• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar.. 41 yaşındayım..82.4 kiloyum.boyum 1.56...üç çocuğum var ve artık ben de zayıflamak istiyorum.bir çok alıp verme deneyimim oldu.bu son olsun istiyorum...bana destek olabilecek ve arasına kabul edecek bir grup var mı acaba?

9.takıma gelebilirsin boş yerimiz var

Selam arkadaşlar,

Lütfen bana yardım edin :(. genel olarak tombul balık etli biriyim bu hep böyle olmuştu. 3 ay önce evlendim ve kilo almaya devam ediyorum . Vücudumun şekli oturmaya başlıyo sanırım :( ( bu ne demekse :) ) belimde göbeğimde yağlanmalar oldu daha da fazla polikistik over var bende o vücutta yağlanma yapıyormuş. artık gözüme çok batmaya başladı. selülitlerim aldı başını gidiyo vahim durumdayım. BAna engin bilgi ve tecrübelerinizden aktarırsanız mutlu olabilirm sanırım. şimdiden teşekkürler...

Cokca Paylaşımda bulunurum dersen gel canım 5. Takıma bekleriz:))

merhaba,

ben 28 yaşında 1,52 cm boyunda ve 77 kg'mım. son bir yılda nasıl olduğunu anlamadan 10 kilo aldım evlendim v.s ama sonra durup bir baktım ki kendimi ne hale getirmişim... kolestrolüm tavan yapmış kötü huylu koletrolüm yükselmiş... cumartesi günü için diyetisyen randevumu aldım artık bu işi iştahıma ve şansa bırakmayı düşünmüyorum. 28 yıldır ben kilolarımla mücadele ediyordum artık onlar benle mücadele edecek. bu mücadelemde yanımda olur musunuz?

Son düzenleme:
merhaba,

ben 28 yaşında 1,52 cm boyunda ve 77 kg'mım. son bir yılda nasıl olduğunu anlamadan 10 kilo aldım evlendim v.s ama sonra durup bir baktım ki kendimi ne hale getirmişim... kolestrolüm tavan yapmış kötü huylu koletrolüm yükselmiş... cumartesi günü için diyetisyen randevumu aldım artık bu işi iştahıma ve şansa bırakmayı düşünmüyorum. 28 yıldır ben kilolarımla mücadele ediyordum artık onlar benle mücadele edecek. bu mücadelemde yanımda olur musunuz?
hedef kilonuz kaç? her gün düzenli katılacağım, menülerimi yazacağım bol paylaşım yapacağım derseniz 4.takıma buyrun.

Son düzenleme:
:1hug:gel gel başımın tatlı belası ....:1hug:
yanlız senden önce çagırdıgım hatunlar gelirlerse kısma bana emi.
gerçi listede olmanda şart deyil aramızda olup katılımda bulunman için ..:1hug:

mrb bende katılmak istiyorum yarışmaya ama 11 aylık bebeğim var nasıl ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bildiğim tek şey zayıflamak istiyorummm:(((((((((((((((

Selam kızlar 2010 yılının sonlarına doğruydu galiba yanlış hatırlamıyorsam 75 kilo ile 5. takımda diyete başlamıştım daha sonra takım kaptanı olarak devam ettim ve 2011 yılı haziran ayında 16.5 kilo vermiş olarak mezun oldum ama ne yazıkki kulandığım ilaçlar dolayısıyla tekrar kilo aldım yeniden diyet gurubuna girmek istiyorum benide takımınıza alırmısınız :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back