Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle merhaba kızlar..ben 23 yaşındayım .yıllardır takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum.benim diyet hikayem biraz garip..Ben oyuncuyum yıllarca bu işin eğitimini aldım ailemin maddi durumu iyi değildi çalışarak okudum,tırmaladım bi yerlere gelebilmek için.sonunda okuldan mezun oldum.hayatım boyunca incecik dal gibi olan,kilo aldırıcı tozlarla beslenen ben,nişanlım yabancı bi kız için beni terkedip nişanı atınca uzun bi depresyon dönemine girdim.bu dönemde hareketsizlikten antidepresanlardan yemekten tatlıdan kilo aldıkça aldım.ama zaman geçtikçe kendimi topladım sonuçta oyuncuydum göze hitap etmem de önemliydi sahnedekikostümlerin içine girebilmeliydim en azından.bu süreçte diyetler sporlar diyet hapları derken 11 kilo verdim 54 kiloya kadar düştüm.bu benm için büyük bi zaferdi elbette.sonra bir dizi için görüşmeye gittim,bi rolü oynattılar bana seçmelerde çok çalıştım çok da güzel oynadım.Fakat rolü alamadığımı,balık etli olduğumu,ekranın zaten insana 5 kilo katarak görüntülediğiniinsanların ekranlardaincecik dal gibi güzel kızları görmek istediklerini söylediler.seçmelere girip senden daha iyi oynayan kimse yoktu ama kusura bakma tatlım görünüm çok önemli dediler.üstelik sadece 54 kiloyum ve 168 boyum var yani balık etli bile diilim biraz göbeim biraz da yanlarım var o kadar.ama en kötüsü bu seçmeler esnasında ordaki yönetmenin bana bakıp bakıp bu şişman olmaz deyişiydi.öyle utandım yerin dibine geçtim aşağılanmış hissettim ki anlatamam...

sonuç oarak rolü 45 kg bi kıza verdiler bana da byebye dediler.yıllardr onca uğraşarak edindiğim birikimim yeteneğim eğitimim 8 kilo yüzünden yok sayıldı.belki onları da suçlayamam halk gerçekten incecik insanlar görmek istiyordur haklılardır ama benm durumumu düşününce....önümüzdeki ay tekrar bi görüşmem var ve yemn ettim kendime göbeime bakıp kilolusun spor yap diyemiycekler bu sefer helal olsun kıza diyicekler hırslandım.ama şevkim çok çabuk kırılabilio hep birlikte denersek gaz alırsak gaz verirsek başarırız diye düşündüm.kızlar yardımınıza ihtiyacım var..

kizlar ben de bir ara 52 kiloydum. en son 59 oldum. 60 oldugu da oldu. 3 haftadir teraziye cikamiyorum korkudan. daha da artmistir diye. Stresten ne kadar abur cubur varsa yiyip hemen arkasindan yataga gidip yatiyorum. eskiden yediklerim konusunda cok titizdim. zorla yedirirlerdi. motive olmaya ihtiyacim var. cevabinizi bekliyorum

suan 82.2 kiloyum salata tavuk diyeti yapmaya calısıyorum eger bi yere gidersek hamurişi ekmek pilaw yemeyeceğim geriye kalan ne warsa azar azar yemeye çalışacağım bende katılayım bir gruba olur?

Eğer bol paylaşımda bulunurum dersen 13. takıma bekleriz ..

merhabalar,uzun süredir takip ediyorum konuları sonunda üye oldum aralık sonundan beri diyetteyim 11 kilo verdim 1.60 boyum 64,5 kiloyum ilk hedefim 57 kilo olmak bir süredir kilo vermekten çok zorlanıyorum yarışma motive edici olacak diye düşündüm.Birazda kendimden bahsediyim 30 yaşındayım bir çocuğum var 4 yaşında evlendiğimde 52 kiloydum hamilelikte 30 kilo aldım bunun büyük bir bölümünü vermiştim ama son bir yılda bir sürü vitamin ilacı kullandım ve biraz hareketsiz kaldım ve çok sıkıldım bu halimden artık kilolardan kurtulucam inşallah ama yalnız zor oluyor bazen ümitsizliğe kapılıyorum

merhaba ben henüz 15 yaşındayım belkide bu sayfadaki en genç şişmanım:)ben kendimi bildimbileli tombuldum ama bunun bir hastalk olduğunu farketmem çok uzun sürdü obez olduğumu fark ettiğimde 108 kgdım ve o an dan beri zayıflamaya karar verdim şimdi 105 kg ama tek başıma ilerleyemediğimi fark ettim kimse bana destek oluyor ailem sürekli eleştriyor bu yüzden desteğe ihtiyacım var boyum 1.75 vucudumda çatlamamış tek bi yer bile yok ama ben zayıflamayı aklıma koydum zayıfladıktan sonra laserle ameliyat olacm ve bütün izlerini bedenimden atıcam kararım kesin beni de bi gruba alın bunu çok isterim ltfn

Son düzenleme:

Bol paylaşım yapabileceksen eğer 13. gruba bekleriz.

Merhaba Arkadaslar!!

