• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar!!!

Yillar once zayiflama surecinde cok buyuk destek buldugum diyet klubune dondum ve cok heyecanliyim!!

Bu sefer ki hedef buyuk, sebep buyuk.. Destekte buyuk olmali diye dusundum ve geldim...

34 yasindayim, 3 çocuk annesiyim... Mayısta kardeşimin düğünü var..Simdiden hazirliklara baslayim, son ana birakmayayim dedim ve dünden itibaren saglkli beslenme programima basladim.. InsaALLAH bu programim hayat stilim olur ve kalici olarak kurtulurum butun kilolarimdan.

Hedefim 58kg olmak. Su an ki kilom 86. Yani tam tamina 28 kilo vermek istiyorum!! Daha oncede cok verdim, simdide yapabilirim!

Vermek istedigim kilo cok olunca, kendm icin kisa vadeli hedefler koymak mantikli olur:)

Programima gelecek olursak..Diyetisyenle başlıyorum işe...
Sabahlari hafif yemek istiyorum.. Yumurta,1 dilim ekmek,1dilim peynir domates
Oglende sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yoğurt
Aksamda, artik evde ne piserse ama salata agirlikli.

Tabi yasaklarimizda var.. Ekmek ve diger un mamulleri gibi, kizartma, cerez vs. Bu liste cok uzun olur en iyisi ben yiyebilecegim seylerden bahsediyim:)
Olmazsa olmaz kurallarimiz: zeytinyagli pisecek yemeklerimiz, 7den sonra kesinlikle birsey yenmeyecek ve en azindan 1,5l su icilecek. Uhmm.. bide spor vardi demi... Spor salonunada bayramdan sonra başlıyorumm arkadaşımla ve yürüyüşte var....

Simdilik bukadarcik.. desteklerinizi bekliyorum!

Hadi bismillah..

Herkese kolay gelsin!!

karabiberr

yanii bende bir gruba girmek istiyorummm
çarşambda diyetisyende randevum var ve sizlerlede daha kararlı olurummm

Merhaba arkadaslar!!!

Yillar once zayiflama surecinde cok buyuk destek buldugum diyet klubune dondum ve cok heyecanliyim!!

Bu sefer ki hedef buyuk, sebep buyuk.. Destekte buyuk olmali diye dusundum ve geldim...

34 yasindayim, 3 çocuk annesiyim... Mayısta kardeşimin düğünü var..Simdiden hazirliklara baslayim, son ana birakmayayim dedim ve dünden itibaren saglkli beslenme programima basladim.. InsaALLAH bu programim hayat stilim olur ve kalici olarak kurtulurum butun kilolarimdan.

Hedefim 58kg olmak. Su an ki kilom 86. Yani tam tamina 28 kilo vermek istiyorum!! Daha oncede cok verdim, simdide yapabilirim!

Vermek istedigim kilo cok olunca, kendm icin kisa vadeli hedefler koymak mantikli olur:)

Programima gelecek olursak..Diyetisyenle başlıyorum işe...
Sabahlari hafif yemek istiyorum.. Yumurta,1 dilim ekmek,1dilim peynir domates
Oglende sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yoğurt
Aksamda, artik evde ne piserse ama salata agirlikli.

Tabi yasaklarimizda var.. Ekmek ve diger un mamulleri gibi, kizartma, cerez vs. Bu liste cok uzun olur en iyisi ben yiyebilecegim seylerden bahsediyim:)
Olmazsa olmaz kurallarimiz: zeytinyagli pisecek yemeklerimiz, 7den sonra kesinlikle birsey yenmeyecek ve en azindan 1,5l su icilecek. Uhmm.. bide spor vardi demi... Spor salonunada bayramdan sonra başlıyorumm arkadaşımla ve yürüyüşte var....

Simdilik bukadarcik.. desteklerinizi bekliyorum!

Hadi bismillah..

