Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar ben lise döneminden beri hep diyet yapıp zayıflayıp tekrar alıyorum kiloları bundan sıkıldım artık sabit bir kiloda kalmak istiyorum bunun için çok önemli bir sebebim var polikistik overliyim hamile kalmama engel oluyor kilo almamam lazım yani bebişime kavuşmam için doktorum aşılamadan önce mümkün oldugunca zayıflamamı istedi bende 17 gündür diyete başladım ve 2.4kg verdim. 78.4kg dan 76 kg düştüm aranıza katılmak istiyorum

Hergün paylaşım yapabilirim diyorsan 3. Takıma gel buyur

meslektaşım düğün öncesi fırsat bulup bol paylaşımda bulunurum diosan gel buyur 4,takıma.

merhaba :) bende anlatayım.. çocukluğumdan beri bende hep kiloluydum,bir takım hapları kullandıktan sonra kiloma kilo katıldı.şuan 18 yaşındayım 4 yıl önce 76 kilodan 60 kiloya düştüm ama hedefim 50 vee o zamanki irademe bir türlü ulaşamıyorum..spor yapıyorum bir haftadır ve şuandan itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum.. 3 ay sonra 36 beden olmak istiyorum inşallah olurum yarabbimm bende katılabilir miyim ? :)

meraba,
ben de bi gruba katılmak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz.

14. takımımızda yerimiz var
eğer hergün nete girmede sorununuz yoksa bol paylaşım yapacaksanız bekliyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-8347.html

Paylaşımda bulunurum, sık sık nete girebiliyorum diyorsan 6.takıma bekliyoruz

ben ergh:)

boyum 1.68 ve 9 ay öncesine kadar hep 54-58 kilo aralığında bir insandım.
taaa ki geçen eylülde evlenene kadar nasıl oldu ne ara bu hale geldim bilmiyorum ama evlenirken 56 kiloydum şu an 66.4 kiloyum:26:

her gören sanki çok ayıp bişeymiş gibi önce söylese mi söylemese mi karasız kalıyor sonra da dayanamayıp ergh ne kadar kilo almışsın böyle diyor. ben de sinirlenip oturuyorum. geçenlerde yazlıkları çıkardım ve o incecik incecik tişörtlerin göbeğimi ay parçası gibi ortaya çıkarması ayrıca en sevdiğim dar kotumun kalçamdan yukarı çıkmaması üzerine diyet yapmaya karar verdim.

hedefim 30 Ağustosa kadar 56 kiloya dönmek. 30 Ağustos diyorum çünkü o gün arkadaşımın düğünü var ve dolabımda duran renk renk elbiselerden birini seçip içine girebilmek istiyorum (hem bana moral hem de masraf olmamış olur)

çok kararlıyım lütfen siz de bana destek olur ve bana da takımlarınızdan birinde yer ayırabilir misiniz

sevgiler

iri kemikli, boyluydum hep fakat kilolu değilim başlarda. Çocuktu, evlilikti, oturarak iş yapmaktı derken 86'yı gösterdi ibre.. İlk kez cumadan beri beslenme alışkanlıklarımı kökten değiştirmeye giriştim ve 3 kilodn fazla verebildim. ödem de atıyorum elbet ama neticede epey motivasyon sağladım bu sonuçtan. Hedef 67- zaten 174 boy ve vücut analizlerime göre sınır da bu. ancak 70 ler de kafi gelecektir.. Burdayım efenim, alınız beni de

kızlar cook aktif olabilecekseniz 5. Takıma bekliyoruz...

seng, teşekkür ederim davetin için, yalnız kilodaşım yok gibi takımda, ben mi göremedim aktif üyeleriniz arasında benzerimi ? yanlış anlaşılmasın, sadece kaş yapayım derken göz çıkarmayayım sitiyorum. Maksimum empati için kiloda denklerim olsun istiyorum..

sen bilirsin canım.evet o kilonun altındayız çoğumuz...

Sık sık paylaşımda bulunurum, nette olurum dersen 6. takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…