• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
motivasyonu bol olan bir takıma ihtiyacım varrrr:4:
vereceğim kilo 8-10 arası ama benim motivasyonum çok düşük.:50:
kendi kendime beceremiyorum bir türlü...:32:

slm kendimi kısaca anlatayım doğum yapalı 1 ay oldu 69 la hamile kaldım 79 la doğuma gittim şuan 68 kiloyum ilk hedefim 65 daha sonra 60 irademe güveniyorum 2 haftadr spor yapıyorum beni takıma alacak var mı :42:

şu an motivasyonumuz çok yüksek değil yeni gelenlerle artmasını umut ediyoruz gelmek isterseniz 4. takıma bekleriz :34:

merhaba canlar :))
çocukken zayıf orta okulda toplu lisede ise yuvarlanmaktaydım sonra azmettim 80 kg civarından 50 ye kadar düştüm ,sonra üniversitede ne hikmetse herkes zayıflar ben kilo aldım şu an 64 kiloyum hedefim 50 ve 3-4 ay icinde en gec vermek.Hırsım geldi mi azimlym :)) ama birilerine söylemek en azından yigitlige yogurt surmemek icin kacamaklarımı azaltır derslerim cok agır sınav doneminde cikolata krizimi tutcak bi güc gerek :D beni de alır mısınız acep ??

Merhaba arkadaşlar ben şu an 95 kiloyum .G:4:eniş bir aile yapısı içerisinde büyüyen bir çocuk olarak hep şişmandım . Üniversitede yaptığım bir diyet sonucunda 13 kilo vermiştim .Üniversiteyi bitirip işe başlayınca yeter artık deyip tıp fakültesine başvurdum .1200 kalorilik standart bir listeyi elime sıkıştırdılar .81 kiloyu başlangıç kabul ederek 25 kilo verdim .Kilomu iki yıl korudum, müthiş titiz davrandım. Spor başroldeydi her zaman.Daha sonra yedikçe kilo verdiğimi farkettim .Tabi bu benim en büyük handikapım oldu .Ardından evlilik spordan kopuş hamilelik derken 95 ulaştım .Beslenmeden ziyade benim en önemli sıkıntım pasifleşme ,metobolizma hızım çok yavaş. Önce işe burdan başlamayı düşünuyorum. Kendime olan olan saygımı ve özgüvenimi geri istiyorum.Otokontrolumü ancak hırs yaptığımda sağlayabiliyorum.Bu nedenle de burada olmak çok önemli.3 yaşındaki oğlumun bakımlı güzel bir annesi olsun istiyorum.

merhaba canlar :))
çocukken zayıf orta okulda toplu lisede ise yuvarlanmaktaydım sonra azmettim 80 kg civarından 50 ye kadar düştüm ,sonra üniversitede ne hikmetse herkes zayıflar ben kilo aldım şu an 64 kiloyum hedefim 50 ve 3-4 ay icinde en gec vermek.Hırsım geldi mi azimlym :)) ama birilerine söylemek en azından yigitlige yogurt surmemek icin kacamaklarımı azaltır derslerim cok agır sınav doneminde cikolata krizimi tutcak bi güc gerek :D beni de alır mısınız acep ??
süper bizede senn gibi bizi hareketlendirecek,bizimde onu hareketlendireceğimiz üyelere ihtiyacımız var.sürekli kontrol altında olduğumzda hiç bi şekilde vücudumuza müsade etmyiz.gerçekten kararlıysan seni aramıza yani 4. takıma bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar ben şu an 95 kiloyum .G:4:eniş bir aile yapısı içerisinde büyüyen bir çocuk olarak hep şişmandım . Üniversitede yaptığım bir diyet sonucunda 13 kilo vermiştim .Üniversiteyi bitirip işe başlayınca yeter artık deyip tıp fakültesine başvurdum .1200 kalorilik standart bir listeyi elime sıkıştırdılar .81 kiloyu başlangıç kabul ederek 25 kilo verdim .Kilomu iki yıl korudum, müthiş titiz davrandım. Spor başroldeydi her zaman.Daha sonra yedikçe kilo verdiğimi farkettim .Tabi bu benim en büyük handikapım oldu .Ardından evlilik spordan kopuş hamilelik derken 95 ulaştım .Beslenmeden ziyade benim en önemli sıkıntım pasifleşme ,metobolizma hızım çok yavaş. Önce işe burdan başlamayı düşünuyorum. Kendime olan olan saygımı ve özgüvenimi geri istiyorum.Otokontrolumü ancak hırs yaptığımda sağlayabiliyorum.Bu nedenle de burada olmak çok önemli.3 yaşındaki oğlumun bakımlı güzel bir annesi olsun istiyorum.

malasef kilo almaya elverişli bireyler olarak vücudumuz hareketsizliği düşünmeden yemeyi kabul etmiyor.bende 90 lara kadar yetişmiştim hamileliğimde.şu an 72,5 oldum.bu bile benm için güzel bi adım.3 aydır kk dayım ve 7 kilo oldu veriyorum.bana ii geldi umarım sanada ii geliriz.benm de 3 yaşında bi kızım var.onlar içinde zarif bi anne olmak gerçekten cok güzel. 4.takıma bekleriz seni:)

merhaba kizlar,
26 yasindayim, evliyim cocugum yok. aslinda bebegim olsun istiyorum, ama oncesinde su evlenmeden sonra aldigim fazlaliklardan kurtulmak istiyorum.
basta bu yarisma takimlarina katilmaya cekinmistim ama elimden geleni yapicam ins. 25 Ocak 2012 de 69.8 kilo ile kendi kendime diyete basladim.
10 gunde 67.5 oldum. 60 a inmeye kesin kararliyim. evlendigimde 54 kiloydum. o kadar zayiflamasam da en azindan 58 veya 60 olmak istiyorum. Boyum 1.65.
Evde bisikletim var her gun spor yapabiliyorum. Beni de bi gruba dahil eder misiniz? Simdiden tesekkurler!

merhaba kizlar,
26 yasindayim, evliyim cocugum yok. aslinda bebegim olsun istiyorum, ama oncesinde su evlenmeden sonra aldigim fazlaliklardan kurtulmak istiyorum.
basta bu yarisma takimlarina katilmaya cekinmistim ama elimden geleni yapicam ins. 25 Ocak 2012 de 69.8 kilo ile kendi kendime diyete basladim.
10 gunde 67.5 oldum. 60 a inmeye kesin kararliyim. evlendigimde 54 kiloydum. o kadar zayiflamasam da en azindan 58 veya 60 olmak istiyorum. Boyum 1.65.
Evde bisikletim var her gun spor yapabiliyorum. Beni de bi gruba dahil eder misiniz? Simdiden tesekkurler!

Bol paylaşım yaparım derseniz 13. gruba buyurun ..

Merhaba kizlar bende yarisma gruplarindan birine ktilmak istiyorum. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69 :(. 3 yillik evliy ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip binkac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum. Hangi takima katilacagim? Cuma gunleri yazifladigimi yazarak sevinmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back