• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle iyi gunler herkese
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum basarı hikayelerini, nasıl diyet yapıldıgını, insanların nasıl birbirini motive ettiklerini okuyorum
bugun eger benide aranıza alırsanız katılmaya karar verdim.cocuklugumdan beri sismandım bi ara lisede 70 kilodan 60 kiloya indim ve balık etli oldum sisman degildim ve uzun yıllar bu sekilde kaldım, taki su anki esimle tanısana kadar, gerci hep 5-6 kilo fazlalıgım vardı ama genede guzel gorunuyordum.
sonra esimle tanıstım ve iki yıl cıktık kendisi iriyarı ve yemeyi seven biri onunla birlikte yıllarca kaldıgım 60 kilodan direk 70 e cıktım sonra dügüne yakın zayıfladım tekrar 61 kiloya indim ve evlenir evlenmez 8 ayda tekrar 68 kiloya cıktım ustune hamile kaldim ve 87 kiloyla doguma gittim. Dogumdan sonra ise 72 kiloya kadar inebildim ve oyle kaldım, oglum 3 yasına geldi defalarca diyete basladım ama verdigim 3-5 kiloyuda hemen geri aldım yoruldum sıkıldım.
simdi ise 160 boya 72 kiloyum hayatım boyunca diyet modunda yasamaktan bıktım ne diyet yapabildim nede istediğimi yiyebildim artık bu işe son noktayı koymak ideal kiloda yasamak istiyorum
ama uzun vadede nasıl diyet yapılır nasıl devam ettirilir kilo verme durunca ne yapılır hic bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. bu arada 33 yasına yeni girdim. 35 ten sonra kilo dahada zor veriliyo diyolar.
2 gundur diyetteyim ama bu baslayıpta bozdugum kacıncı diye bilemiyorum, bunu en son gittigiim diyetisyen vermisti 1 hafta uygulayabildim ve bir haftada 2 kilo verdim simdilik bu diyeti uygulayacagım.umarım benide aranıza alırsınız.
iyi gunler

2. takıma bekleriz canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3596.html :42:

Herkese Merhaba....

Ergenliğimden beri kilo sorunu olan bir kişiyim..
Evlenince çocuk sorunu yaşadım,5 düşük yaptım..
5 düşük,ardından 5 kürtaj ve kaçınılmaz depresyonlar...
Her düşükte üç-dört kilo kaçınılmaz oluyordu..
Nihayet zor bela bir hamilelik ve erken doğum...
Bu sefer çocugun saglık durumları oldu,ve ben kendimi yemeğe verdim...
Kısaca kilo almalarım hep depresyon nedeni ile oldu...
Şimdi hayatım düzene girdi,kötü günlerimin hediyesi obezlik oldu....
En büyük hatalarım abur-cubur beslenme..meyve ve sebze yemeyi sevmiyorum..klasik obezlik hikayesi işte.....
39 yaşındayım,154 boyum ve şuan ki kilom 84..
Ağustos ayından beri kendi çabalarımla sadece 6 kilo verebildim..
hiç geri kilo alımım olmadı...sadece doğru beslenerek verdim bu kiloları..
Eğer kabul ederseniz sizlerle beraber bu zorlu yarışa devam etmek istiyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar..yasım 19.... bo yum 1.60 ve 54 kiloyum.aşırı şişman değilim fakat yıllardır uğrasıp veremediğim ve üzerime hiç çıkmamak üzere yapıştıgını düşündüğüm 4 kilo fazlalığım var..belki 4 kiloyu az görebilirsiniz ama boyum uzun değil ve karın ve basende toplanan yağların nasıl rahatsız edici olduğunu tahmin edebilirsiniz:43: :53:
Daha önce diyet ve spor yaptım denedim ama bunlarda istediğim sonucu tam olarak alamadım.sanırım yerinde ve yeterli uygulamadım:17:
Ama şuan çok kararlıyım ve motivasyonum tavan yapmıs durumda..bunu hem takıma yansıtmak hem de kendi kilolarımı sizinle birlikte vererek daha eğlenceli hale getirmek istiyorum tabi beni de alırsanız:8: :26::26:

merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da.....

