Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar bende zayıflamak istiyorum. İdeal kilom 56-57. Fakat şu an 69 kiloyum. Yıllarca ideal kilodan yukarı çıkmamıştım. Şimdi ise ona ulaşamıyorum bile. Beni de bir takıma dahil eder misiniz?

Merhabalar bende zayıflamak istiyorum. İdeal kilom 56-57. Fakat şu an 69 kiloyum. Yıllarca ideal kilodan yukarı çıkmamıştım. Şimdi ise ona ulaşamıyorum bile. Beni de bir takıma dahil eder misiniz?
Ben anlamadım nasıl olacak ama Beni de yönlendiren olursa sevinirim :ıslık:
Bende katılmak istiyorum:)

3. Takıma gelebilirsiniz

Ben malesef bu ay katilamayacam. Önumuzdeki ay katilsam olur mu? Kendi evimde degilim, burda tartı yok. Hem annem habire yediriyor beni. 68 kiloyum, 60 filan olmak istiyorum.

bende katilmak istiyorum 62 kilodayim ideal kilom 55 . nasil takimlara katiliyoruz ?
Ben 60 kiloyum benide gruplariniza alinnnn
Bende katılmak istiyorum
6.takıma bekliyorum

Bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten vermeyi çok istiyorum bayadır uğraştım yerimde sayıyorum 164 boyundayım 69 kiloyum şimdilik hedeftim 65 olsun onada raziyim

Bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor gerçekten vermeyi çok istiyorum bayadır uğraştım yerimde sayıyorum 164 boyundayım 69 kiloyum şimdilik hedeftim 65 olsun onada raziyim
14. Takıma bekleriz canım

Son düzenleme:
Ben de katılmak istiyorum😇
14.Takıma bekleriz canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X