Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba boyum 1.55 kilom 67,5 Tontik oluşumun elbette bi hikayesi(bahanesi:)) var. Bundan 11 ay önce dünyalar tatlısı bi melek doğurdum.Sevgili kızımdan yadigar 20 kilo kaldı bana... zayıflama serüvenim tartıda hızla artan kilolarımın 78 e kadar gelip şunun şurasında 80 e ne kaldı eyvah obezite oldum kendine gel kızıımm dememle başladı!.. şükür ki diyetle 6 ayda 10,5 kilo verdim.ama daha vermem gereken en az 10 kilom daha var.Ve benim gerçekten bi gaza ihtiyacım var O yüzden beni de takımlara dahil ederseniz çok mutlu olacağım.Pes etmeden elimden tutar mısınız?..

bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum takıma alırsanız memnun olurum :)))) kilo:83.1 boy:1.57 yaş:19

selamlar arkadaşlar
7.takıma bekliyoruz..tabi takımımızın kurallarına uymak şartıyla

merhaba uzun yıllar bebek sahibi olabilmek için hormon tedavisi görüp hamile kaldım bebek dogduktan sonrada malum süt olsun diye yenip içilenlerin sınırını aştım ve kilomu her farkettigimde umursamayıp yeterki çocugum saglıklı olsun süt olsun deyip bugünkü kiloma ulaştımmboyum 65,kilom 75 şuan bebegim 8 aylık ve sütten tamamen kesildigi için acil kilo vermek istiyorum kasım ayında dügünümüz var ve ben bu kilolarla çok mutsuzum ciddi bir ekibe ve motivasyona ihtiyacım var.bebegimi bırakacak kimsem olmadıgı için spora gidemiyorum ama evde yürüyüş bandım var fırsat buldukça yürüyorum.grubunda açık olan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum lütfen yardımayrıca kulüpte çok yeniyim nasıl kullanacagımı pek bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

arkadaşlar boy 1.63 kilo 64.5 buralara ben 74 lerden geldim artık hedefime az kaldı o yüzden gurup yardımı almak istiyorum inş boş biryerler vardır

9. takıma gelebilirsiniz bayanlar.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4921.html

Selamün aleyküm. ^^ Adım Emine. 1,65 boyunda 72 kilo karşıdan bakınca bir şeyi yokmuş gibi görünen ama o kıyafetler çıktığında aynanın karşısında çatlaklarını sayan bir kızım. Ne kadar zamandır zayıflamak istediğimi bilmiyorum tek bildiğim canımın kilo yüzünden sıkılmasına bir dur demek. Doğuştan kiloluyum çevremdekilerin dediğine göre de iri kemikliyim. Bu durumdan bir an önce kurtulup kendimi yeni halimle görmek istiyorum. Ola ki bir gün önemli biri olursam o tonton tombul şey mi olarak değil; güler yüzlü zarif biri olarak tanınmak istiyorum.

Tek başıma yapamayacağımı düşündüğüm için de bu diyet gruplarına atladım direk. :) Umarım yardım edersiniz. ^^ Miladımı bir an önce belirleyip milattan sonradaki Emine ile tanışmak istiyorum. Hayırlı günler... ^^

Merhaba Arkadaşlar, boyum 1.70 cm kilom 86 kg çok şişman hissediyorum kendimi 1 aya yakındır diyet yapıyorum ama 1 kilo verdiysem 2 kilo olarak geri aldım desteğe ihtiyacım var benide aranıza alın artık gerçekten kilo vermek istiyorum.4 yıl öncesi 66 kiloyken şuan 86 kilo olmak çok kötü aynaya bakmak istemiyorum artık benide aranıza alın lütfennn

arkadaşlar yarddımmm... 1.63 boyunda 67 kiloyum. evlenmeden önce 54 kiloydum. evlendikten sonra başka bir şehire taşındık kimseyi tanımıyordum tek başıma sıkıntıdan yedikçe yedim 4 yılda 2 de çocuk doğurdum hoopp oldum 67 kilo. her gün diyete başlıyorum ve akşama bozuyorum. bu böyle tek başıma olmayacak. inşallah kabul ederseniz sizinde yardımlarınızla 50 kiloya inmek istiyorum

Kizlar merhaba, bende cuma zayiflama topigine katilmak istiyorum , en son 2 yil once katilmistim, istedigim kiloya cok az kalmisti , fakat artik 2 hafta ustuste kilo veremeyince 14.takimdan ciktim.

2 yil aradan sonra bebek tedavisi gordum ve hormonlardan dolayi kilo vermek istiyorum. kilom 58 boyum 1.57 .

Morel olarak cok iyi , neseli bir takima ihtiyacim var. hangi takim musait acaba:)

3.takıma gelebilirsiniz arkadaşlar. kurallarımız ilk sayfada yazıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…