merhabalar..boyum150 kilom 60 evlenmedden önve 45 kilo idim 48 ile evlendim sekiz ay sonra 48 kilo ile hamile kaldım hamilelikten sonra 56 kiloda kaldım daha sonra ikinci hamilelik 56 ile oldu yaş geldi31 şuanda 60 kiloyum kilo vermek istiyorum bnide takımlardan biri kabul edebilirmi
Merhabalar,
37 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var.Boyum 1,60 kilom 80.8. Hedefim 60 olmak.Benide takımlardan birisi kabul ederse çok sevinirim...
merhabalar....boyum 156 cm kilom 54 kg ve 47 kg olmak istiyorum....benide bir takım alırsa çok mutlu olurum....
bende kaç haftadır tek başıma zayıflamaya çalışıyorum ama en fazla 2 kilo verip tekrar geri alıyorum! lütfen beni de aranıza alın 1 ay içinde zayıflamalıyım çok yakın arkadşım evleniyor.. 2 yılda 12 kilo aldım benbi türlü veremiyorum
Takıma gel canım. Sana orda kurallarımızı yazayım. Gerekenleri de takımda konuşuruzÇokkkkkk istekliyim bol paylaşımda yapabilirim :) Yaşasın benimde takımım var artık :))) Bundan sonraki prosedür nedir?
Takıma gel canım. Sana orda kurallarımızı yazayım. Gerekenleri de takımda konuşuruz
arkadaşalr 1.60 boyunda 6 kilo yusyuvarlak bişeyim 30 yaşındayım kim beni alır.
Merhaba.. Ben 10. takım kaptanıyım. Kararlıyım azimliyim, fit bir hatun olmak istiyorum her gün uğrar yazarım diyorsan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-200.html
bende katılmayı çok isterimçünkü yalnız olmuyor
Ben de katılmak istiyorum...
Merhaba, ben de bir takıma girmek istiyorum.
Arkadaşlar kendinizi tanıtırsanız eğer takımlar sizleri ona göre çağıracaktır. Mesela boyunuz, şuan ki kilonu ve hedef kilonuzu yazıp kısa bir şekilde de kilo sorununuzu anlatırsanız eğer daha çabuk bir takım bulabilirsiniz.
7.Takimimiza yeni yeni arkadaslar istiyoruz -izinlimiz cok-
Bu ara sayi azligindan sakiniz ama cok konuskan...cok sportif bi takimiz...
Reklam: ben antrenorum...bu surecte cok ihtiyaciniz olur...benden soylemesi:)))
Hangi kafayla 7 yazmisim...bilmiyorum.
6.takim uyesiyim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?