• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni aranıza almak istemiyorsunuz anladım teşekkür ederim herkeze
AmA ben yine burdayım beni aranızda almak isteyenler varsa çok mutlu olurum
Bol Paylaşım yapmayı yardımlaşmayı çok severim uzun zaman takipciyim

Arkadaşım elbette ki yarışmaya katılmayı istemen en doğal hakkın ama 55 kiloyken hedefin 52 ve yarışmada hedef kilonun % 80'i kadar zayıflayınca mezun oluyorsun. Bu bağlamda zaten 2,4 kilo verince bitecek yarışma senin için. Bir de ilk 2 hafta deneme süresi oluyor... Belki bu açılardan düşününce çok kısa süreli takımda bulunacağından, yarışma listesine dahil olamadan bile hedefine ulaşabilirsin. Ama mesajını okuyunca da takıma ne kadar ihtiyacın olduğunu hissettirdin. Buyur gel 6. takıma bekleriz, elimizden geldiğince de destek oluruz sana ;)

Arkadaşım elbette ki yarışmaya katılmayı istemen en doğal hakkın ama 55 kiloyken hedefin 52 ve yarışmada hedef kilonun % 80'i kadar zayıflayınca mezun oluyorsun. Bu bağlamda zaten 2,4 kilo verince bitecek yarışma senin için. Bir de ilk 2 hafta deneme süresi oluyor... Belki bu açılardan düşününce çok kısa süreli takımda bulunacağından, yarışma listesine dahil olamadan bile hedefine ulaşabilirsin. Ama mesajını okuyunca da takıma ne kadar ihtiyacın olduğunu hissettirdin. Buyur gel 6. takıma bekleriz, elimizden geldiğince de destek oluruz sana ;)

Çok Teşekkür ederim çok sağolun :21:

Benim kilom 55 ama ara sıra değişiyor 55.5 felanda oluyor
ama gelin görünki bu 3 kilo hiç gitmiyor bir sürü ilaçta kulanıyorum
baş için ayrı iltihap için ayrı bide başım egzamam için oda iştah açıyor
oda zaman zaman kilo aldırıyor
sen en iyisi bizim guruba katık bizde 50 59 gurubu senin için daha iyi ve bizde haftada 1 tartılıyoruz listemiz var yani gelirsen senin isminide eklerim canım

arkadaşlar merhaba..ben son 2 yılda durmadan kilo alıyorum şuan 79 kiloyum boyum 1.68 ve bunalımdayım :( tek başıma rejime başlıyorum ama 2.gün bitiyor yapamıyorum.. bi gruba dahil olursam hırslanıp daha iyi kilo verebilecegimi düşünüyorum o yüzden uygun bi gruba bnide alın lütfen...

arkadaşlar merhaba..ben son 2 yılda durmadan kilo alıyorum şuan 79 kiloyum boyum 1.68 ve bunalımdayım :( tek başıma rejime başlıyorum ama 2.gün bitiyor yapamıyorum.. bi gruba dahil olursam hırslanıp daha iyi kilo verebilecegimi düşünüyorum o yüzden uygun bi gruba bnide alın lütfen...

8. takıma buyur gel, ama paylaşımınlarına ve menülerine dikkat edeceksen

Merhaba benim yaşım 22 kilom 76 ve 170 boyundayım.. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Hazırlık dönemine kadar kilom 66-68 arasıydı çok rahatsızlık vermiyordu ama ders yoğunluğundan ve sürekli fast food tüketiminden aşırı kilo aldım ve artık rahatsız oluyorum bu durumdan.. Tek başıma başladığım diyetler çok sürmedi maalesef. Elimden geldiğince katılımcı olmaya çalışıcam.. Diyete tekrar başladım ve benim en büyük sournum düzensiz yemek yememdi bunuda düzenlemeye çalışıyorum.. Spor olarakda vakit buldukça koşu bandında koşuyorum ve youtubeda zumba videolarını izleyip zumba yapıyorum. Hedef kilom 60. Benide takımlarınızdan birine alırsanız çok sevinirim.. Herkese sağlıklı günlerr..

