Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takımların hepsi bos değil canım ama bazı takımlarda kişi sayısı az yaz nedeniyle 😊
Yaklasık 1.5 aydır mezun olanlara pro üyelik veriliyor canım ben sizlere söylemedim sanırım :))
Hayır canım söylemedin peki mezun illa boy kilo oranında mı oluyo yani mesela ben 70de bırakmak istiyorum 70 kilo ile mezun olabilir miyim

Hayır canım söylemedin peki mezun illa boy kilo oranında mı oluyo yani mesela ben 70de bırakmak istiyorum 70 kilo ile mezun olabilir miyim
Simdi yeni kural geldi canım 80 kilo altında olanlar için hedef kilo kilosunun %10 olacak ve hedefinin yüzde 90 ını verince mezun olabiliecek seklinde
Birde 80 kilo üzeri içinde hedef kilo olarak %15 belirleme sartı var
Simdi sen kac kilosun canım takıma gelmek istersen her zaman beklerim bunu biliyorsun ♥♥

Simdi yeni kural geldi canım 80 kilo altında olanlar için hedef kilo kilosunun %10 olacak ve hedefinin yüzde 90 ını verince mezun olabiliecek seklinde
Birde 80 kilo üzeri içinde hedef kilo olarak %15 belirleme sartı var
Simdi sen kac kilosun canım takıma gelmek istersen her zaman beklerim bunu biliyorsun ♥♥
75.7oldum canım bu hafta izne ayrılacağım Eylül 3 kadar tatilde olacağım katılım Sağlamak zor olur dışarda birde her hafta kilo verme şartı aranıyor galiba ben o kadar veremiyorum. Birde benim yasaklarım var biliyor musun bilmiyorum bakliyat vs menü de olması gerekenler var galiba öyle bir şey okudum sanki

75.7oldum canım bu hafta izne ayrılacağım Eylül 3 kadar tatilde olacağım katılım Sağlamak zor olur dışarda birde her hafta kilo verme şartı aranıyor galiba ben o kadar veremiyorum. Birde benim yasaklarım var biliyor musun bilmiyorum bakliyat vs menü de olması gerekenler var galiba öyle bir şey okudum sanki
Tatil sonrası gelirsin canim o zaman tatilde cuma bildirimleri sıkıntı olabilir.
Menulere gelince herkes istediği gibi besleniyor oyle bir şart yok bizde kimseyi zorlayamam bunu yiyin diyerek
Tek yaptığimiz olculeri konusunda saatleri konusunda ve bazi besinlerin icerigi hakkında uyarıyoruM

Tatil sonrası gelirsin canim o zaman tatilde cuma bildirimleri sıkıntı olabilir.
Menulere gelince herkes istediği gibi besleniyor oyle bir şart yok bizde kimseyi zorlayamam bunu yiyin diyerek
Tek yaptığimiz olculeri konusunda saatleri konusunda ve bazi besinlerin icerigi hakkında uyarıyoruM
Tamam canim dönüşte inşallah tekrar konuşuruz tatilde iken bildirim zor olur kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum çok tesekkur ederim ilgin için 😘😘😘

Bende katılmak istiyorum kizlarrrr
9.takima gelebilirsin cnm

Azimli, kararli, duzenli paylasim yapabilecek, gercekten kilo vermek isteyen
3-4 tane arkadaşi 9.takima bekliyoruz 😍
Linke tiklayip gelebilirsiniz
Ilk sayfada kurallarimiz yaziyor

Kızlar beni de alın ama emziriyorum ben nasıl yapcam diyet
Emziren annelerimiz var takımda canım
3. Takıma gelebilirsin

Ama ben fıtness yapıyorum eğitmeni sayılabilecek seviyeye geldim verilen emekler sayesinde ve 167 50 kiloyum ben şimdi nasıl katılabilirim ki bilmiyorum 😂😂 davetinize istinaden gelmiştim yinede yardımcı olacağım birşey olursa önerilerde bulunabilirim.
1.60 boyda 67 kiloyum kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bugün nette araştırmasını yaparken bu davet ve sizin yorumu görmem çok iyi oldu.

Arkadaşımdan temin ettiğim go*dman 1200 Era model yürüme bandım var. Nasıl bir program uygulamalıyım.

Vaktiniz olur yardımcı olursanız çok sevinirim

En ihtiyacım olan zaman da gelen mükemmel teklif.
Umarım benim içinde yer olan bir grup vardır ..
9.takima gelebilirsin cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X