How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyuna göre kilon çok normal taş çatlasa iki kilo fazlan var. Neden diyet yapmak istiyorsun?

:26: biliyorum böyle yazınca size az gibi geliyor da, tombiğim, bacak basen sorunum yok da belim kalın, göbeğim var, yüzüm de tombiş , incelsin istiyorum, zayıfladıktan sonra da kollarımı için minik dambıl çalışmak istiyorum :26: alın beni aranızaaa :1:

:26: biliyorum böyle yazınca size az gibi geliyor da, tombiğim, bacak basen sorunum yok da belim kalın, göbeğim var, yüzüm de tombiş , incelsin istiyorum, zayıfladıktan sonra da kollarımı için minik dambıl çalışmak istiyorum :26: alın beni aranızaaa :1:
Tatlım bizim takıma gel. 13. takım ama 3 hafta deneme süremiz var. Sen zaten bu üç haftada bütün fazla kilolarından kurtulursun. Senin içinde uygun olursa bekliyorum takımımıza.

merhaba. yaklaşık 2-2,5 yıl önce 14. takımla birlikte 7 kilo vermiş ve hamile kalmıştım. şuan 1,5 yaşında bir oğlum , kocaman bir göbeğim, şekli bozulmuş bir vucudum ve fazla kilolarım var. boyum 1,60 .hedefim hamile kaldığım kiloya yani 56 kıloya dönmek. şuan 64 kilo civarındayım. paylaşımı bol, birbirine destek olan , hırslı bir takıma kabul edilmek istiyorum.

merhaba. yaklaşık 2-2,5 yıl önce 14. takımla birlikte 7 kilo vermiş ve hamile kalmıştım. şuan 1,5 yaşında bir oğlum , kocaman bir göbeğim, şekli bozulmuş bir vucudum ve fazla kilolarım var. boyum 1,60 .hedefim hamile kaldığım kiloya yani 56 kıloya dönmek. şuan 64 kilo civarındayım. paylaşımı bol, birbirine destek olan , hırslı bir takıma kabul edilmek istiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Çok bi fazlalığın kalmamış. Bizimle birlikte kurtulmak istersen fazlalıklarından 13. takıma beklerim.

merhaba arkadaşlar :) ben 1.53 boyunda 73 kiloyum :( ygs-lys hazırlıkları ders çalışma derken 10 kilo aldım bu sene ve artık bunlardan kurtulmak istiyorum :) beni de aranıza alırmısınız ?
Bu kez kararlıyım, kendime güveniyorum, ben bu işi yapabilirim dersen eğer 13. takıma bekliyorum. :34:

merhaba canım eger kararlıysan ve bol katılımda bulunurum diyorsan 4. takıma gel kaptanımız ilgilenir ve kuralları söyler sana

Canım benim, yukarıdaki mesaja dikkat edersen eğer ben o üyeyi çağırmıştım. Çağırılan üyeyi tekrar çağırmamız gerekir. Yoksa biraz karışır buralar. :34:

bende kaç haftadır tek başıma zayıflamaya çalışıyorum ama en fazla 2 kilo verip tekrar geri alıyorum! lütfen beni de aranıza alın 1 ay içinde zayıflamalıyım çok yakın arkadşım evleniyor.. 2 yılda 12 kilo aldım ben :( bi türlü veremiyorum

merhaba hanımlar

27 yaşındayım, öğretmenim, şu an uzun bir tatildeyim ve bebeğime bakıyorum
2 ay önce doğum yaptım, 59 ile hamile kaldım
şu an 65.0 kiloyum, boyum 1.64
asıl hedefim 55 ama ilk önce doğum öncesine yani 59 kiloya geri dönmek istiyorum
takımınıza katılabilir miyim?

merhaba hanımlar

27 yaşındayım, öğretmenim, şu an uzun bir tatildeyim ve bebeğime bakıyorum
2 ay önce doğum yaptım, 59 ile hamile kaldım
şu an 65.0 kiloyum, boyum 1.64
asıl hedefim 55 ama ilk önce doğum öncesine yani 59 kiloya geri dönmek istiyorum
takımınıza katılabilir miyim?

Eğer bol paylaşımda bulunabilirsen 3. takıma bekleriz ..

kızlar bende zayıflamak istiyorum topigi gördüm geldim hemen 1.68 boyundayım 75 kiloyum 65 kadar düşmek istiyorum
Bol paylaşım yapabilirim, istekliyim ve kararlıyım dersen eğer senide 13. takımın çıtır hatunları arasında görmek isterim. :34.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back