kızlar merhaba bende bu yola sizinle başkoymak istiyorum.
artık bu kilolar canımı sıkıyor.
kendime olan güvenim ve saygım kalmayacak.kıyafet almayı çok sevmeme rağmen artık hiçbirşey almak istemiyorum.
çünkü mağazada denediğim zaman acayip canım sıkılıyor.
eve gelince ağlıyorum.
evlendiğimde 62 kiloydum. evlilik çocuk derken şimdi 82 kiloyum.
ilk hedefim 70 olmak.
ben daha önce hırs yapmıştım.
2,5 ayda 84 kilodan 68 kiloya düşmüştüm.
yine o kilolara düşüp artık çıkmak istemiyorum.beni de ekibinize alın hep birlikte zayıflayalım

kızlar merhaba bende bu yola sizinle başkoymak istiyorum.
artık bu kilolar canımı sıkıyor.
kendime olan güvenim ve saygım kalmayacak.kıyafet almayı çok sevmeme rağmen artık hiçbirşey almak istemiyorum.
çünkü mağazada denediğim zaman acayip canım sıkılıyor.
eve gelince ağlıyorum.
evlendiğimde 62 kiloydum. evlilik çocuk derken şimdi 82 kiloyum.
ilk hedefim 70 olmak.
ben daha önce hırs yapmıştım.
2,5 ayda 84 kilodan 68 kiloya düşmüştüm.
yine o kilolara düşüp artık çıkmak istemiyorum.beni de ekibinize alın hep birlikte zayıflayalım

8.takıma bekleriz cnm

merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da.....

8.takıma gelebilirsin cnm

Herkese Merhaba....

Ergenliğimden beri kilo sorunu olan bir kişiyim..
Evlenince çocuk sorunu yaşadım,5 düşük yaptım..
5 düşük,ardından 5 kürtaj ve kaçınılmaz depresyonlar...
Her düşükte üç-dört kilo kaçınılmaz oluyordu..
Nihayet zor bela bir hamilelik ve erken doğum...
Bu sefer çocugun saglık durumları oldu,ve ben kendimi yemeğe verdim...
Kısaca kilo almalarım hep depresyon nedeni ile oldu...
Şimdi hayatım düzene girdi,kötü günlerimin hediyesi obezlik oldu....
En büyük hatalarım abur-cubur beslenme..meyve ve sebze yemeyi sevmiyorum..klasik obezlik hikayesi işte.....
39 yaşındayım,154 boyum ve şuan ki kilom 84..
Ağustos ayından beri kendi çabalarımla sadece 6 kilo verebildim..
hiç geri kilo alımım olmadı...sadece doğru beslenerek verdim bu kiloları..
Eğer kabul ederseniz sizlerle beraber bu zorlu yarışa devam etmek istiyorum...

sesimiduyan yokmuuuu sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar günlük en az 6 paylaşım yaparım katılımım yüksek olur derseniz 6. takıma bekliyoruz

Herkese merhaba,
Ben küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ama hiç bu kadar kiloluda olmamıştım.
6 yıl prof. sporcuydum gayet iyi bir fiziğim vardı ama bırakınca birden kilo aldım,aldığım kiloda aynen 5 yıl takip ettim hiç vermedimde almadımda.
Son 3-4 ay içinde 10 kilo aldım:(
Ve bunları vermeye kararlıyım.
Boyum 1.75 kilom 72
Yakında 62 olacak inşallah:)
Benide alın benide benide:)

