• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
169 boyunda 108 kiloyum.diyetisyene başladım.1 ay oldu ve toplamda 8 kilo verdim.hedef ilk basta.75 kilo. tabi azim etmem lazım.çok zor bir dönem beni bekliyor. kaldı 5 ayım.80 olsam onada sükür diyorum ilk basta. çalışıyorum pc basında duramıyorum.bastan söyleyim. ama günde 4 5 defa yazarım. sabah öğlen yemekten sonra akşam üstü ve gece :)

Forumda cok yenisin fakat günde 5 mesaj yazarim diyorsan 3. takima beklerim...

merhaba iyi günler ben 1.65 boyunda 89 kiloyum 9 aylık bı kızım var yani bunlar doğum kilolarım ve çok rahatsız oluyorum o yüzden yardım istiyorum kızımı emzirmiyorum sütüm olmadığı için. hem nasıl bi diyet uygulayabilirim hem de gruba katılmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim ...................!

merhaba iyi günler ben 1.65 boyunda 89 kiloyum 9 aylık bı kızım var yani bunlar doğum kilolarım ve çok rahatsız oluyorum o yüzden yardım istiyorum kızımı emzirmiyorum sütüm olmadığı için. hem nasıl bi diyet uygulayabilirim hem de gruba katılmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim ...................!

günde beş mesaj atma kuralı bizdede var..yaparım diyorsan buyur 9. takıma..

ben 22 yaşındayım. boyum 1.63 kilom 85. üniversiteye başlamadan önce sınava hazırlanırken stresle 25 kilo almıştım, yazın veririm nasılsa diye diye :) o yaz 89dan 80e inmiştim. Mimarlık okudum, gecesi gündüzü olmayan bir bölümdür :) 4 yıl boyunca 75-85 arasında gittim geldim sürekli. her yaz sonunda 75e düştüm, diğer yaza kadar yıl içinde yavaş yavaş aldım.) neyse ki okulu da bitirdim ve artık bir mazeretim yok. Nörolojik bir rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı ve doktorum en kısa zamanda 60 kiloya düşmemi söyledi, emretti :) binamıza ait kendi spor salonumuzun olması beni biraz daha teşvik etti, istediğin saatte asansörle spor salonuna ulaşmak bahaneleri ortadan kaldırıyor.) şimdi tam anlamıyla zayıflamaya hazırım.)

merhabalar... 5 gün önce 65 kusürle başladım ve şuan 63 kiloyum. boyum 160. hedefim 50 olmak. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.:3::3::3::3::3::3::3:

ben 22 yaşındayım. boyum 1.63 kilom 85. üniversiteye başlamadan önce sınava hazırlanırken stresle 25 kilo almıştım, yazın veririm nasılsa diye diye :) o yaz 89dan 80e inmiştim. Mimarlık okudum, gecesi gündüzü olmayan bir bölümdür :) 4 yıl boyunca 75-85 arasında gittim geldim sürekli. her yaz sonunda 75e düştüm, diğer yaza kadar yıl içinde yavaş yavaş aldım.) neyse ki okulu da bitirdim ve artık bir mazeretim yok. Nörolojik bir rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı ve doktorum en kısa zamanda 60 kiloya düşmemi söyledi, emretti :) binamıza ait kendi spor salonumuzun olması beni biraz daha teşvik etti, istediğin saatte asansörle spor salonuna ulaşmak bahaneleri ortadan kaldırıyor.) şimdi tam anlamıyla zayıflamaya hazırım.)

bende suan 59 kiloyum ve 52 falan olmak istiyorum cunku artik pantolonlarim olmuyoor :)) kac sefer kendim tek basima basladim ama en fazla 2-3 gun devam ettirdim, :( benide alin araniza :1:

kızlar 9. takıma:10:

Konunun birinde;

Merhaba,
Ben hamileliğim sebebiyle 14 kilo almış ve 76 kiloya çıkmıştım. Doğumdan sonra 9 kilo verdim ama 67 de kaldım.
Biraz da göbek kaldı :( ve ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum bi türlü beceremedim :( Hedefimmm 57. Bu arada boyum 172....

Nasıl yapabilirim bende size katılmak istiyorum belki bu şekilde verebilirim.

dedimmmm ve başvurular buraya dendi :))) Nasıl yapıcam kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.......

Son düzenleme:
Konunun birinde;

Merhaba,
Ben hamileliğim sebebiyle 14 kilo almış ve 76 kiloya çıkmıştım. Doğumdan sonra 9 kilo verdim ama 67 de kaldım.
Biraz da göbek kaldı :( ve ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum bi türlü beceremedim :( Hedefimmm 57. Bu arada boyum 172....

Nasıl yapabilirim bende size katılmak istiyorum belki bu şekilde verebilirim.

dedimmmm ve başvurular buraya dendi :))) Nasıl yapıcam kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.......

o konu bizim konuydu :1::1::1: canım seni takıma almayı çok isterdim. çünkü benimle aynı kiloda başlıyorsun, aynı kiloyu hedefliyorsun ve aynı boydasın.. ama malesef yeterince kalabalığız. bir de bana da sormuşlardı ben de sana sorayım neden 57?

tamam geliyorum o halde, yeni gördüm mesajınızı, bundan sonra her gün düzenli gireceğim, neler yapmam gerek?

o daveti 2 mayısta yapmıştım ben. siz gelmeyince başka kişileri davet ettim, yukarıda da bahsettim malesef artık sayıca tamız. ama başka takım kaptanları sizi davet edecektir.

bende bir an önce başlamak istiyorum kızlar ya bir senede tam yedi kilo aldım sınavlara hazırlanırken...1,60 boyundayım 69.2 kilodayım 63 olsam yetecek şimdilik inşallah başarabilirim... şimdi ben kaçıncı takıma gireceğim :) linkini burada paylaşabilir misiniz? :16:

Bende başlamak istiyorum bu cetveli nasıl yapıyorsunuz hangi takıma nasıl katılıcaz yardım edin arkadaşlar biran önce 52 kilo olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back