- 20 Eylül 2012
- 21.766
- 87.834
- 798
Bir takım tecrübem var di başaramadım çıktım yine alan olursa dahil olmak isterim zira şuan 117 kiloyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir takım tecrübem var di başaramadım çıktım yine alan olursa dahil olmak isterim zira şuan 117 kiloyum
15 kilo fazlam var. 2 ayda vermem lazım.
![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/Arayıp da bulamadığım yere davet edilmişim de haberim yokmuş. Ben varım beni de alın nolur. Bi yol gösterin. Doğum sonrası kilolar kaldı hiç dikkat etmedim yedim de yedim. 76 kiloyum 55 hedef
Canım takımca izindeydik bu hafta giriyoruz listelere3. takımı sonuç listelerinde göremedim hiç neden acaba
Canım takımca izindeydik bu hafta giriyoruz listelere
Sorun yok canım istediğin yerde devam edebilirsinSahgul kaptanım eski takımımdan buraya gel dediler oraya gittimm size misafirliğe uğrarım olur mu :)
3.takima gelebilirsin canımBende dahil olmak istiyorum zayıflama gruplarına beni grubuna alabilecek olan var mı
Hoşgeldin canım
Yerimiz var canim gelebilirHoşgeldin canımben anka_misali kısalttım adımı
Bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
Zipzip- kaptanım takımda yerimiz var mı?
Sağol canımYerimiz var canim gelebilir![]()
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli.Merhabalar bende katılmak istiyorum.
Kilo: En son birkaç hafta önce tartıldım 107'ydi
Boy: 1.63