzun süredir bu forumu takip ediyordum ama cuma zayıflama yarışmasına katılıp, motive olmak için hesap oluşturup geldim. :) çocukluktan bu yana kilolu değildim, hatta şu kilo alamayan insanlardandım ama 3 sene önce çağrı merkezi geçmişimin başlamısıyla birlikte 47 kilodan 65 kiloya kadar geldim. boğazı boş durmayan biri olarak yine az kilo almışım diyorum bazen:) artık beni her görenin sana ne oldu, ne kadar kilo almışsın söylemlerinden sıkıldım. hala boğazımı çok tutamıyorum ama inşallah bir takıma girebilirsem hedef kilom olan 55’e ulaşmak istiyorum. umarım takımlarınızda yeriniz vardır. :)

Merhaba. Önce kendimi tanıtayım ismim Zehra. 24 yaşındayım. Güncel kilom 59.8. buralara 79 lardan geldim 4 ayda. Hedefim 50 kilo olmak. Ama eski motivasyonumu kaybetdim.Arkadaşım bir grup veya bir diyetisyenle yoluma devam etmemi ve motivasyonumu kazana bileceğimi söyledi. Bende zaten ara sıra uzaktan forumu izliyor. İhtiyacım oldugu konulardan faydalanıyordum. Bu yarışma bana iyi gelecek bence. Benide bir takıma alırsanız sevinirim. Gelsin teklifler değerlendireyim :-)

merhaba herkese. uzun süredir bu forumu takip ediyordum ama cuma zayıflama yarışmasına katılıp, motive olmak için hesap oluşturup geldim. :) çocukluktan bu yana kilolu değildim, hatta şu kilo alamayan insanlardandım ama 3 sene önce çağrı merkezi geçmişimin başlamısıyla birlikte 47 kilodan 65 kiloya kadar geldim. boğazı boş durmayan biri olarak yine az kilo almışım diyorum bazen:) artık beni her görenin sana ne oldu, ne kadar kilo almışsın söylemlerinden sıkıldım. hala boğazımı çok tutamıyorum ama inşallah bir takıma girebilirsem hedef kilom olan 55’e ulaşmak istiyorum. umarım takımlarınızda yeriniz vardır. :)
Duzenli gelebilirsen, 9.takima gel tatlim :)

Merhaba şuan 23 yaşındayım. Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben.... TEŞEKKÜRLER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X