Çözmeye Çalıştığım Kişi

Ben yanlış anlaşılır diye düşüncemi tam soyluyemedimm haklısın

Eymir gölüne gidip az yürüyüş yapın; sohbet muhabbet ve açık hava iyi gelir. Cimri olup olmadığını ilk buluşmada anlayamazsın, ölçüp tartmak lazım.

Sadece buna değil tüm karaktere odaklanın.
Yaslar kaç ?​

Ben de kapali mekan sevmem cok fazla. Bunaltiyor beni asiri derece. Ama ilk bulusmada da kola cekirdek yapacak samimiyete ne ara geldiniz? Aylardir telefondan falan mi gorusuyordunuz

Ben insan içine çıkmak istemediğim flörtlerimle açık havada buluşuyordum daha küçükken sldmsmfmsmf

Normalde çok severim açık hava ama ilk buluşmada tercih etmem. Şık değil. Gerçi sevince insan rıhtımda 5 saat bankta oturuyor. Oturdum ordan biliyorum

Yengenç ama maalesef gençlik parkı hiç hoş bir yer değil, keko bir yer. Bizim gibi insanlar gitmiyor artık. Şanzelize cafedeki tipler gibi düşün.

Bence onu bile stratejik seçmiş kız oturalım bi çay bi kahve içip soluklanalım demesin diye çünkü onu yapacak yer de yok diye biliyorum gençlik parkında.

Bi de adamın penceresinden demişsin ya niye sonu belli olmayan bir flörte para harcasın diye, aç doyurmayacak ki kendi de havası değişip çay kahve içmiş olacak. O kadarcık yatırım yapıversin bence potansiyel bir ilişki için, sanmıyorum ilk buluşma için gençlik parkı öneren bir erkeğin üzerine .m yağıyor olsun

genclik parkina yillar once gitmistim (ulusta bir otelde (!) kalmistim kapida takim elbiseli pezevenkler bekliyordu alt katta aile briç salonu adi altinda bir pavyon vardi). gittigimizde gayet normal oturmamiza ragmen bekci bizi "duzgun oturun" diye uyarmıştı:))
pandemide tekrar gittim , ama kafe vardi 2020de. lunaparkli park degil mi ulustaki? orada gayet guzel bahceli bir yer vardi semaverli kahvalti veriyorlardi. yuzde yuz olmasa da 98 eminim çünkü sabahin nurunda gitmistim, kafe acilana kadar golete gitgel yaptim, lunaparki falan gördüğümü hatırlıyorum.
bilemedim,
muhit olarak dedigin sanzelize tipler olabilir çünkü ulusun bitki örtüsü domalan kadin masajci kartları:) yani ilk gittigimde öyleydi. her yer pavyondu, aile bric salonuydu. yani nezihlikten uzak bir yer olabilir.
soguk da diyor yorumlarda ankara icin. istanbulda hava cok guzel yarin önce sakura görmeye sonra pikniğe gidecegiz ama Ankarada bu sogukta totolari donarsa bilemem. insallah adam keyifcidir gercekten de kamp sandalyesini acar - bir seyler hazirlar falan eglenirler.
cok uzun zamandir yalnizdi konu sahibi. ona iyi gelebilir yeni bjr iliski

Ben Ankara’da doğdum 24 sene yaşadım sonra İstanbullu oldum eski Türkiye’de gençlik parkı ailece gidilip bira filan içilebilen güzel bi parktı sonra keko yeri oldu sonra dediğim 2000lerin ortalarından itibaren maalesef.

Dediğin gibi bir tipse ne ala ama ben öyle değil keko bi elektrik aldım inşallah dediğin gibidir. Uzun süredir yalnızsa denesin bakalım dediğin gibi.

valla acık havada oturulur, çekirdek kola da yapılır yeri gelir. ama bu ilk görüşme olamaz ki gençlik parkı nedir, cok alakasız 32 yaşında bir insan için. bana cok özensiz geldi en basitinden öyle diyim. askerlik arkadaşı, yada lise okul sonrası buluşması olur gençlik parkında.

Gençlik Parkı son yıllarda epey toparlandı, düzenlendi, 2000lerin başındaki leş halleri kalmadı çok şükür. Bana eski Ankara'yı hatırlattığı için seviyorum ben, arada yürüyüp geçmek, banklarında veya çimlerinde oturmak hoşuma gidiyor ama bu havalarda değil
İlk buluşmada düzgün bir kafede oturup, bi şeyler yiyip/içip sonrasında -spontane şekilde- orada yürümek belki hoş olabilirdi ama dümdüz çekirdek kola fikri çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…