Herkese kolay gelsin!!

karabiberr

yanii bende bir gruba girmek istiyorummm
çarşambda diyetisyende randevum var ve sizlerlede daha kararlı olurummm

2. takıma davetlisiniz efem:42::103:

Merhaba

2 yıl önce 103 kilodan 71 kiloya düştüm diyetisyen kontrolünde. Ancak memur olarak atandım ve gurbete gittim 2 sene misafirhanede kalıp 3 öğün dışarda yeyince kilo almaya başladım. Memleketime tayin olmamla bu kilolara bir dur demek gerektiğine karar verdim ve cumartesi günü diyetisyene gittim başladım. 87.5 kg geldim diyetisyende. Hedef kilo 60 (diyetisyene göre 60 bana göre 55 :1: ) Sabah tartıldığımda yani diyetin 3. gününde: 85.8 kg geldim. Tabiki verilen şişlikti ama olsun tartıda düşük görünmek bile mutlu etti beni :) Ben de zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum beni de alın aranıza :38:

Merhaba

2 yıl önce 103 kilodan 71 kiloya düştüm diyetisyen kontrolünde. Ancak memur olarak atandım ve gurbete gittim 2 sene misafirhanede kalıp 3 öğün dışarda yeyince kilo almaya başladım. Memleketime tayin olmamla bu kilolara bir dur demek gerektiğine karar verdim ve cumartesi günü diyetisyene gittim başladım. 87.5 kg geldim diyetisyende. Hedef kilo 60 (diyetisyene göre 60 bana göre 55 :1: ) Sabah tartıldığımda yani diyetin 3. gününde: 85.8 kg geldim. Tabiki verilen şişlikti ama olsun tartıda düşük görünmek bile mutlu etti beni :) Ben de zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum beni de alın aranıza :38:

Bol paylaşım yaparım dersen 4.takımda bekliyoruz şekerim :)

Merhaba!

Kararlıyım, azimliyim ve oldukça istekliyim. Yalnızca beni biraz daha motive edebilecek bir şeylere ihtiyacım var. Sanırım bunun için de doğru yerdeyim. :)

Yaşım 25, şimdiki kilom 73, hedefim 58. Hayatım boyunca en fazla gördüğüm kilo 88. İki kere 16 kilo verdim. İkisinde de biraz biraz aldım. Ama 2 yıldır aşağı yukarı aynı kilodayım. Bir haftadır eskiden gittiğim diyetisyenimin rejim listesini tekrar uyguluyorum. Ayrıca evimde bir eliptik bisiklet var ve haftada 5 gün 40 dakika bisikleti kullanıyorum.

Kısacası umut vaat eden bir yarışmacı adayıyım. Şimdi söyleyin, beni kimler ister? :)

1.72 boyunda 104 kiloyum.hayatım boyunca şişman değil ama biraz irice bir çocuk, genç kızdım. üniversite yıllarımda çok güzel zayıfladım 65 kiloya kadar düştüm. ( İri kemikliyim boyda uzun olunca 65 kiloda bile zayıf oluyorum, daha azını istemiyorum.) eşimle tanıştığımda 2006 yılında 80 kiloydum biraz balık etliydim ama pek şikayetçi değildim durumumdan. Fakat o yıldan sonra eşimle birlikte akşam yemeğiyle tanıştım evlendim, doğum derken kilo aldım. doğuma girerken 124 kiloydum. kendi kendime diyet ve spor yaparak 20 kilo verdim ama motivasyonum düştü. burda bir gruba katılarak tekrar motive olmak zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. İlk hedefim üçlü rakamlara veda etmek ardından 70 kiloya düşmek istiyorum. Aranızda banada yer açın :)

merhaba!

Kararlıyım, azimliyim ve oldukça istekliyim. Yalnızca beni biraz daha motive edebilecek bir şeylere ihtiyacım var. Sanırım bunun için de doğru yerdeyim. :)

yaşım 25, şimdiki kilom 73, hedefim 58. Hayatım boyunca en fazla gördüğüm kilo 88. Iki kere 16 kilo verdim. Ikisinde de biraz biraz aldım. Ama 2 yıldır aşağı yukarı aynı kilodayım. Bir haftadır eskiden gittiğim diyetisyenimin rejim listesini tekrar uyguluyorum. Ayrıca evimde bir eliptik bisiklet var ve haftada 5 gün 40 dakika bisikleti kullanıyorum.

