• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam. bende katılmak isterim yarışmaya
haftada 3 gün spor yapıyorum.belirli bi diyet listem yok

süpermiş spor yapman.listeye hiç gerek kalmıyo zaten spor yapınca biraz karbonhidrat grubunu da azalttınmı gider karayağlar.:)
4.takımdayız yeni ve azimli üyeleri tabiki isteriz.gelin buyrun

Merhaba kizlar bende yarisma gruplarindan birine ktilmak istiyorum. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69 :(. 3 yillik evliy ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip binkac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum. Hangi takima katilacagim? Cuma gunleri yazifladigimi yazarak sevinmek istiyorum :(

tatlım bende 4.takımın kaptanıyım ve aynen27 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var 72 kiloyum.takımımıza gelirsen kafa dengi arkaadaşlarımzla çok daha rahat kilo verebilirsin:)4.takıma beklerim

merhabalar ben de katılmak istiyorum 28 yaşındayım 60 kiloyum 6 kilo fazlam var beraber motive olarak zayıflamak istiyorum,ne yapmam gerekiyor katılmak için??

4.takıma bekleriz arkadaşım.2 hafta deneme süren var.aktif üyeleri ondan sonra takıma alıyoruz.bol bilidirim spor yeterli:)birbirimizi motive ederek cıtır olacaz inşallah:)

merhabalar
26 yasinda 162 boy 77 kilo agirliginda evli bir bayanim
henuz cocugum yok ( insaallah rabbim verir :14: ) evlendigim zaman 60 kilo olan ben hicbir zaman zayif bir cocuk olmamistim zaten
esiminde destegi ile 3 ay icinde 55 kiloya kadar dustum saglikli beslenip spor yaparak :46::46:
daha sonra sporu birakip gün gün gezmekten o kahvalti gunu senin o davet benim su piknik sefalari onun olunca 68 kiloya tekrar geldim :41::41:
ama kararliydim kisa bir zaman icinde yine zayiflayacaktim :20:
cok akilli oldugum icin hemen diplomasi bile olmayan bir doktora (!) basvurdum ve o zamanlar cok unlu olan su diyetini yapmaya karar verdim :52:
18 gunde sadece su icerek yasadim ve 13 kilo verdim..
esimin hak koymasiyla biten maceramdan 1 ay sonra inanilmaz bir sekilde 15 kilo aldim :14:
sonra ne kadar diyet yapsamda diyetisenlere gitsemde hic fayda etmedi ve ben 85 kiloya kadar ciktim :14::14:
mutsuz gecen gunler evden disari cikmamalar sosyal hayatimi karartan bir ruh hali olmayan kiyafetlerle dolup tasan bir gardrop :14:
en son kadin dogumcumun "lutfen biraz kendine dikkat et boyle giderse obez olacaksin (ki oyleydim :43: ) bebegin olursa da seker hastasi olabilir 2. tip diyabet hastasisin polikstikoverlerin var hormonlarin bozuk karacigerin yagli metabolik sendrom icindesin" dediginde hemen kafama dank etti
kisa bir tatilin ardindan esimle karar verip bir uzmana gidecektim ve tatil donusu hemen hic vakit kaybetmeden kendisi Endokrinoloji uzmanim olan doktoruma gittim ve oda beni esi olan ic hastaliklari uzmani ayni zamanda metobolic balans uzmani yeni diyetisyenime yonlerdirdi yaklasin 1 aydir onunla birlikte kilo verme savasina girdik ve ben suan 82 kiloyla basladigim diyetimde 77 kiloyum ocak ayinin 8 inde basladim
yaaallllniiiiiizzzzzz bir eksigim var oda motive :31: umarim bir takim lideri benim grubuna dahil eder..
biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
tesekkurler

merhabalar
26 yasinda 162 boy 77 kilo agirliginda evli bir bayanim
henuz cocugum yok ( insaallah rabbim verir :14: ) evlendigim zaman 60 kilo olan ben hicbir zaman zayif bir cocuk olmamistim zaten
esiminde destegi ile 3 ay icinde 55 kiloya kadar dustum saglikli beslenip spor yaparak :46::46:
daha sonra sporu birakip gün gün gezmekten o kahvalti gunu senin o davet benim su piknik sefalari onun olunca 68 kiloya tekrar geldim :41::41:
ama kararliydim kisa bir zaman icinde yine zayiflayacaktim :20:
cok akilli oldugum icin hemen diplomasi bile olmayan bir doktora (!) basvurdum ve o zamanlar cok unlu olan su diyetini yapmaya karar verdim :52:
18 gunde sadece su icerek yasadim ve 13 kilo verdim..
esimin hak koymasiyla biten maceramdan 1 ay sonra inanilmaz bir sekilde 15 kilo aldim :14:
sonra ne kadar diyet yapsamda diyetisenlere gitsemde hic fayda etmedi ve ben 85 kiloya kadar ciktim :14::14:
mutsuz gecen gunler evden disari cikmamalar sosyal hayatimi karartan bir ruh hali olmayan kiyafetlerle dolup tasan bir gardrop :14:
en son kadin dogumcumun "lutfen biraz kendine dikkat et boyle giderse obez olacaksin (ki oyleydim :43: ) bebegin olursa da seker hastasi olabilir 2. tip diyabet hastasisin polikstikoverlerin var hormonlarin bozuk karacigerin yagli metabolik sendrom icindesin" dediginde hemen kafama dank etti
kisa bir tatilin ardindan esimle karar verip bir uzmana gidecektim ve tatil donusu hemen hic vakit kaybetmeden kendisi Endokrinoloji uzmanim olan doktoruma gittim ve oda beni esi olan ic hastaliklari uzmani ayni zamanda metobolic balans uzmani yeni diyetisyenime yonlerdirdi yaklasin 1 aydir onunla birlikte kilo verme savasina girdik ve ben suan 82 kiloyla basladigim diyetimde 77 kiloyum ocak ayinin 8 inde basladim
yaaallllniiiiiizzzzzz bir eksigim var oda motive :31: umarim bir takim lideri benim grubuna dahil eder..
biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
tesekkurler

