How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben siteye yeni üye oldum zayıflamak istiyorum ve internette araştırırken buldum insanlar ne üzel motive veriyorlar birbirlerine banada yardımcı olun lütfen ben yaklaşık 1.5 sene önce 60 kilo idim doğuma 105 kilo ile girdim ve şu anda 89 kiloyum eski halime geri dönmek istiyorum sayısız kere rejime girmeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır çok dikkat ediyorum ve böyle bir foruma üye olmak sizlerle paylaşmak beni motive eder diye düşündüm çünkü çevremdeki kimse benim kilo verebileceğime inanmıyor (başta eşim) artık hırs yaptım anlayacağız..
Hemen koşaraktan seni 13. takıma bekliyorum. Çabuk koş gel, ben inanıyorum senin kilo verebileceğine :16:

mrb arkadaşlar, ben yıllardır kilo problemi olan biriyim son 11 senede 25 kilo aldım.verdim ama artık son nokta diyoprum.beli lastikli pantolon ve tayt arar oldum .ve bende aranıza girmek istiyorum.nasıl başaracam bilmiyorum.hikayem denediğim yöntemler o kadar çok ki..neyse bunları yazarım uzun uzun.bıyum :1.70 kilom 101 hedef kilom bazılarına komik gelecek ama benim için 85 çünkü son 7 yıldır görmediğim bir kilo:vermem gereken 16 kilo var .beni aranıza alırmısınız.....sevgiyle kalın.....

mrb arkadaşlar, ben yıllardır kilo problemi olan biriyim son 11 senede 25 kilo aldım.verdim ama artık son nokta diyoprum.beli lastikli pantolon ve tayt arar oldum .ve bende aranıza girmek istiyorum.nasıl başaracam bilmiyorum.hikayem denediğim yöntemler o kadar çok ki..neyse bunları yazarım uzun uzun.bıyum :1.70 kilom 101 hedef kilom bazılarına komik gelecek ama benim için 85 çünkü son 7 yıldır görmediğim bir kilo:vermem gereken 16 kilo var .beni aranıza alırmısınız.....sevgiyle kalın.....

günaydın canım 14 takıma gelebilirsin....

Merhaba,
Ben eskinin zayıfı, şimdinin şişmanıyım. Ara ara yaptığım rejimlerle ideal kiloma inmiş olsamda yaklaşık 2 senedir kilolarım oturmuş durumda. 1.70 boy, 78 kiloyum. Cuma yarışmasını daha önce denemiştim ama işim nedeni ile aktif olarak katılamadığım için tutmadı. Kabul edilirsem tekrardan denemek istiyorum.

Merhaba,
Ben eskinin zayıfı, şimdinin şişmanıyım. Ara ara yaptığım rejimlerle ideal kiloma inmiş olsamda yaklaşık 2 senedir kilolarım oturmuş durumda. 1.70 boy, 78 kiloyum. Cuma yarışmasını daha önce denemiştim ama işim nedeni ile aktif olarak katılamadığım için tutmadı. Kabul edilirsem tekrardan denemek istiyorum.

selam hadesss düzenli paylaşımlarda bulunabılırım sporumu da aksatmam diyorsan 6. takıma bekleriz
takımızda antrenörde var biligine :34:

kızlar merhaba beni bilen biliyor. daha önce 4.takımdaydım çok güzel kilolar verdim. çok güzel zaman geçirdim 16 haziranda düğünüm oldu eşim çok zayıf ona kilo aldırıyım derken ben kilo aldım. hem kilo aldığım için hem daha önemlisi burayı özlediğim için tekrar gelmek istiyorum. şu 62.7 kiloyum hedefim 55-56 olmak :ssz::ssz:

kızlar merhaba beni bilen biliyor. daha önce 4.takımdaydım çok güzel kilolar verdim. çok güzel zaman geçirdim 16 haziranda düğünüm oldu eşim çok zayıf ona kilo aldırıyım derken ben kilo aldım. hem kilo aldığım için hem daha önemlisi burayı özlediğim için tekrar gelmek istiyorum. şu 62.7 kiloyum hedefim 55-56 olmak :ssz::ssz:

selam canım.dün 14 . takımı açtık yeniden.14 .takıma buyur canım....
bir ömür boyu mutluluklar dilerim:16:

Son düzenleme:
canım boy ,kilo ve kendinden biraz bahsedersen yardımcı olabilirim:16:

tabiki hemen:1.67 boyunda 72 73 kiloyum,öğrenciyim,2 yıl gece bölmünde okurken 10 kilo aldım ve hala veremedim 3 4 yıl öncesinde 58 60 kilo civarındaydım.ŞİMDİ sürekli diyet yapıyorum bi kaç kilo verip bırakıyorum sonra tekrar alıyorum hep başa sarıyorum anlyacağınız ne yapcağımı bilmiyorum:(

tabiki hemen:1.67 boyunda 72 73 kiloyum,öğrenciyim,2 yıl gece bölmünde okurken 10 kilo aldım ve hala veremedim 3 4 yıl öncesinde 58 60 kilo civarındaydım.ŞİMDİ sürekli diyet yapıyorum bi kaç kilo verip bırakıyorum sonra tekrar alıyorum hep başa sarıyorum anlyacağınız ne yapcağımı bilmiyorum:(

tamam canım teşekkürler :16:14. takıma bekliyorum azim ve bol paylaşım la birlikte:21:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back