How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burayı gördükçe; hele ki 12. ve 14. takım kaptanlarını bu şekilde istekli ve hevesli gördükçe pek bir mutlu oldum. Kızlar eminim herşey çok güzel olacak yeter ki siz vazgeçmeyin bu işten. Ne güzel yaaaaaaaaa. Bi ara sürekli takım kapanıyordu şimdi bütün takımlar açılmak üzere. Çok mutlu oldum, çokkk :16:

Ben burayı gördükçe; hele ki 12. ve 14. takım kaptanlarını bu şekilde istekli ve hevesli gördükçe pek bir mutlu oldum. Kızlar eminim herşey çok güzel olacak yeter ki siz vazgeçmeyin bu işten. Ne güzel yaaaaaaaaa. Bi ara sürekli takım kapanıyordu şimdi bütün takımlar açılmak üzere. Çok mutlu oldum, çokkk :16:

hevesımız kursagımızda kaldı ama canım baksana bundan 7 ay once eleman coktu takım yoktu olanalrdada yer yokmtu sımdı takım var eleman yok.hala tek bır dıyet arkadasım bıle yok :27::27:

hevesımız kursagımızda kaldı ama canım baksana bundan 7 ay once eleman coktu takım yoktu olanalrdada yer yokmtu sımdı takım var eleman yok.hala tek bır dıyet arkadasım bıle yok :27::27:
Merak etme canım. Yavaş yavaş olacak bazı şeyler. Bu iş hiç belli olmuyor bi bakıyorsun bazen 5-10 kişi birden yazmış. Mesela ben bir hafta önce 4 kişi aynı anda çağırdım. Sadece sabır biraz. Canın sıkıldıkça beklerim 13. takıma. Diğer takımlarda zaten sizler üyelerinizi bulana kadar üye çağırmayacaklardır.

Merak etme canım. Yavaş yavaş olacak bazı şeyler. Bu iş hiç belli olmuyor bi bakıyorsun bazen 5-10 kişi birden yazmış. Mesela ben bir hafta önce 4 kişi aynı anda çağırdım. Sadece sabır biraz. Canın sıkıldıkça beklerim 13. takıma. Diğer takımlarda zaten sizler üyelerinizi bulana kadar üye çağırmayacaklardır.

canımız sıkılıyor hakaten sınek avlıyoruz hehhehehe.ınsallah bı an once olusumumu tamalarım da baslarız yarısa.1-2 gun beklıcem bakalım

merhaba ben bugün diyete başladım 5 ay önce 80 kiloydum diyetle 15 kilo verdim 65 oldum fakat 6 kilogeri aldım akılsızlıgımdan şimdi 71 kiloyum hedefim 58 aranıza katılmak isterim cevap yazarsanız sevinirim

tabıkı canım 12.takıma beklıyorum.buyur gel tanısalım

Bende zayıflamak istiyorum eltimin önerisiyle geldim buraya en kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan..benide takımınıza alırsanız çok seviniri

canım 14. takım da yerimiz var gelebilirsin...ama önce kendinden biraz bahsedersen....kilon boyun kaç kilo olmak istiyorsun vs.:16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back