21 yaş 170 boy 82 kilodayım yarışamya katılmak istiyorum arkadaşlar
Merhabalar,
23 yaşındayım boyum 1,73 şu anki kilom 94 yarışma gruplarına dahil olmak istiyorum. Tek başıma gayet iyi gidiyorum ama yarışma psikolojisiyle çok daha iyi olacak sanırım aranıza alın beniiiiii lütfeeennnnnnnn
merhabalar... bende bir gruba dahil olmayı çok istiyorum..
160 boyundayım 78 kıloyum. seneye inş. düğünüm olucak o zamana kadar 25 kılo vermek ıstıyorum..
6. takıma bekliyoruz
1.70 boyundayım daha önceleri hep 52- 57 kilo arasındaydım ..daha sonra bi sürü saglık sorunu vs kendimi 75 kiloda buldum geçen yaz 60 kiloya kadar düştüm fakat daha sonra 67 ye kadar çıktım ..Bir kaç haftadır 65 kiloyum artık 50li kilolarımı görmek istiyorum zor kilo verdiğğimi hissediyorum, kendi kendime düşündüğümde saçma bi şekilde imkansız geliyordu ama arkadaşların yazdıklarını görünce ümitleniyorum ..sonuç olarak
65 kiloyum hedefim 57 yaş 32
merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk kez yazıyorum.bireysel başladığım kilo verme çabama sizlerinde desteğiyle büyük bir hızla devam etmek istiyorum.bu sabah 71.1 geldim.164 cm boyum. geçtiğimiz ağustos ayında doğum yaptım.82 kiloyla doğuma girdim.şuan izinliyim ve kasıma kadarda evdeyim.hedefim 65 kilonun altına inmek.
boyum 160cm. kılom 83.3 ..bebeğimi kaybettıkten sonra panık atak oldum kullandığım ılaclar duzensız beslenme benı bu duruma getırdı..ama artık eskısı gıbı olmak ıstıyorum...2 haftadır dıyet yapıyorum..2 kılo verdım...motıvasyona ıhtıyacım var..sıze katılmak ıstıyorum
arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım yakında düğünüm olacak ve bn çok fena diyete girdim 1 haftada üç kilo verdim ama kendi başıma yapamıyorum şu anda 61 kiloyum boyum da 1,65 bana yardıncı olur musunuz? bende katılmak istiyorum :)
Merhaba;
Ben 20 yaşında 162 boyunda 56 kiloyum
52-51 kilo olmak istiyorum
2 yıl müdetince 64 kilodan zarzor 56 ya indim ama bu benim için yeterli bir sonuç deyil
ne yapacağımı bilemiyorum derken burayı gördüm eve aranıza katılmak istedim
Umarım sesimi duyar bana en yakın zamanda dönersiniz
Merhaba kızlar bende yeni üye oldum 15 marttan beri 2,5 kilo kadar verebildim motivasyona ihtiyacım var yarışmaya bende katılabilirmiyim ama ne zaman başlıcam bilmiyorum ben 26 yaşında 160 boyunda 66.6 kiloyum
Herkese merhabalar..
28 yaşında, 1.70 boyunda, 80 kilo, uzun zamandır boğazına iradesine sahip olamayan, 1 yıllık evli, bebek düşünen, bebeği gelene kadar ne kadar zayıflarsam diyen, masabaşı çalışan,İstanbul'da yaşayan bir kk üyesiyim:))
Ben bu işi tek başıma yapamadığıma karar verdim, bi şekilde destek olacak, birlikte kilo vereceğimiz ve burada paylaşımlar yapacağımı arkadaşlar arıyorum
ben 29 yaşında 1 çocuk annesiyim.4 yıllık evliyim.evlenmeden önce gayet iyi hareketli bir yaşamım vardı çok zayıf değildim ama 70 li kilolardaydım hep.evlendikten sonra 2 senede 90 kiloya çıktım derken hamile kaldım ve 108 le doğum yaptım.öönceleri önemsemedim kendi kendine 1 senede 103 e düştüm.sonrasında artık aynalara baktıkça rahatsızlık duymaya başladım kıyafetlerim olmuyordu evlendiğimde 42 bedendim olmuştum 52 şaka gibiydi.kabuslar görmeye başlamıştım artık ve 1 ay önce kend kendime karar verdim şu an 97 kiloyum hedefim 75 ve tek başıma gerçekten zorlanıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?