Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam. Evliyim,23 yasindayim,1,73 boyundayim ve 80 kiloyum. Universite hayatima kadar kilolu degildim fakat fastfood basima bela oldu 4 sene boyunca ve 75 kiloyu vurdum. Isim geregi cok sik seyahat ettigim icin surekli abur cubur yemek zorunda kaldim ve suan 80im. Hedefim 60-65. 3 gundur diyet+spor'a devam ediyorum. Agirlik kaldiriyorum, ip atliyorum ve hizli tempoda 1 saat yuruyorum. Spor sistemim boyle. Diyet sistemim daha cok meyve ve sebze arti yogurt uzerine dayali. 3 gundur iyi gidiyor insallah devami gelecek. 1 senedir yurtdisinda yasadigimdan dolayi bunyem alt ust oldu ve duzene girmek istiyorum artik. Saygilar..

Son düzenleme:
merhaba..
uzun süredir kk üyesiyim hergün paylaşımlarım oldu..hergün nette olan ve kilo hedefine ulaşmak isteyen biri olarak sizinle konuşup ve yarışarak daha motive olacağımı düşünüyorum..
kilom 57 hedefim 52..
bi gruba girmek istiyorumm...

Son düzenleme:

boy:1.68
kilo:88
meslek:öğretmen
evli ve 1 çocukluyum
diyetisyene gidiyorum, yürüyüş yapıyorum
23 kilo vermem gerek.Umarım beni de takımınıza kabul edersiniz

merhaba arkadaşlar bol paylaşım yapabilirim,kurallarınıza uyabilirim derseniz buyrun 9.takıma

Sık sık nette olurum, bol paylaşımda bulunurum ve azimliyim diyorsan bekleriz 6. takıma

Selamlar
20 yaşında ve 74 kiloyum.Ben genellikle uzun süre diyet yapmaktan sıkılıp diyeti bırakanlardanım.En uzun süreli diyetim 2 yıl öncesinde 6 haftalıktı 62 kiloya düşmüştüm.Kilo problemimi gidermek için uzun süreli bir diyet yapmam şart.Geçen hafta pazar günü diyete başladım 1 kilo verdim bu hafta devam ediyorum evde pilatese de başlıcam. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. :)

ii katılım sağlarım diosan birbirimize destek olmak için burdayız.4.takıma bekleriz.

Merhaba ben 20 yaşında 161 55 kiloyum
uzum zamandır bir çok diyet tarifi denedim ama ne yazikki destekçim olmadığı için ne kadar kilo versiyse
hepsini geri aldım , yani anlıyacağınız verdiğim kiloları geri aldım
kilo veremememdeki en büyük faktör çevrem oldu ''aa nneyin var senin ,kız kurusumu olcan,mankenlik mi yapıcan , kime beyendiricem vsvsvs''
Tabi durum böyle olunca foss oluyordu herşey, aslında diyet yaparken kilo vermemde hiç problem yok ama desteklicek birileri olmayınca ye babam ye
Bu yüzden sizlere katılmak destek almak beraber zayıflamak istiyroum ,hep birlikte mutluluklarımıza sait olduğumuz güzel günler diliyourm
benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Paylaşım yapmak paylaşmayı çok severim çünki bu bir tek benim sorunum deyil herkez aynı derten yakınıyor
eyer öyleyse bende size destek olurum birlikten kuvet doğar sonucunda
hem yarış şeklinde olması çok güzel hemde birlik içinde olmak harika

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba! Anlatılacak çok şey yok sanırım hep bildik hikaye. Kilo aldıktan sonra belirli bir miktar tekrar kilo almak tekrar kilo vermek, eski hale dönememek. yaşım 20. Boyum 167 kilom ise 68. 50 kilodan önce 57ye sonra da 65 sonra da 70e çıktım. son bir kaç hafta içinde 2 kilo verdim. 55 kiloya inmek istiyorum. Durum bu. Beni kabul edecek bir grup var mı??

Son düzenleme:
Ben 165 boyundayım ve 58 kilodayım.Açıkcası kimilerinin buda dertmi dediğini duyar gibiyim.Ama eğer kalp hastasıysanız ve bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız aldığınız her kilo sizi taşımakta zorlayan ve hareketlerinizi engelleyen bihal alıyor.DAha önce Konyada Yaşıyordum ve çalışıyordum Kilomu takip etmem kolay oluyordu.Ama şimdi Diyarbakıra taşındık şuanda çalışmıyorum Kpss hazırlanıyorum ve tahminiz üzere 6 ayda 53 den 58 çıktım.Evimde Yeterince spor aleti var ama bu iş yanlız olmuyorrr..Açıkcası benim bi takıma ihtiyacım varrrrrrrr

ege meltemi kilon nekadar senin
Benim kilom 55 ama ara sıra değişiyor 55.5 felanda oluyor
ama gelin görünki bu 3 kilo hiç gitmiyor bir sürü ilaçta kulanıyorum
baş için ayrı iltihap için ayrı bide başım egzamam için oda iştah açıyor
oda zaman zaman kilo aldırıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar benide aranıza alın, buna cok ihtiyacım var. yasım 29. 163 boyundayım. 73,5 kilodayım su anda. tek basıma basaramıyorum. idealim 60 kilo olmak. insallah sayenizde basarırım.

kızlar eğer ii katılım sağlarım kurallara uyarım diosanız 4, takıma bekleriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…