Boyuna göre kilon çok normal taş çatlasa iki kilo fazlan var. Neden diyet yapmak istiyorsun?
Tatlım bizim takıma gel. 13. takım ama 3 hafta deneme süremiz var. Sen zaten bu üç haftada bütün fazla kilolarından kurtulursun. Senin içinde uygun olursa bekliyorum takımımıza.:26: biliyorum böyle yazınca size az gibi geliyor da, tombiğim, bacak basen sorunum yok da belim kalın, göbeğim var, yüzüm de tombiş , incelsin istiyorum, zayıfladıktan sonra da kollarımı için minik dambıl çalışmak istiyorum :26: alın beni aranızaaa
Tatlım bizim takıma gel. 13. takım ama 3 hafta deneme süremiz var. Sen zaten bu üç haftada bütün fazla kilolarından kurtulursun. Senin içinde uygun olursa bekliyorum takımımıza.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Çok bi fazlalığın kalmamış. Bizimle birlikte kurtulmak istersen fazlalıklarından 13. takıma beklerim.merhaba. yaklaşık 2-2,5 yıl önce 14. takımla birlikte 7 kilo vermiş ve hamile kalmıştım. şuan 1,5 yaşında bir oğlum , kocaman bir göbeğim, şekli bozulmuş bir vucudum ve fazla kilolarım var. boyum 1,60 .hedefim hamile kaldığım kiloya yani 56 kıloya dönmek. şuan 64 kilo civarındayım. paylaşımı bol, birbirine destek olan , hırslı bir takıma kabul edilmek istiyorum.
Bu kez kararlıyım, kendime güveniyorum, ben bu işi yapabilirim dersen eğer 13. takıma bekliyorum.merhaba arkadaşlar :) ben 1.53 boyunda 73 kiloyumygs-lys hazırlıkları ders çalışma derken 10 kilo aldım bu sene ve artık bunlardan kurtulmak istiyorum :) beni de aranıza alırmısınız ?
Kararlıyım, istekliyim, bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma bekliyorum.Merhaba. 1.67 boyunda 72 kilo civarındayım. 55 kiloya düşmek istiyorum. Beni alabilecek bir grup var mı?
merhaba canım eger kararlıysan ve bol katılımda bulunurum diyorsan 4. takıma gel kaptanımız ilgilenir ve kuralları söyler sanaMerhaba. 1.67 boyunda 72 kilo civarındayım. 55 kiloya düşmek istiyorum. Beni alabilecek bir grup var mı?
merhaba canım eger kararlıysan ve bol katılımda bulunurum diyorsan 4. takıma gel kaptanımız ilgilenir ve kuralları söyler sana
Kararlıyım, istekliyim, bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma bekliyorum.
merhaba hanımlar
27 yaşındayım, öğretmenim, şu an uzun bir tatildeyim ve bebeğime bakıyorum
2 ay önce doğum yaptım, 59 ile hamile kaldım
şu an 65.0 kiloyum, boyum 1.64
asıl hedefim 55 ama ilk önce doğum öncesine yani 59 kiloya geri dönmek istiyorum
takımınıza katılabilir miyim?
Bol paylaşım yapabilirim, istekliyim ve kararlıyım dersen eğer senide 13. takımın çıtır hatunları arasında görmek isterim. :34.kızlar bende zayıflamak istiyorum topigi gördüm geldim hemen 1.68 boyundayım 75 kiloyum 65 kadar düşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?