Kısacası umut vaat eden bir yarışmacı adayıyım. şimdi söyleyin, beni kimler ister? :)

harika azmin daim olsun seni 5. Takıma davet ediyorum tatlım :34:

1.72 boyunda 104 kiloyum.hayatım boyunca şişman değil ama biraz irice bir çocuk, genç kızdım. üniversite yıllarımda çok güzel zayıfladım 65 kiloya kadar düştüm. ( iri kemikliyim boyda uzun olunca 65 kiloda bile zayıf oluyorum, daha azını istemiyorum.) eşimle tanıştığımda 2006 yılında 80 kiloydum biraz balık etliydim ama pek şikayetçi değildim durumumdan. Fakat o yıldan sonra eşimle birlikte akşam yemeğiyle tanıştım evlendim, doğum derken kilo aldım. Doğuma girerken 124 kiloydum. Kendi kendime diyet ve spor yaparak 20 kilo verdim ama motivasyonum düştü. Burda bir gruba katılarak tekrar motive olmak zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Ilk hedefim üçlü rakamlara veda etmek ardından 70 kiloya düşmek istiyorum. Aranızda banada yer açın :)

tatlım seni 5. Takıma davet ediyorum gel tanışıp kaynasalım bu kıloları hep beraber verelim :16:

Beni de alin beni de:21:

Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim :12:

Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba :D. )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler:32:
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi:9:
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim

Yok mu beni alicek bi takim:12:

Beni de alin beni de:21:

Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim :12:

Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba :D. )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler:32:
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi:9:
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim

Yok mu beni alicek bi takim:12:

4.takıma gel canım,karşılıklı motivasyona ihtiyacımız var anlaşılan :)

Sevgili dostlar....4-5 yıldır bir alıp bir verdiğim kilolarımı vermek için motivasyona ihtiyaç duyduğumdan soluğu burada aldım....Boyum 1.60,kilom 80 ...Gördüğünüz gibi durum pek iç açıcı değil....Beni aranıza aldığınızda canla başla mücadele edeceğimden şüpheniz olmasın :) Hepinize Sevgiler....

Sevgili dostlar....4-5 yıldır bir alıp bir verdiğim kilolarımı vermek için motivasyona ihtiyaç duyduğumdan soluğu burada aldım....Boyum 1.60,kilom 80 ...Gördüğünüz gibi durum pek iç açıcı değil....Beni aranıza aldığınızda canla başla mücadele edeceğimden şüpheniz olmasın :) Hepinize Sevgiler....
Paylaşımım yüksek olur,takıma gerekli önemi ve katkıyı sağlarım diyorsan 13.takıma beklerim.

:3: slm arkadaslar bende yenıden baslamak ıstıyorum ara verdım ve kılo aldım daha önce kk da 12 kılo vermıstım arkadaslarım ve azmım sayesınde tekrar 5 kılo kadar aldım kılo vermeyı cok ıstıyorum evlıyım 2 cocuk annesıyım 32 yasım 1.67 boyum bve 85 kıloyum :17: bır an once kılo vermek ıstıyorum azımlı bır takıma uye olmak ıstıyorum hedefım 70 umarm cevap alırım bol azımlı gunler...:16:

Son düzenleme:
:3: slm arkadaslar bende yenıden baslamak ıstıyorum ara verdım ve kılo aldım daha önce kk da 12 kılo vermıstım arkadaslarım ve azmım sayesınde tekrar 5 kılo kadar aldım kılo vermeyı cok ıstıyorum evlıyım 2 cocuk annesıyım 32 yasım 1.67 boyum bve 85 kıloyum :17: bır an once kılo vermek ıstıyorum azımlı bır takıma uye olmak ıstıyorum hedefım 70 umarm cevap alırım bol azımlı gunler...:16:

o zaman seni 5. takıma davet ediyorum 5. takım kaptan yardımcısıyım canım konusup tanışır kilolardan hepberaber kurtuluyuz canım:16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back