Ben lisedeyken kilolu arkadaşlarımı özenip diyete girdim 57 kilodan 50 kiloya 1 haftada isveç diyeti ile düştüm.İşte benim kilolu hayatım bu düştüğüm gafletle başladı :( Zayıfken daha zayıf olmak istemem beni nerelere götürdü.Bu diyetin arkasından girecek oldğm öss stresiyle 70 kiloya çıktım daha sonra tekrar isveç diyeti yaptım ve yine 7 kilo verebildim. 63 kilo ile üniversiteli oldum.Üniversitede tanıştığım ve şuan eşim olan insanla her gün yedik içtik gezdik.Ben van da okudum - şuan da vanda oturuyorum- van kahvaltısı meşhurdur bilirsiniz. sabah van kahvaltısı öğlen pizza akşam yemek derkeeeeeeen üstüne arabayla gezmeyi de ekledikkkk ve 4 yılıı bitirip artık evlilik için ailelere söylenme zamanı gelmişti.Ben tartıya çıktığımda 83 kiloydum :( 167 boyla bayağı bi kilolu görünüyordum :( eşimin ailesi de kilolu sevmezmiş ufaktan kulağıma bu da gelince 5in 1 max ilacınında yardımıyla 67 kiloya düşütm-tabi diyet, spor-ne gerekirse yaptım. 67 kilo ile evlendim. Şuan 8 aylık evliyim vanda yaşanan felaketten dolayı sürekli il ddeğiştirdik ve sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim.4 gün önce tartıya çıktım 79 kilo olmuşum :(((( 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum 76 omuşum :) inşallah bu azimle 65 e düşeceğim... kilo verdim aldım,yine aldım ama yine vereceğim :)

Merhaba kızlar ben aslında 1 haftadır sitede dolanıyorum özellikle diyet-sağlıklı beslenme bölümünde ama nasıl gözlerim var ki bu topiği göremedim :1:
herneyse benim hikayem şöyle: aslında ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum. herzaman kilolu olmanın zararlarını gördüm ezikliğini hissettim. Ama üniversiteye geçince bu kilo sorunun birde sağlık ciddiyetini kavradım. tabiki benim de bikaç diyet denemelerim oldu ama maksimum 3 hafta sürdü :( ama sonra yengemin de teşvikiyle öyle bir gazlandımki sormayın :1: beraber diyet yapmaya başladık ama o 2 haftayı bitirmeden pes etti :1: aslında şimdi düşünüyorum da eğer bu siteyi görmeseydim ben de pes etmiş olabilirdim. Öncelikle burda spor yapmanın önemini kavradım. önceden sadece boğazımdan keserdim.tabii bir de bitki çayları ve sirkeli su var. neysee burası öyle biyerki insana bir an olsun hedefinin ne olduğunu unutturmuyor. Bu yüzden çooook teşekkür ediyorum bu arada şu an üniverste 2. sınıftayım boyum 1.64 kilom 78 (son pazartesi günkü kilom yarın yeniden tartılıcam bakalım noldum :1:) 82 kilodan 78 e düştüm 2 haftada. beni de aranıza kabul ederseniz çoook sevinirim...

Herkese merhaba,
Ben küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ama hiç bu kadar kiloluda olmamıştım.
6 yıl prof. sporcuydum gayet iyi bir fiziğim vardı ama bırakınca birden kilo aldım,aldığım kiloda aynen 5 yıl takip ettim hiç vermedimde almadımda.
Son 3-4 ay içinde 10 kilo aldım:(
Ve bunları vermeye kararlıyım.
Boyum 1.75 kilom 72
Yakında 62 olacak inşallah:)
Benide alın benide benide:)

4. takıma bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=23058090

merhaba arkadaslar...ben 1.55 boyunda su an ıtıbarı ıle 64 kıloyum...hedefım 48 kılo olmak...3 sene once kendı cabamla, azmımle, hırsımla 64 kılodan 50 ye kadar zayıfladım...ama benım en onemlı sorunlarımdan bırı su:" verdıgım kıloyu koruyamamak "....23 yasındayım unıversıte ogrencısıyım...stres ve sıkıntıdan dolayı sureklı bırseyler yıyorum...artık yeter dıyorum...hayatımda degısıklık ıstıyorum...yenı bır ben olmak ıstıyorum....dolabımda bekleyen gıyemedıgım kıyafetlerımı gıyınmek, aynada cekınmeden kendıme bakabılmek ıstıyorum...en onemlısı kendıme olan özguvenımı gerı kazanmak ıstıyorum...cevremdekı ınsanlara ısteyınce nelerı basarabıldıgımı göstermek ıstıyorum...tekrar 64 kılo oldugumdan bu yana 3 sene oncekı ıradeyı, azmı, hırsı kendımde bulamıyorum...cevremde bana bu konuda destek olan pek kımse yok ne yazık kı...o yuzden dıyetlerım en fazla 1 hafta suruyor...1 seneyı geckın bu sıteyı takıp edıyorum...basarı hıkayelerını okuyorum...resımlere bakıyorum...demek kı oluyor dıyorum....bu sıtedekı dıyet gruplarındakı yarısmalar sayesınde kısıler bırbırıne destek oluyor...beraber zayıflıyorlar...benım de destege ıhtıyacım var...benı de aranıza alırsanız cok sevınırım....buyuk bır sevıncle sızden haber beklıyorum...

