• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slmlar,

bende diyetteyim gecen hafta basladim cuma yarismasina katilmak isterim, zaman zaman motiwasyonum dusuyor, yuksek tutmak icin
katkisi olcani dusunuyorum banada yer war mi acebaa :10:

Kimse gormedi mi daha msjimii:25:

Tekrar duyuruda bulunuyum ben :))))
Diyete baslayali iki hafta oldu, yediklerime dikkat ederek saglikli zayiflamak istiyorum, son yillarda cok kilo aldim, bircok kaynakli ...
Oysaki cocuklugul genc kizligimda zayif sayilabilecek ideal kilodaydim kilo sorunum olmamisti, bikac kere niyetlendim zayiflamaya ama fazla ustunde durmadigimdan
bi sure dikkat etsemde geri biraktim...
Ama bu kez zayiflamayi, ideal kiloma donmeyi gercekten istiyorum we kafama koydum..
Sporla birlikte yediklerime dikkat ederek zayiflamak istiyorum we bu uzun zorlu surecte yuksek bir motiwasyona, destege ihtiyacim cok olacak
birlikten kuwwet dogar felsefesiyle hareket ederek birbriimize destekle, bunun ustesinden gelecegime gelecegimize inaniyorum:13:

Arastirdigim kadariyla cuma yarislari bnim icin ideal gruplar en kisa zamanda bi gruba girmek istiyorum umarim dikkate alan olur:34:

Kimse gormedi mi daha msjimii:25:

Tekrar duyuruda bulunuyum ben :))))
Diyete baslayali iki hafta oldu, yediklerime dikkat ederek saglikli zayiflamak istiyorum, son yillarda cok kilo aldim, bircok kaynakli ...
Oysaki cocuklugul genc kizligimda zayif sayilabilecek ideal kilodaydim kilo sorunum olmamisti, bikac kere niyetlendim zayiflamaya ama fazla ustunde durmadigimdan
bi sure dikkat etsemde geri biraktim...
Ama bu kez zayiflamayi, ideal kiloma donmeyi gercekten istiyorum we kafama koydum..
Sporla birlikte yediklerime dikkat ederek zayiflamak istiyorum we bu uzun zorlu surecte yuksek bir motiwasyona, destege ihtiyacim cok olacak
birlikten kuwwet dogar felsefesiyle hareket ederek birbriimize destekle, bunun ustesinden gelecegime gelecegimize inaniyorum:13:

Arastirdigim kadariyla cuma yarislari bnim icin ideal gruplar en kisa zamanda bi gruba girmek istiyorum umarim dikkate alan olur:34:

13. takıma bekleriz..

Merhaba arkadaşlar ben başka bir topikle kilo vermeye başladım ve takım ruhunun kilo vermede çok faydalı olduğunu bizzat yaşadım ancak bu aralar motivasyonum düştü ve daha sıkı takiplerin yapıldığı bi grupla yoluma devam etmek istiyorum,ben 2 ay önce 87 kiloyu gördüm ve kilo vermeye karar verdim şuanda 80.4 kiloyum yani 2 ayda 6,5 kilo verdim,yavaş ama kararlı ilerliyorum,düzenli menü paylaşımı yaparım ve topiğe mümkün olduğunca sık uğramaya çalışırım,ancak çalıştığım için çok katı kuralları olan bi topiğe devam edemem sanırım beni de aranıza almak isterseniz sevinirim.

13. takıma bekleriz..

:52::52::52: cok tsk ederiiiiimmm:)))) katilmak istedigim gruptuuuu, dun aksam biraz gruplari dolasmistim 13. takimin kurallari paylasimlari cok hosuma gitmisti :))) :52::52:

Merhaba arkadaşlar ben başka bir topikle kilo vermeye başladım ve takım ruhunun kilo vermede çok faydalı olduğunu bizzat yaşadım ancak bu aralar motivasyonum düştü ve daha sıkı takiplerin yapıldığı bi grupla yoluma devam etmek istiyorum,ben 2 ay önce 87 kiloyu gördüm ve kilo vermeye karar verdim şuanda 80.4 kiloyum yani 2 ayda 6,5 kilo verdim,yavaş ama kararlı ilerliyorum,düzenli menü paylaşımı yaparım ve topiğe mümkün olduğunca sık uğramaya çalışırım,ancak çalıştığım için çok katı kuralları olan bi topiğe devam edemem sanırım beni de aranıza almak isterseniz sevinirim.

Kesinlikle bende takim ruhunun cok etkili oldugunu dusunuyorum, ins sende kisa zamanda kendine uygun bi gruba girersin cnm:34:

Son düzenleme:

canım bizim takımımızda aslında çok iyi olduğu zamanlar oldu.Ve şu an taze kana ihtiyacımız var bir bak istersen.Ben en son sıkı yönetim ilan etmiştim ama rahatsız olduğum için kontrol edemedim pek.Kurallar çok katı olmaz ama ...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

yaklaşık 1ay evel msj atmıştım bu topiğe teklifte geldiaçıkçası ama ben devam ediyorumdiyete ama yanlızlık canımı sıkıyor motivasyondagüçlük yaşıyorum beni son kezdavet edermisiniz lütfen?

slm 14. takımda yerimiz var bekleriz
söyleyim günde 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var
bazı arkadaşlar nete çok giremiyorsak katılamayacak mıyız suçumuz ne diye yazmışlar daha önce
ama bu bir yarışma sonuçda paylaşım olmadan motive olmamız ve olmanız mümkün mü
günde 1-2 kere mesaj yazmak ne size faydası olur ne bize
bu kuralı kabul edenleri bekliyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-6485.html#post22857584

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back