Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinci kez mezun olanlara verilmiştiProlugu duyan diyete baslamis
Peki eski mezunlara da veriliyo mu ? Gerci ben su anda listelerdeyim az kaldi mezun olurum bi kac aya
O zmn burdan yetkililere sesleniyorum ben hak kazandiysam prolugumu istiyorumIkinci kez mezun olanlara verilmişti
Yok öyle değil simdi listeden mezun olunca pro olacaksın :)))))O zmn burdan yetkililere sesleniyorum ben hak kazandiysam prolugumu istiyorum
Hic hos diiiil neyse ki konuya hakimim 2 3 ay sonra bnde proyum sagol canimYok öyle değil simdi listeden mezun olunca pro olacaksın :)))))
ben de katılmak istiyorumm
Kanayan yaram bi 10 kilo verebilsem mikemmel olcak ama emzirirken cok sik acikiyorum oyle hafif seyler beni kesmiyo yaa
Merhaba 9. takima katilabilirsinBen de katılmak istiyorum 20 kilo verebilsem çok güzel olur
Bende katılmak isterim
Benim bogazda sağlam napacam.
13. Takıma gidebilirsin cnnNedir ne değildir Bi bilgim yok ama bende zayıflamak istiyorum
Listelere uymayı beceremiyorum umutsuz vakamıyım
13. Takıma gidebilirsin cnn
Neden umutsuz vaka olasın ki
Tek başına olmuyor
Seni anlayan takım arkadaşlarınla kolayca verirsin
4. takima bekleriz , linke tiklamaniz yeterli :)Ben de katılmak isterim
Valla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkcası bilgilendiren olursa neden olmasın
3. Takıma gel cnmGeçen sene mezun olmuş bir üye olarak tekrardan bir takıma üye olmak istiyorumm Var mı bana da yer ?