• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba.. eger kabul ederseniz bende gruba katilmak istiyorum. simdiye kadar hep kilolarimi sorun ettim ve 77 den 65e düstüm faka 65te iki yildir sabit kaldim, dukan diyetine basladim ve su an 62 kilodayim, zaiyflamak icin iyice hirs yaptim ve yarisma azmi dahada hirslandirir diye düsünüyorum.. boyum 163 kilom 62 yasim 23..

merhaba.. eger kabul ederseniz bende gruba katilmak istiyorum. simdiye kadar hep kilolarimi sorun ettim ve 77 den 65e düstüm faka 65te iki yildir sabit kaldim, dukan diyetine basladim ve su an 62 kilodayim, zaiyflamak icin iyice hirs yaptim ve yarisma azmi dahada hirslandirir diye düsünüyorum.. boyum 163 kilom 62 yasim 23..

Forumda çok yenisin ama hergün paylaşım yaparım günde 5 mesaj yazarım diyorsan gel buyur 3. Takıma.

Merhaba şuan 91.9 kiloyum 92 diyelim.. 25 yaşındayım.. küçükken aşırı zayıfmışım. ergenlik dönemi ile kilo almaya başladım ve bu böyle de devam etti.. canım TAK dediği yerde şuanda. Motivasyona ihtiyacım var ve yanımda birileri olursa bunu başaracağıma eminim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim

şuan 88 kiloyum.22 yaşında 170 boyundayım. bel fıtığım pcosum ve insülin direncim olduğundan acil kilo vermem gerek.. 3 ayda 10 kilo verdim. devamına da burda sizlerle devam etmek istiyorum.

Merhaba şuan 91.9 kiloyum 92 diyelim.. 25 yaşındayım.. küçükken aşırı zayıfmışım. ergenlik dönemi ile kilo almaya başladım ve bu böyle de devam etti.. canım TAK dediği yerde şuanda. Motivasyona ihtiyacım var ve yanımda birileri olursa bunu başaracağıma eminim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim

Merhaba. 23 yaşındayım, 155 boyunda 71 kiloyum. Dün diyete başladım. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Yeni bir takım oluşturuyoruz kızlar. Eğer her gün düzenli girerim, ben bu işte kesin kararlıyım diyorsanız, 10. takıma bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-191.html

Merhaba arkadaslar

ben gecen yil 4 cu takimin basarili kilo verenlerindendim :) ama ne yazik ki rahatsizligim nedeni ara vermek zorunda kaldim ve kilolari fazlasiyla geri aldim..
67 kiloydum simdi cabalarimla 61 kilodayim.. 25 yasindayim ve boyum 163. kendimi bildim bileli hep zayiftim ama simdi eski 55 kiloma dønmek istiyorum.. umarim bana uygun bir takim bulabilirim :16:

Merhaba arkadaslar

ben gecen yil 4 cu takimin basarili kilo verenlerindendim :) ama ne yazik ki rahatsizligim nedeni ara vermek zorunda kaldim ve kilolari fazlasiyla geri aldim..
67 kiloydum simdi cabalarimla 61 kilodayim.. 25 yasindayim ve boyum 163. kendimi bildim bileli hep zayiftim ama simdi eski 55 kiloma dønmek istiyorum.. umarim bana uygun bir takim bulabilirim :16:

Canım sana uygunmudur bilemem amaaa :1: gel buyur 3. Takıma

Merhaba, ben 31 yaşındayım, bölgesel yağlanma ve selülit problemim var...Her geçen sene basen bölgem biraz daha genişliyor...Boyum 168, kilom 63, 5 kilo vermek istiyorum..Ama ne zaman diyete başlasam bağışıklık sistemim zayıflıyor ve hasta oluyorum, diyeti bırakmak zorunda kalıyorum... bu konuda yardıma ihtiyacım var...

Merhaba, ben 31 yaşındayım, bölgesel yağlanma ve selülit problemim var...Her geçen sene basen bölgem biraz daha genişliyor...Boyum 168, kilom 63, 5 kilo vermek istiyorum..Ama ne zaman diyete başlasam bağışıklık sistemim zayıflıyor ve hasta oluyorum, diyeti bırakmak zorunda kalıyorum... bu konuda yardıma ihtiyacım var...

bana benzettim seni... ben de bu yollardan geçtim/ geçiyorum... İstersen biz yardım edebiliriz sana. Ama her gün düzenli girebilmen şart.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-196.html#post30181601

grup yöneticilerine sesleniyorummmmmmmm huhuuhuuuuuuuuuuuu !

Arkadaşlar kasım da düğünüm var ve ben tam olarak 94 kiloyum. Acil zayıflamam lazım,azimliyimdir.Sözümden nişanıma kadar 10 kilo aldım ne oldu anlamadım evlensem demek ki :52:
Birde insanın beyninde bitmeyince bitmiyor 4-5 aydır sabah başlayan diyetlerim işe gidene kadar sürüyor. 3 gündür diyetteyim şükürler olsun bitirebildim beynimde.Geri dönüşlerinizi bekliyorum. bu arada daha önce 7 ve 11 gruplarda da yer almıştım yanlış hatırlamıyorsam :26:

Ben 38 yaşında 1 çoçuk annesiyim. 163 cm boyunda 75 kilodayım. Son 3 yıl içinde farkında olmadan 63 kilodan 75 kiloya çıktım. Sağlık sıkıntım yok. Son 3 yıl içinde kilolar attıkça bir çok diyet denedim ama her diyet bana kilo olarak geri döndü. Sizlerin bu takım ruhu ve dayanışması ile birlikte yaptığınız diyet kardeşliğinin içinde yer almak istiyorum. Bu şekilde motive olabileceğimi ve birilerine kilo verişimi anlattıkça motivasyonumun artacağını düşünüyorum. Kilo vermemeye karar vermemde etkili olan şey kızımın bir kaç gün önce "anne sen güzelsin ama biraz daha zayıf olsan daha güzel olurdun" demesiyle beynimde kesinleşti. Artık kızım büyüyor ve estetik görüntülerin de farkında demekki. Ayrıca yaş ilerliyor ve sağlık sıkıntısı oluşmaması için kilo vermek şart. Hadi bakalım bu kadar açıklamamla bir gruptan davet bekliyorum. Herkese bu yolda başarılar. Ve ben ne yapacağım bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back