How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar..boyum150 kilom 60 evlenmedden önve 45 kilo idim 48 ile evlendim sekiz ay sonra 48 kilo ile hamile kaldım hamilelikten sonra 56 kiloda kaldım daha sonra ikinci hamilelik 56 ile oldu yaş geldi31 şuanda 60 kiloyum kilo vermek istiyorum bnide takımlardan biri kabul edebilirmi

merhabalar..boyum150 kilom 60 evlenmedden önve 45 kilo idim 48 ile evlendim sekiz ay sonra 48 kilo ile hamile kaldım hamilelikten sonra 56 kiloda kaldım daha sonra ikinci hamilelik 56 ile oldu yaş geldi31 şuanda 60 kiloyum kilo vermek istiyorum bnide takımlardan biri kabul edebilirmi

Merhabalar,

37 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var.Boyum 1,60 kilom 80.8. Hedefim 60 olmak.Benide takımlardan birisi kabul ederse çok sevinirim...

merhabalar....boyum 156 cm kilom 54 kg ve 47 kg olmak istiyorum....benide bir takım alırsa çok mutlu olurum....

bende kaç haftadır tek başıma zayıflamaya çalışıyorum ama en fazla 2 kilo verip tekrar geri alıyorum! lütfen beni de aranıza alın 1 ay içinde zayıflamalıyım çok yakın arkadşım evleniyor.. 2 yılda 12 kilo aldım ben :( bi türlü veremiyorum

Bol paylaşım yapabilirim, kararlıyım ve istekliyim diyebiliyorsanız eğer, hepinizi 13. takımda görmekten mutluluk duyarım. :16:

Ben de katılmak istiyorum...

Merhaba, ben de bir takıma girmek istiyorum.

Arkadaşlar kendinizi tanıtırsanız eğer takımlar sizleri ona göre çağıracaktır. Mesela boyunuz, şuan ki kilonu ve hedef kilonuzu yazıp kısa bir şekilde de kilo sorununuzu anlatırsanız eğer daha çabuk bir takım bulabilirsiniz. :34:

7.Takimimiza yeni yeni arkadaslar istiyoruz -izinlimiz cok-
Bu ara sayi azligindan sakiniz ama cok konuskan...cok sportif bi takimiz...
Reklam: ben antrenorum...bu surecte cok ihtiyaciniz olur...benden soylemesi:)))

Hangi kafayla 7 yazmisim...bilmiyorum.
6.takim uyesiyim ben..

merhaba ben siteye yeni üye oldum zayıflamak istiyorum ve internette araştırırken buldum insanlar ne üzel motive veriyorlar birbirlerine banada yardımcı olun lütfen ben yaklaşık 1.5 sene önce 60 kilo idim doğuma 105 kilo ile girdim ve şu anda 89 kiloyum eski halime geri dönmek istiyorum sayısız kere rejime girmeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır çok dikkat ediyorum ve böyle bir foruma üye olmak sizlerle paylaşmak beni motive eder diye düşündüm çünkü çevremdeki kimse benim kilo verebileceğime inanmıyor (başta eşim) artık hırs yaptım anlayacağız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back