Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık 13. takımdayım o zaman :)
Gel canım bizim takıma buyur 13. takım ..
Artık 13. takımdayım o zaman :)
slmlar,
bende diyetteyim gecen hafta basladim cuma yarismasina katilmak isterim, zaman zaman motiwasyonum dusuyor, yuksek tutmak icin
katkisi olcani dusunuyorum banada yer war mi acebaa
Kimse gormedi mi daha msjimii
Tekrar duyuruda bulunuyum ben :))))
Diyete baslayali iki hafta oldu, yediklerime dikkat ederek saglikli zayiflamak istiyorum, son yillarda cok kilo aldim, bircok kaynakli ...
Oysaki cocuklugul genc kizligimda zayif sayilabilecek ideal kilodaydim kilo sorunum olmamisti, bikac kere niyetlendim zayiflamaya ama fazla ustunde durmadigimdan
bi sure dikkat etsemde geri biraktim...
Ama bu kez zayiflamayi, ideal kiloma donmeyi gercekten istiyorum we kafama koydum..
Sporla birlikte yediklerime dikkat ederek zayiflamak istiyorum we bu uzun zorlu surecte yuksek bir motiwasyona, destege ihtiyacim cok olacak
birlikten kuwwet dogar felsefesiyle hareket ederek birbriimize destekle, bunun ustesinden gelecegime gelecegimize inaniyorum:13:
Arastirdigim kadariyla cuma yarislari bnim icin ideal gruplar en kisa zamanda bi gruba girmek istiyorum umarim dikkate alan olur
13. takıma bekleriz..
Merhaba arkadaşlar ben başka bir topikle kilo vermeye başladım ve takım ruhunun kilo vermede çok faydalı olduğunu bizzat yaşadım ancak bu aralar motivasyonum düştü ve daha sıkı takiplerin yapıldığı bi grupla yoluma devam etmek istiyorum,ben 2 ay önce 87 kiloyu gördüm ve kilo vermeye karar verdim şuanda 80.4 kiloyum yani 2 ayda 6,5 kilo verdim,yavaş ama kararlı ilerliyorum,düzenli menü paylaşımı yaparım ve topiğe mümkün olduğunca sık uğramaya çalışırım,ancak çalıştığım için çok katı kuralları olan bi topiğe devam edemem sanırım beni de aranıza almak isterseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben başka bir topikle kilo vermeye başladım ve takım ruhunun kilo vermede çok faydalı olduğunu bizzat yaşadım ancak bu aralar motivasyonum düştü ve daha sıkı takiplerin yapıldığı bi grupla yoluma devam etmek istiyorum,ben 2 ay önce 87 kiloyu gördüm ve kilo vermeye karar verdim şuanda 80.4 kiloyum yani 2 ayda 6,5 kilo verdim,yavaş ama kararlı ilerliyorum,düzenli menü paylaşımı yaparım ve topiğe mümkün olduğunca sık uğramaya çalışırım,ancak çalıştığım için çok katı kuralları olan bi topiğe devam edemem sanırım beni de aranıza almak isterseniz sevinirim.
arkadaşlar eylülde evlenicem ve acilen zayıflamam lazım beni kim takımına alırrr
1. TAKIM da 2 yerimiz bosaldi... IRADELI, KILOSU FAZLA olan kisiler tercihimdir yani 70-100kg civari olanlar...
Günlük 5 mesajdan fazla yazabilen kisileri beklerim
cumaya kadar bi gruba alın beni lütfenn on haftam var ve iki yılda yiye yiye aldığım on kilom varr bi an önce başlamam lazımm
Arkadaşlar takımımızda 4 kişiye ihtiyaç var.Gelmek isteyenleri bekliyoruz...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
5. takım
selam şekerim ben tekrar aynı takımıma geri dönebilirmiyim o zaman ?
hem boş yerde varmış