13. takıma beklerizz ..

merhabalar ben bu siteyi uzun suredir ziyaretci olarak okuyorum en cok takildigim yerde diyet basliklari ve en sonunda karar verip uye oldum . araniza katilmak istiyorum kisaca kendimden bahsedeyim 26 yasindayim evli 1 cocuk annesiyim calismiyorum vaktimin cogunu evde geciriyorum. 5 yillik evliyim evlenirken 46 kiloydum 64 kiloyla oglumu dunyaya getirdim su an 57 kiloyum haftanin 3 gunu 1 saat yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat etmeye ozen gosteriyorum abur cubura cok duskundum azalttim aksamlari 7:00den sonra istahim cok acik oluyordu onuda kestim yemiyorum artik. benimde bircok arkadas gibi motivasyona ihtiyacim var boyum 156 tekrar 46 -47 kiloya donmek icin cabaliyorum umarim benide araniza alirsiniz tesekkurler.

merhabalar ben bu siteyi uzun suredir ziyaretci olarak okuyorum en cok takildigim yerde diyet basliklari ve en sonunda karar verip uye oldum . araniza katilmak istiyorum kisaca kendimden bahsedeyim 26 yasindayim evli 1 cocuk annesiyim calismiyorum vaktimin cogunu evde geciriyorum. 5 yillik evliyim evlenirken 46 kiloydum 64 kiloyla oglumu dunyaya getirdim su an 57 kiloyum haftanin 3 gunu 1 saat yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat etmeye ozen gosteriyorum abur cubura cok duskundum azalttim aksamlari 7:00den sonra istahim cok acik oluyordu onuda kestim yemiyorum artik. benimde bircok arkadas gibi motivasyona ihtiyacim var boyum 156 tekrar 46 -47 kiloya donmek icin cabaliyorum umarim benide araniza alirsiniz tesekkurler.

8.takıma gelebilirsin cnm

merhabalar,
bende 23 yaşındaym boyum çok kısa olduğu için en ufak bi kilo değişikliği bile çok çabuk farkediliyor...76 kiloyum sanırım ondan tam emin değilim....bende katılmak istiyorum aranıza..ancak çalıştığım için akşam 8de evde oluorum o saatte yiyorum. birde devamlı kullandığım ilaçlar var...astım bronşitten dolayı ve vitamin eksikliği yüüznden b12 vitamini...ama bu aralar 20lik dişimi çektirmeyi düşünüyorum bir kaç gün birşey yiyemem böylece :D

merhabalar,
bende 23 yaşındaym boyum çok kısa olduğu için en ufak bi kilo değişikliği bile çok çabuk farkediliyor...76 kiloyum sanırım ondan tam emin değilim....bende katılmak istiyorum aranıza..ancak çalıştığım için akşam 8de evde oluorum o saatte yiyorum. birde devamlı kullandığım ilaçlar var...astım bronşitten dolayı ve vitamin eksikliği yüüznden b12 vitamini...ama bu aralar 20lik dişimi çektirmeyi düşünüyorum bir kaç gün birşey yiyemem böylece :D

konuşkan bir arkadaşa ihtiyacımız var. bize katılırsan seviniriz. 6. takıma bekleriz

28 yaşındayım 1 oğlum var ama üzerimdeki kilolar ondan miras değil :D hamilelikte aldığım 20 kiloyu oğlum 4 aylık oluğunda çoktan vermiştim bile. ama sonradan geri almaya başladım.sorun üniversite yıllarındayken istesmde 50 kiloyu aşamazken şuan 70 olmam.55 kilo olmayı hedefliyorum.bikaç gündür karar verdim kendimce bişiler uyguluyorum ama kendimi salmamam daha başındayken bırakmamam için bir grubun sormasına bu konuyla ilgilenmesine ihtiyacım var kabul ederseniz sevinirim :D

