• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba. 1.65 boyunda 70 kiloyum.emziriyorum ve hamileyken aldığım 13 kiloyu vermeyi hedefliyorum.

eylüle kadar verebildiğim kadarını vermeye çalışacağım. tüm gün evdeyim. tek işim bebekle ilgilenmek. bu yüzden paylaşım yapabilirm.spora gelince oğlum izin verdiğince yapmaya çalışıyorum.

lütfen beni de alın aranıza:)

Son düzenleme:
merhaba bende 26 yaşındayım evlilikti doğumdu derken suanda 78 kiloda kalmış durumdayım..boyum 1.56 hedef kilom 55..benimde bi takıma ve motifasyona ihtiyacım var..kabul ederseniz çok sevinirim..

66 kiloda 1.60 boyundayım küreye benziyorum :)) bol paylaşım yapabilirim
kim takımına almak ister

merhaba. 1.65 boyunda 70 kiloyum.emziriyorum ve hamileyken aldığım 13 kiloyu vermeyi hedefliyorum.

eylüle kadar verebildiğim kadarını vermeye çalışacağım. tüm gün evdeyim. tek işim bebekle ilgilenmek. bu yüzden paylaşım yapabilirm.spora gelince oğlum izin verdiğince yapmaya çalışıyorum.

lütfen beni de alın aranıza:)

4. takımabekleriz kızlarrrrrr

Merhabalar önceden 14.takımda paylaşım yapıyordum fakat bir hamilelik ardından düşük yaşadım geri döndüğümde de takım dağılmıştı.tam yeni bir takıma girsemmi derken yine hamile kaldım.81 kiloyla hamile kalıp 95-96 kiloyla doğuma girdim normal doğumla çok şükür evladımı kucağıma aldım.4ayı bitirdik ve şu an dietisyene devam ediyorum geçen haftadan beri fakat çok da verimli gitmedi tek başına o yüzden beraber olursak bana daha kolay olacak gibi geliyor.şu an dietisyenin tartısıyla 85.6yım ilk hedef 70 kil yılbaşında.bu yolda bana gaz verecek bir takım var mı?yanlız çocuk olduğu için ok paylaşım yapamam gün içinde akşam 10dan sonra daha rahat oluyor benim için bunu da belirtmek istedim.hayatımdaki en kilolu dönemim ve ir an önce toparlanmak istiyorum davet bekliyorum:(((

Merhabalar önceden 14.takımda paylaşım yapıyordum fakat bir hamilelik ardından düşük yaşadım geri döndüğümde de takım dağılmıştı.tam yeni bir takıma girsemmi derken yine hamile kaldım.81 kiloyla hamile kalıp 95-96 kiloyla doğuma girdim normal doğumla çok şükür evladımı kucağıma aldım.4ayı bitirdik ve şu an dietisyene devam ediyorum geçen haftadan beri fakat çok da verimli gitmedi tek başına o yüzden beraber olursak bana daha kolay olacak gibi geliyor.şu an dietisyenin tartısıyla 85.6yım ilk hedef 70 kil yılbaşında.bu yolda bana gaz verecek bir takım var mı?yanlız çocuk olduğu için ok paylaşım yapamam gün içinde akşam 10dan sonra daha rahat oluyor benim için bunu da belirtmek istedim.hayatımdaki en kilolu dönemim ve ir an önce toparlanmak istiyorum davet bekliyorum:(((

öncelikle bebegini güle güle büyüt kararlı olursan verirsin kiloları

Kod:
öncelikle bebegini güle güle büyüt kararlı olursan verirsin kiloları

Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına.çok güzel kilo vermişsiniz Allah abna da nasip etsin inş:)))artık hiç bir kıyafetim olmuyor zaten başka seçeneğim yok her yönden bu kilolar bana zarrlı.hiç bilmezdim diz ağrısını o da başladı son 1 haftadır bir de eşim hiç sevmiyor kiloyu ve ailesi de aşırı kilo takıntılı:(((çok canım sıkkın bir aradayoz. Ve hep laf yiyorum o yüzden güzelce kilolarımdan kurtulup kapak olsun cümlesini kullanmak istiyorum herkese karşı.istikrarlı bir insanım bunu takımda da sürdürürüm sadece gün içinde uzun soluklu paylaşımyapamam:((

Son düzenleme:
Kod:

