tamm çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa
ben 24 yaşında 1.72 boyunda 59 kg de bir bayanım
4 kg daha verdimmi tamam hoppa oynayasım var valla nedense bir şarkı bile bazen hoppa kalk gidelim dedirtebiliyor.
gifler nerde gifler gülen adamlarım nerde benim bulamıyorum kızlar siz nerden ekleyebiliyorsunuz?
benide sanırım bir yarışma tetikleyebilir bu yüzden katılmak istiyorum 160 boyundayım 93 kiloyum bir tane oğlum var ama ondan öncede bu kilolardaydım
anlaştık paylaşımda bulunurumda kilo verirmiyim onu bilemedim
E ee hadi ama ben sabırsız bir insanım bir an önce kim alacaksa alsın beni maraton başlasın
ne yapacağım peki şimdi :44:
Merhabalar,
Cok zayif birisi degilim,normal kilomdan 5 kilo fazlasiyla ugrastim hep'alir geri verirdim.Benim asil kilolarla savasim ikizlerime hamile oldugum andan itibaren basladi.5.aya kadar 4 kilo almisken,bir anda haftada 5 kilo almaya basladim.Doktorumun da ikiz hamileliklerde olabilir demesiyle, bu durumu pek takmadim ve hamileligim boyunca 35 kilo aldim.Aradan 2 sene gecti ve ben bunun 22 kilosunu verdim.Fakat hala vermem gereken bir 12-15 kilo var.Bu sure zarfinda diyetisyene gittim ve artik diyet listelerinden ve kontrollere gidip gelmekten biktigim icin ara verdim.Aradan 6 ay gecti ve ben kendimi artik tekrar diyete hazir hissediyorum.
Bu surecte beni motive edecek ve destekleyecek birseylere ihtiyac duyacagim icin ,zayiflama gruplariniza katilmak istiyorum.Amacim elimdeki eski listeleri tekrarlamak.Azimli birisiyimdir ve kafaya koydugumu yaparim.isin icine bir de rekabet girdi mi ne ala :)Takimda etkili bir uye olacagima inaniyorum,siz bana kurallari gonderin yeter:)
hepinize simdiden bol zayiflamali gunler diliyorum
bu arada boyum 1.70 ve kilom bu sabah itibariyle 73.5.
hedefim 60kg olmak.
Merhaba herkese, ben 23 yaşındayım 1,59 boy 69 kiloyum, ben de katılmak istiyorum. Üniversite 2. sınıftayken 40 kiloydum ve depresyon nedeniyle 2 yıl içerisinde neredeyse 30 kilo aldım,artık kilo vermeye başlamam lazım. Tek başıma deniyorum ama olmuyor, hep bi yerde moralim bozuluyor ve pes ediyorum. Desteğe ihtiyacım var, eminim ki yapabilirim... Beni de alın
Merhaba
24 yaşındayım bugün itibari ile 101,8 kiloyum. 18 yaşında(55-57 iken) sürekli oturarak çalışmaya başladım ve psikolojik problemler yaşadığım dönemde tam 45 kilo aldım.
Geçen sene yaptığım diyetle 10 kilo verip sonra yerinde saymaya başladığımda bırakıp eskisinden beter oldum (108 kilo)
1 ay 5 gün önce tekrar diyete başladım. Bu sefer çok kararlıyım. Sırf daha istikrarlı ve hızlı kilo verebilmek ve spor yapacak vakit bulabilmek için işten ayrılacağım.
Şuan 101,8 olarak devam ediyorum.
Mükemmelliyetçi bir yapıya sahibim. Bunu zayıflama döneminde kendi lehime kullanmak istiyorum. İş ve okul hayatında rekabetçi ve hırslı olduğumdan yarışmanın bana fayda sağlayacağını düşünüyorum. Lütfen davet bekliyorum...