28 yaşındayım 1 oğlum var ama üzerimdeki kilolar ondan miras değil :D hamilelikte aldığım 20 kiloyu oğlum 4 aylık oluğunda çoktan vermiştim bile. ama sonradan geri almaya başladım.sorun üniversite yıllarındayken istesmde 50 kiloyu aşamazken şuan 70 olmam.55 kilo olmayı hedefliyorum.bikaç gündür karar verdim kendimce bişiler uyguluyorum ama kendimi salmamam daha başındayken bırakmamam için bir grubun sormasına bu konuyla ilgilenmesine ihtiyacım var kabul ederseniz sevinirim :D

8.takıma buyur canım

merhaba hanimlar,

bugün 110 kg üzeri konusu vardi orayada yazdim =) 17 eylülde 138 kiloydum suan 115e düstüm.

iyi giderken son zamanlarda istahm acildi az spor yapmaya basladim galiba ondandi. 1 aylik evliyim =) ama dügün daha olmadi. zayiflamak istiyorum ya ilk hedefim 110 alti. ramazandan sonra dügünüm olucak benim, güzel icime sinen bir gelinlik giymek istiyorum =( hic zayif olmadim hayatimda.
babamla ve esi ile evde kaliyorum suan ( annem vefaat etti) , babamin esi kilo vermemi istemiyo galiba zorla yemek fln yedirmk istiyo hayir diyorum, zorluyo verme bosver diyo, tepem atiyo bazen. anlamiyorum neden? yardim edin bana

Allahini seven benide bi guruba davet etsin, nolur.

cvp bekliyorum, saglicakla kalin, cansu =)

merhaba hanimlar,

bugün 110 kg üzeri konusu vardi orayada yazdim =) 17 eylülde 138 kiloydum suan 115e düstüm.

iyi giderken son zamanlarda istahm acildi az spor yapmaya basladim galiba ondandi. 1 aylik evliyim =) ama dügün daha olmadi. zayiflamak istiyorum ya ilk hedefim 110 alti. ramazandan sonra dügünüm olucak benim, güzel icime sinen bir gelinlik giymek istiyorum =( hic zayif olmadim hayatimda.
babamla ve esi ile evde kaliyorum suan ( annem vefaat etti) , babamin esi kilo vermemi istemiyo galiba zorla yemek fln yedirmk istiyo hayir diyorum, zorluyo verme bosver diyo, tepem atiyo bazen. anlamiyorum neden? yardim edin bana

Allahini seven benide bi guruba davet etsin, nolur.

cvp bekliyorum, saglicakla kalin, cansu =)

13. takıma bekleriz ..

boyum 168 kilom 75 yasım 23 evliyim 1 buçuk yıldır ev hanımıyım bundan 2 yıl önce 55 60 kilo arasındaydım kilo almazdım cok yerdim ve 2 yıl içinde 60 cıktım sonra 65 sonra 70 sonra 75 oldum ve durdum bu kiloda şimdide ne alıom kilo ne veriom ne yapıcagımı bilemiyorum en son diyetisyen diyet listesi verdi bana 15 gün veya 1 ay kullandım veremedim kiloyu bir dahada kullanmadım listeyi zaten cok sıkılıyodum uygulamak işkenceydi lütfen fikirlerinizi belirtin bana acill artık bıktım kilomdan yardım lazım bana cevaplarınızı beklicem bayanlar

öncelikle iyi gunler herkese
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum basarı hikayelerini, nasıl diyet yapıldıgını, insanların nasıl birbirini motive ettiklerini okuyorum
bugun eger benide aranıza alırsanız katılmaya karar verdim.cocuklugumdan beri sismandım bi ara lisede 70 kilodan 60 kiloya indim ve balık etli oldum sisman degildim ve uzun yıllar bu sekilde kaldım, taki su anki esimle tanısana kadar, gerci hep 5-6 kilo fazlalıgım vardı ama genede guzel gorunuyordum.
sonra esimle tanıstım ve iki yıl cıktık kendisi iriyarı ve yemeyi seven biri onunla birlikte yıllarca kaldıgım 60 kilodan direk 70 e cıktım sonra dügüne yakın zayıfladım tekrar 61 kiloya indim ve evlenir evlenmez 8 ayda tekrar 68 kiloya cıktım ustune hamile kaldim ve 87 kiloyla doguma gittim. Dogumdan sonra ise 72 kiloya kadar inebildim ve oyle kaldım, oglum 3 yasına geldi defalarca diyete basladım ama verdigim 3-5 kiloyuda hemen geri aldım yoruldum sıkıldım.
simdi ise 160 boya 72 kiloyum hayatım boyunca diyet modunda yasamaktan bıktım ne diyet yapabildim nede istediğimi yiyebildim artık bu işe son noktayı koymak ideal kiloda yasamak istiyorum
ama uzun vadede nasıl diyet yapılır nasıl devam ettirilir kilo verme durunca ne yapılır hic bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. bu arada 33 yasına yeni girdim. 35 ten sonra kilo dahada zor veriliyo diyolar.
2 gundur diyetteyim ama bu baslayıpta bozdugum kacıncı diye bilemiyorum, bunu en son gittigiim diyetisyen vermisti 1 hafta uygulayabildim ve bir haftada 2 kilo verdim simdilik bu diyeti uygulayacagım.umarım benide aranıza alırsınız.
iyi gunler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back