Son düzenleme:
Merhaba benim yaşım 22 kilom 76 ve 170 boyundayım.. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Hazırlık dönemine kadar kilom 66-68 arasıydı çok rahatsızlık vermiyordu ama ders yoğunluğundan ve sürekli fast food tüketiminden aşırı kilo aldım ve artık rahatsız oluyorum bu durumdan.. Tek başıma başladığım diyetler çok sürmedi maalesef. Elimden geldiğince katılımcı olmaya çalışıcam.. Diyete tekrar başladım ve benim en büyük sournum düzensiz yemek yememdi bunuda düzenlemeye çalışıyorum.. Spor olarakda vakit buldukça koşu bandında koşuyorum ve youtubeda zumba videolarını izleyip zumba yapıyorum. Hedef kilom 60. Benide takımlarınızdan birine alırsanız çok sevinirim.. Herkese sağlıklı günlerr..

sık sık paylaşımda bulunurum dersen buyur canım 6. takıma ;)

selam kızlar :) 9 yaşından itibaren sürekli kilo alıyordum tombiş bir çocuktum 15 yaşlarımda 56 kiloydum lise bittiginde 65 kiloydum ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin :( şuan tam 78.8 kiloyum
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. bu yüzden ki kilo vermeyi çok istiyorum ve şimdiden çok sıkı bir diyet uyguluyorum. asansörü ve ekmek tüketmeyi hayatımdan tamamen çıkardım. bir ayda 8 kilo vermek zor gibi görünüyor ama elimden geleni yapacağım. hem ne demişler AŞK HERŞEYE KADİRDİR belli mi olur :) biri beni grubuna alsın ne olur benim tek eksiğim motivasyon :)

selam kızlar :) 9 yaşından itibaren sürekli kilo alıyordum tombiş bir çocuktum 15 yaşlarımda 56 kiloydum lise bittiginde 65 kiloydum ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin :( şuan tam 78.8 kiloyum
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. bu yüzden ki kilo vermeyi çok istiyorum ve şimdiden çok sıkı bir diyet uyguluyorum. asansörü ve ekmek tüketmeyi hayatımdan tamamen çıkardım. bir ayda 8 kilo vermek zor gibi görünüyor ama elimden geleni yapacağım. hem ne demişler AŞK HERŞEYE KADİRDİR belli mi olur :) biri beni grubuna alsın ne olur benim tek eksiğim motivasyon :)

bu kadar hırslıysan ve sıkı katılım sağlarım diosan 4, takıma gel buyur arkadaşım.

Merhaba ,
Hepimize öncelikle bol şans diliyorum
22 yaşındayım 68 kiloyum, 1.68 boyundayım
Ocak ayından itibaren diyetteyim 10 kilo verdim
Ağustosta düğünüm var ve 60 hedefim az kaldı ama veremiyorum
Benide alırmısınız motivasyona ihtiyacım var

tatlım iyi katılım sağlarım diosan 4.takıma beklerim.

merhabalar.ben de burdaki bazı arkadaşlar gibi başlayayım kilolu bir çocuktum:) İlköğretimde Sınıflarda şişko diye dalga geçilen tiplerden biriydim,ergenlik dönemine girmeden hemen önce kuzenimle iddiaya girmiştik ve ben 2 ay sonra tanınmaz haldeydim.Sonra boyum uzadı falan derken kimse inanamadı son halime.Lisede de 56 kg civarındaydım.Boyum şu anda 170.Kilo almaya meyilli bir vücuda sahibim.Piyasadaki bütün zayıflama hapları,içecekleri elimden geçti diyebilirim.Spor yapmayı da çok seviyorum ama 1 aydan fazla bağlanamıyorum oralara da,kısa vadede değişim istiyorum galiba sabırsız da olduğum için.En son Dukan diyetini uyguladım yaklaşık 1,5 ay kadar sürdürdüm ama hiç bir etkisini görmedim harfi harfine uyguladığım halde.Motivasyonum düştü ve onu da bıraktım.Bırakınca üstüne kilo da aldım.Şu anda ac karnına tartıldım ve 66 kiloyum.Hedefim 58 kiloya inmek.Hiç değilse düğüne kadar versem sonrasında alsam da olur düğünümde çok güzel görünmek istiyorum ya:( 1 ay sonra düğün işin kötü tarafı:18:Dün gelinlikçide provam vardı kız arkadan biritleri sıktı sıktı ama benim bel oyuntum cıkmadı bi türlü:43:bu sabah da bu yazıyı görünce neden olmasın dedim.beni de alın bi takıma grubun çıkarlarını gözetir kollarım:)Sabahçı öğretmenim,öğleden sonra size harfi harfine paylaşımda bulunurum fırsat buldukça:8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back