merhaba arkadaslar...ben 1.55 boyunda su an ıtıbarı ıle 64 kıloyum...hedefım 48 kılo olmak...3 sene once kendı cabamla, azmımle, hırsımla 64 kılodan 50 ye kadar zayıfladım...ama benım en onemlı sorunlarımdan bırı su:" verdıgım kıloyu koruyamamak "....23 yasındayım unıversıte ogrencısıyım...stres ve sıkıntıdan dolayı sureklı bırseyler yıyorum...artık yeter dıyorum...hayatımda degısıklık ıstıyorum...yenı bır ben olmak ıstıyorum....dolabımda bekleyen gıyemedıgım kıyafetlerımı gıyınmek, aynada cekınmeden kendıme bakabılmek ıstıyorum...en onemlısı kendıme olan özguvenımı gerı kazanmak ıstıyorum...cevremdekı ınsanlara ısteyınce nelerı basarabıldıgımı göstermek ıstıyorum...tekrar 64 kılo oldugumdan bu yana 3 sene oncekı ıradeyı, azmı, hırsı kendımde bulamıyorum...cevremde bana bu konuda destek olan pek kımse yok ne yazık kı...o yuzden dıyetlerım en fazla 1 hafta suruyor...1 seneyı geckın bu sıteyı takıp edıyorum...basarı hıkayelerını okuyorum...resımlere bakıyorum...demek kı oluyor dıyorum....bu sıtedekı dıyet gruplarındakı yarısmalar sayesınde kısıler bırbırıne destek oluyor...beraber zayıflıyorlar...benım de destege ıhtıyacım var...benı de aranıza alırsanız cok sevınırım....buyuk bır sevıncle sızden haber beklıyorum...
takımlardan bırıne gırmeyı gercekten cok ıstıyorum...buradakı destek ve motıvasyonla hedefledıgım kıloya ınecegımden emınım...benı de alın aranıza...