meraba arkadaşlar,153cm boyunda ve malesef 83-84 kiloyum,2010 yazından 2011 yazına kadar 20 kilo zayıfladım ama bunun 10nu stresden oldu atanıp atanamama derdi geri kalan 10 kiloyuda düzenli beslenme ve sporla verdim.Sonunda çok şükür atandım ama şırnağa hareketsizlik ve tek başına yaşamanın verdiği can sıkıntısıyla 6 ay içinde 8 kilo aldım ,şimdi herşeye tekrar yeniden başlamak istiyorum ALLAH nasip ederse mayısa nişan yazada düğünüm var ve bende çok güzel olmak istiyorum,önceki kilolarımı verirken montignac grubuna katılmıştım 6 kiloyu onunla vermiştim şimdi tekrar devam etmek istiyorum burdaki birliktelik gerçekten çok güzel insan tek başına olunca nefsine yenik düşebiliyor ama burdaki brliktelik insanı firenliyor,hedefim ayda 4-5 kilo arası ,sabırsızlıkla haber bekliyorum,şimdiden teşekkürler:16:

Esselamu aleykum arkadaşlar :) ben 1.72 boyunda, 64.5 kiloda, 24 yaşında, evli, bir çocuk annesiyim :) oğlum 8 aylık..
kilo alma hikayeme geçeyim.. normalde hep 65 kilodaydım, üniversiteye hazırlanırken hep oturduğun yerden çalış, yattığın yerden çalış, kilo almaya başladım,, üniversite de şehir merkezinde olduğu ve etrafta hep bi sürü güzel restoranlar olduğu için dersleri kırıp yemeğe gidiyorduk kızlarla.. fast food sayesinde dünyanın kilosunu aldım.. 78 kiloya çıktım.. 44 beden giymeye başladım.. spora başladım ve 1 aylık bir diyetle 72 kiloya düştüm.. 1 buçuk sene kadar kilomu korudum.. sonra evlenmeme az kala kilo vereyim dedim.. saçma sapan ilaçlar kullandım ve bi anda 80 kiloya çıktım..
hamile kalınca hızla kilo vermeye başladım.. doğuma 82 kiloyla girdim ve 75 kg ile çıktım.. sonra hemen ilk 10 günde 68e kadar indim.. ve öyle kaldım.. 2 hafta önce dukan diyetine başladım.. 3.5 kilo verdim.. ama hedefim 58 olmak ve hep öyle kalmak.. şuan 38-40 beden giyiyorum.. 38de sabitlenmek istiyorum.. ki bunu marta kadar yapacağıma da inanıyorum :)
bu kadar :)

ben takımlara katılmak istiyorummmm

26 yaşında 1 çocuk annesiyim boyum 160 kilom şuan 64 72 ile diyete başladım 3 ay oldu anca 8kilo verebildim kilo alma sebebim tabikide doğum oğlum şuan 2 yaşında ama ben sürekli 3 5 kilo averip hep geri aldım ilk defa bukadar çok kilo verim:D busefer kararlıyım vereceğim ve istediğim kiloya kavuşacağım acelem yok aslında ama gruplara girersem aha çabuk veririm diye düşünüyormmm amma 1 ay içinde amma 5 ay içinde vercem ve ideal kiloma kavuşacağım benide aranıza alırsanız sevinrim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back