- 8 Ağustos 2008
- 35.213
- 41.899
- 1.123
öncelikle iyi gunler herkese
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum basarı hikayelerini, nasıl diyet yapıldıgını, insanların nasıl birbirini motive ettiklerini okuyorum
bugun eger benide aranıza alırsanız katılmaya karar verdim.cocuklugumdan beri sismandım bi ara lisede 70 kilodan 60 kiloya indim ve balık etli oldum sisman degildim ve uzun yıllar bu sekilde kaldım, taki su anki esimle tanısana kadar, gerci hep 5-6 kilo fazlalıgım vardı ama genede guzel gorunuyordum.
sonra esimle tanıstım ve iki yıl cıktık kendisi iriyarı ve yemeyi seven biri onunla birlikte yıllarca kaldıgım 60 kilodan direk 70 e cıktım sonra dügüne yakın zayıfladım tekrar 61 kiloya indim ve evlenir evlenmez 8 ayda tekrar 68 kiloya cıktım ustune hamile kaldim ve 87 kiloyla doguma gittim. Dogumdan sonra ise 72 kiloya kadar inebildim ve oyle kaldım, oglum 3 yasına geldi defalarca diyete basladım ama verdigim 3-5 kiloyuda hemen geri aldım yoruldum sıkıldım.
simdi ise 160 boya 72 kiloyum hayatım boyunca diyet modunda yasamaktan bıktım ne diyet yapabildim nede istediğimi yiyebildim artık bu işe son noktayı koymak ideal kiloda yasamak istiyorum
ama uzun vadede nasıl diyet yapılır nasıl devam ettirilir kilo verme durunca ne yapılır hic bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. bu arada 33 yasına yeni girdim. 35 ten sonra kilo dahada zor veriliyo diyolar.
2 gundur diyetteyim ama bu baslayıpta bozdugum kacıncı diye bilemiyorum, bunu en son gittigiim diyetisyen vermisti 1 hafta uygulayabildim ve bir haftada 2 kilo verdim simdilik bu diyeti uygulayacagım.umarım benide aranıza alırsınız.
iyi gunler
2. takıma bekleriz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3596.html