İnş artık hiç bir kıyafetim olmuyor zaten başka seçeneğim yok her yönden bu kilolar bana zarrlı.hiç bilmezdim diz ağrısını o da başladı son 1 haftadır bir de eşim hiç sevmiyor kiloyu ve ailesi de aşırı kilo takıntılı:(((çok canım sıkkın bir aradayoz. Ve hep laf yiyorum o yüzden güzelce kilolarımdan kurtulup kapak olsun cümlesini kullanmak istiyorum herkese karşı.istikrarlı bir insanım bunu takımda da sürdürürüm sadece gün içinde uzun soluklu paylaşımyapamam:((

ben bu takımda değilim karatayla eğlenerek zayıflıyoruzdayız aç kalmadan sağlıklı besleniyoruz kısa süredede gidiyor kilolar kıyafet bende zor buluyordum 48 50 beden giiyiyordum şimdi ise 42 44 düştü dahada verecek kilolarım var onlarda gidecek

biz burdayız gelmek istersen buyur canım hem sağlıklı bir şekilde verirsin hemde motive olursun şimdiden kolay gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz-750.html

2. takıma beklerim canım :16:

merhaba arkadaslar ben 1,60 boyunda 68 kilo tonbiş bir hatunum . 1 yıl önce doğum yaptım 60ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdm 1 ayda 60 kiloya geri döndüm sonra doğumdan altı ay sonra 687 kiloya cıktım ve hala öyleyim sorun su ki hamile kaldığımdada şişmandım 53 kilo ile evlednim 60ı gördüm şimdiki amacım 55 kilo olmak arada denemelerim oldu ama beni destekleyecek kimse olmadı yalnız olduğum için sıkıldım bıraktım şimdi eşim destekçi abur cubur yeme alıskanlığımı onun uyarıları ile bıraktım ne kilo alıtyor nede veriyorum devlet memuruyum oturark calısıyorum ve su anda :nazar::nazar:da kendime yeni bir ben lazımım ben cıtır bir eş ve cıtır bir anne olmak istiyorum bu yolda bana destek olup öneriler verecek ve beni takımına alacak takım grupları arıyorum su 13 kiloyu verip kendimi bulmama yardım edecek varmı

merhaba arkadaslar ben 1,60 boyunda 68 kilo tonbiş bir hatunum . 1 yıl önce doğum yaptım 60ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdm 1 ayda 60 kiloya geri döndüm sonra doğumdan altı ay sonra 687 kiloya cıktım ve hala öyleyim sorun su ki hamile kaldığımdada şişmandım 53 kilo ile evlednim 60ı gördüm şimdiki amacım 55 kilo olmak arada denemelerim oldu ama beni destekleyecek kimse olmadı yalnız olduğum için sıkıldım bıraktım şimdi eşim destekçi abur cubur yeme alıskanlığımı onun uyarıları ile bıraktım ne kilo alıtyor nede veriyorum devlet memuruyum oturark calısıyorum ve su anda :nazar::nazar:da kendime yeni bir ben lazımım ben cıtır bir eş ve cıtır bir anne olmak istiyorum bu yolda bana destek olup öneriler verecek ve beni takımına alacak takım grupları arıyorum su 13 kiloyu verip kendimi bulmama yardım edecek varmı
8.TAKIMA gelebilirsin canım

bu başlık çok eski ama hala devam ediyor olması ümidim. ben 1.70 boyunda 87 kılo bı bayanım henuz 19 yaşındayım ve kılom gelecegim hakkında dehşet bi rahatsızlık verıyor. ortaokulda benı hıc rahatsız etmeyen kılolarım lısede arkadaşlarımın benımle dahlga geçmesıyle cekılmez hal aldı. ust sınıflar bana bahcede laf atıyorlardı bu o kadar kotukı.. neysekı o kabuktan kurtuldum unıversıteyı kazandım gel gelelımkı durum pek değişmedi utanıyorum kendımden bakamıyorum aynalara hoşlandığım çocukla konuşuyoruz bu yıl tam 5 kere denıze gıdelımmı dedı gıkımı cıkaramadım benı o halımle bıkınıyle gormeını ıstemedım gıbı gıbı bı cok durum var lutfen bana yardım edın kk..:5:

bu başlık çok eski ama hala devam ediyor olması ümidim. ben 1.70 boyunda 87 kılo bı bayanım henuz 19 yaşındayım ve kılom gelecegim hakkında dehşet bi rahatsızlık verıyor. ortaokulda benı hıc rahatsız etmeyen kılolarım lısede arkadaşlarımın benımle dahlga geçmesıyle cekılmez hal aldı. ust sınıflar bana bahcede laf atıyorlardı bu o kadar kotukı.. neysekı o kabuktan kurtuldum unıversıteyı kazandım gel gelelımkı durum pek değişmedi utanıyorum kendımden bakamıyorum aynalara hoşlandığım çocukla konuşuyoruz bu yıl tam 5 kere denıze gıdelımmı dedı gıkımı cıkaramadım benı o halımle bıkınıyle gormeını ıstemedım gıbı gıbı bı cok durum var lutfen bana yardım edın kk..:5:
Hepimizin benzer hikayeleri var. Ama senin yaşın henüz çok küçük. Eğer istersen yapabileceğine inan ve aşağıdaki linkten koş gel bizim takıma :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back