- 14 Nisan 2019
- 139
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Takıma gelebilirsin cnmGünaydın
Bende katılmak istiyorum irademe sahip biriyim ama be yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim geliyorum hemen3. Takıma gelebilirsin cnm
5. takıma bekleriz canımgünaydın daha önce katılmıştım ama devamlı olamadım eğer kabul eden olursa bende katılmak isterim
5. takıma beklerizBen de katılmak istiyorum. Hangi takım müsait acaba.
Olmaya çalışırım tabiki1.60 boyda 67 kiloyum kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bugün nette araştırmasını yaparken bu davet ve sizin yorumu görmem çok iyi oldu.
Arkadaşımdan temin ettiğim go*dman 1200 Era model yürüme bandım var. Nasıl bir program uygulamalıyım.
Vaktiniz olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba link e tıklayarak 5.takıma gelebilirsin grup içinde süreci anlatıyor oluruz :)Aslında bende çok istiyorum ama burdan nasıl katılıyoruz süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Bende katılmak istiyorum daha önce yazmıştım ama sonrasın da şifremi unuttuğum için devam ettirememiştim
Takımlara katılmıssın zaten canımAy bu nasıl oluyor benide alın :)
Ay ben şey zannetim cuma yarışmasının ayrı bir yerine kayıt olup mezun olunca oraya yazıyorsun ben mezun oldum diye sonra seni pro üye yapıyorlar baya abartarak kendi kendimi inandırmışım :)Takımlara katılmıssın zaten canım