How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kımse yokmu ya zayıflamak ısteyen heyy dıger takımlar cıkın aradan valla takım actırdım ama hıc elemanım yok :9::9::9::9:

harikasın canım ya aynı dertten bende muzdaribim:9::9::9::9:sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:9::9::9::9:
tesekkur ederım cnaım.sızın takımda yenı acıldı sızede hayırlı olsun.:16:

teşekkürler canım:16:

senın vardır gene 4-5 tane bende hıc yok oncelık benım :30::30: :16::16:[/QUOTE

toplamda beş kişiyiz ama ben yeni mezun olduğum için listede olmayacağım....1-2 arkadaşa ihtiyacım var şu anda...

bazen çok yazan oluyorda bir kaç gündür tenha burası
:7::4:

hehehhe ozaman bende alayım 4 kısı esıtlenelım sonra kapısırız hehehhehee:27::27::27:

hehehehe :1::1: bırazdan 14. ve 12. takım kaptanları bır uye ıcın bırbırıne gırıcek :4::4::4::22::22::22: hehhehehe

ya hakıkaten yokmu zayıflamak ısteyen kımse valla takım elımde patladı puskuutcum en ıyısı sen vur kılıdı gene :9::9:

.:9::9::9:ben böyle bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım,genelde başvuru çok olurdu....bizim şansımız artık nediyeyim:27:

hehehehe :1::1: bırazdan 14. ve 12. takım kaptanları bır uye ıcın bırbırıne gırıcek :4::4::4::22::22::22: hehhehehe

ya hakıkaten yokmu zayıflamak ısteyen kımse valla takım elımde patladı puskuutcum en ıyısı sen vur kılıdı gene :9::9:

Arkadaşlar daha dün 1 bugün 2.. hele dalin senin dün 1 bugün 1 :60:

Yıllanmış takımlarımız bile yeni üyeyi bulmakta özellikle de oturtmakta zorlanırken bence önce sakinleyin.. Arkanıza yaslanın.. akışına bırakın.

Siz önemli olan adımı attınız ve zayıflamak isteyenlere elinizi uzatıp bir sürü ağır sorumluluğun altına girdiniz. Bundan sonra geriye beklemek kaldı..

Kalıcı, disiplinli ve uyumlu üyeler dilerim her ikiniz için de.. :nazar:

Siz de bu arada bol bol karar defterini okur, paylaşım alanını takip edersiniz.. :34:

Bir de unutmayın lütfen.. zamanlamanız iyi değil.. Hem yaz hem Ramazan bir arada.. Buraların en sakin olduğu dönemlere denk geldiniz. Bunu aklınızdan çıkartmayın ve şevkiniz bu yüzden kaçmasın..

Son düzenleme:

Yıllanmış takımlarımız bile yeni üyeyi bulmakta özellikle de oturtmakta zorlanırken bence önce sakinleyin.. Arkanıza yaslanın.. akışına bırakın.

Siz önemli olan adımı attınız ve zayıflamak isteyenlere elinizi uzatıp bir sürü ağır sorumluluğun altına girdiniz. Bundan sonra geriye beklemek kaldı..

Siz de bu arada bol bol karar defterini okur, paylaşım alanını takip edersiniz.. :34:

Bir de unutmayın lütfen.. zamanlamanız iyi değil.. Hem yaz hem Ramazan bir arada.. Buraların en sakin olduğu dönemlere denk geldiniz. Bunu aklınızdan çıkartmayın ve şevkiniz bu yüzden kaçmasın..

yok aslında akısına bıraktım elbet gelen olacaktır bluedenızle sakalasıyoruz bzıde can sıkıntısından :9::9::9:

cok haklısın cok zor bı zama denk geldı bu ıs.ramazan olusu dezavantaj oldu araya bayramda gırecek ısler ıyıce karısacak.ızın alan cok olacak.eylule dogru canlanır ancak.karar defterını tekrar tekrar okumam lazım daha bılgım olmayan bı kaç sey var zamanla alısırım ve daha kolay olur.allah utandırmasın :34:

ınsallah takımı oturtmakta zorluk cekmeyız.paylasımlar konusunda zorlanmayız aksı halde mahcup olurum :17:

mutlu akşamlar canımmmm:16:

kesinlikle söylediklerini yapmamız lazım ama ...benim içimdeki heyecan bir türlü dinmiyor...bu da sabırsızlığımı tetikliyor tabi....:17::18::20::52:
güzel dileklerin için de teşekkür ederim:55::71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back