24 yasindayim ve son 20 yilimda hep tombiliktim. hayatimin yarisi zayiflamaya calisarak diger yarisi da zayiflamayi hayal ederek gecti.
universitede son sinifim, bir aksilik olmazsa 1 ay sonra mezun olacagim. universite boyunca 70-80 kilo arasinda gidip geldim ama son 1 yilda cok kilo aldim. ilginc olan ise 40 bedenken nasil hissediyorsam simdi de ayni sekilde hissediyor olmam. Ve bence zayiflayamamdaki veya kilo almamdaki onemli nedenlerden bir tanesi de bu. Icten ice degisebilecigine inanmiyorum galiba bilmiyorum bu icerdeki seslerin kafasi cok karsik, hep baska bir yone surukluyorlar. Ayrica burada yazan super hikayeler cok umut verici. Ben de yapabilirim diyorum okudukca.

Hikayeye geri donersem, degisim ogrencisi olarak 1 yil Amerika'ya gittim ve herkesin tersine ben orada zayifladim. Hic rejim yapmadan hem de. Hatta her aksam deli gibi icip, eglenerek. Galiba bizim ulkemizdeki bu insanlarin birbirini gozlemlemeleri beni daha da yoruyor burada. Birini gordugunde ilk soyledigi sey, aaa zayiflamissin, veya aaa cok kilo almissin. Ben de bu toplumun bir parcasi olarak bunu yapiyorum cunku herkesi gozlemleyip kiyasliyoruz. Dondukten sonra hem buradaki butun duzenim degismisti; evdeydim gitmeden once, yurda ciktim, okula adapte olamadim (buna da cok guluyorm yaa sanki Avropalarda okumusum gibi oncesini, insanoglu garip iste:) oyle bir garip donem basladi ve ben de sismeye basladim. Kasim'da diyetisyene gittim 92 kilo olmustum. Sok oldum tabii. ayni zamanda troit cikti ama benim ki kilo verdiren cinstenmis. Metabolizmam erkek metabolizmasi gibi calisiyormus. neyse oyle bi gaz 2 hafta filan yaptim 4 kilo verdim. Benim diyetim biraz fazla detayliydi, daha hizli kilo vermem icin yemekten once bilmem ne suyu, ac karna bilmemne cayi, gece yatmadan sarimsak etc. ise yaradi da yaramadi degil ama ben yapi olarak cok detayli dusunen bir insanim zaten ve bu bilmemne cayini bile icemedigimde diyeti bozmusum hissine kapilip surekli tatminsizlik yasiyordum. Sonra zaten biraktim onu da. Birkac geri donus cabam oldu ama hicbirisini yapamadim. Neyse sonra trioit icin doktora gittim subatta 100 kg olmustum. Annemleydik. O bana destek olmaya calisiyor, yaparsin verirsin filan diye ama zaten bir donum noktasi oldu o benim icin ya da ben oyle sandim. O gun eczaneye ilaclarimi almaya gittigimde bir de zayiflama ilaci verdi bana, ama zaten ben gazim. Neyse 1 hafta icinde 94e indim. Sonra tekrar okula geldim. tekrar basladim sismeye. o ilaci da zararli diye biraktim. Zaten bu son donemde aldigim kilolar yuzunden kendi bedenime yabanci olmusum fazladan kalp carpintisi, bas agrisiyla hic ugrasamiyacagim dedim.

Bu mevzu hepiniz gibi benim icin de onemli bir mevzu. Icimde bir yerde yapabilecegime inaniyorum ki daha once kac kere 20 kilo vermisligim var. Ama benim istedigim sadece kilo vermek degil kendimle mutlu olmak, kendimden memnun olmak. yillarca kendime yaptigim haksizliga son vermek. Bir hayat kocum var, o da bana su anda cok yardimci oluyor. Onun soyledigi sey benim farkindaligi cok yuksek bir insan oldugum ama bunlari aktif hale getiremedigim. "Kimse hayatta kurban degildir, herkes kendi kararlarini yasar. Artik oyle bir yerdesin ki bir karar ver, ona tutun ve onu gerceklestir." dedi bana en son gorustugumuzde. Ve ben kararimi verdim.

Simdi gordugunuz uzere geveze de bi tipim:) yargilamalarin olmadigi, ozgur ruhlu, kafasi rahat insanlarin oldugu, zaten zor olan hayati daha da zorlastirmayan, eglenceli, tam gaz motivasyona sahip bir grubun parcasi olmak isterim.

Beni de araniza alin, gucumuze guc katalim

Merhaba, ben 22 yaşındayım. Hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım. Şu an boyum 1.56 kilom 60. Kolay kilo veriyorum ama kolay da alıyorum. Artık al ver al ver çok sıkıldım, bu illetten tamamen kurtulmak ve kendimi iyi hissetmek istiyorum, ancak tek başıma yapamayacakmışım gibi geliyor. Motivasyona ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba 24 yaşındayım çocukluk döneminde zayıftım ,7. sınıfta hızlı bir şekilde kilo aldım kendimce rejimler yaptım ama sadece boyum kısa kaldı ve kilo almaya devam ettim boyum 160 3 sene öncesine kadar 70 kiloydum . 2 haftadır diyet yapıyorum inceldiğimi hissediyorum rejime başladığımda 58 dim ne kadcar kilo verdiğimi yazarım yarışmaya bende katılmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…