Merhaba. Ben 19 yaşında bir hayli kilolu bir bayanım. Boyum 1.55, 90.2 kiloyum. İlk olarak 75 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Normalde bu kilo indeksiyle 50-52 beden olmam gerekirken 48 bedenim. Ergenlik dönemimin öncesinden beri hep etime dolgun birisiydim. Ne mutlu ki 14 yaşımda istem dışı 10 kilo vererek 38 bedene düştüm ancak bu durum pek de uzun sürmedi. Bir yıl sonra, her sene üstüne kata kata kilo aldım. Bir dönem çok yiyorum. Aşırı abur cubur, tatlı, kola... Bir dönem de çok az yiyorum. Babam bana 38 bedenken bile kilolusun diyen birisi. Bu halimden resmen nefret ediyor. Sırf bu yüzden onunla tatile gitmek istemiyorum. Hele bu sene iyice kilo aldığım için tatile gitmek bir yana şort, bermuda bile giymedim. Sırf kilo yüzünden kendime olan güvenim yok. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Başlarsam yaparım, biliyorum. Her şey başlayana kadar benim için. Motivasyon güçlüğü çekiyorum. Cuma yarışmalarının motivemi arttıracağını düşünüyorum. Takımlara alınmasam bile yarın diyete başlıyorum. Sevgier...