• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuz :( oooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q

inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)

hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuz :( oooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q

inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)

Hepimize başarılar bende giyeceğim istediğim herşeyiiii........:) Hep beraber bir takım olarak bunu başaracağız......

merhaba ben 27 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalmıştım 90 a çıktım şimdi ise 77 kiloyum bende aranıza katılmak istiyorum. desteğe ihtiyacım var:4:

Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back