- 28 Mart 2025
- 560
- 292
- 18
- 35
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ben yanlış anlaşılır diye düşüncemi tam soyluyemedimm haklısınEvlilik için beklemeye gerek yokki. Sevgiliyken yaşamazsam evlenince adam isteksiz , sorunlu çıkarsa ne yapacağım o zaman ?Sadece bu değil , sevdiğim kişiye dokunmak, sarılmak isterim onu arzularım. Uzun süre beklemek bana göre değil. Benim için cinsellik çok önemli.
Konu sahibi bu yorumdan sonra adamı terk edecek
Sadece buna değil tüm karaktere odaklanın.Bir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?
Üstelik ilk buluşmada.
Ben de kapali mekan sevmem cok fazla. Bunaltiyor beni asiri derece. Ama ilk bulusmada da kola cekirdek yapacak samimiyete ne ara geldiniz? Aylardir telefondan falan mi gorusuyordunuzBir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?
Üstelik ilk buluşmada.
Ay çankırılılardan uzak durrrr ciddi bir tavsiyeÇankırıli.Ama doğma büyüme Ankara galiba.
Yengenç ama maalesef gençlik parkı hiç hoş bir yer değil, keko bir yer. Bizim gibi insanlar gitmiyor artık. Şanzelize cafedeki tipler gibi düşün.her bulusmada kafelere sacacak parasi olmayabilir bence.
bir de
yazik ennn kötü en ucuz burger kinge girse bile iki kisi kampanyasiz düz menu alsaniz 700e doyarsiniz onu da adam oder - ki sonra kiz "iyy burgere goturdu götüre götüre" der.
sonra bir kahve tatliya gidersiniz 300-500 de oyle gider. ki sevgili olur musunuz, naz niyaz yapar misiniz, sevgili olsaniz kalin cizgileriniz, şoray kanunlariniz var mi, adamla tahmini kac yemek - kahveden sonra sevisirsiniz belli degil. belki is hic o noktaya gelmeden on bulusmada on bin harcandiktan sonra bir iki krolugunu görüp ayrilirsiniz.
adam bu yüzden nereye gideceği belli olmayan bir iliskiye yatirim yapmak istememis olabilir. yani su bahar aylarinda - otuzlu yaşlarında bir genc kac tane datee cikar. herkese bin iki bin harcayip gezse adam ne halt edecek ayin geri kalaninda:)
ben hak verdim.
kendim de ilk bulusmalarda deli gibi yürürüm, yürür yürür konusuruz. bazen bankta soluklaniriz bazen kafede, bazen çimenlerde benim icin ilk bulusmada "genclik parkina gidelim" demesi "kizilay avmye gidelim" demesinden bin kat daha iyi
simdi hayatimda olan kisiyle de istiklalde bulusmustuk - konuşa konuşa istiklali gecip galatada küçük bir bank molasi verip eminonune inmis oradan dev fetva yokusunu tirmanip suleymaniye camiisini gezmistik, sonra suleymaniyenin manzarali teraslarindan birinde ikiser cay içmiştik. oradan sultanahmete gezip Gülhane parkında mola vermistik, çimenlerde uzanmistik - belturdan sandvic cay ismarlamistim o da bana çantasından elma vermistisonra eminonuye yürüyüp vapurla Üsküdara gecip kiz kulesine yürümüştük. kizkulesini gören basamaklarda otururken öpüşüp bu guzel gunu noktalamistik:)
cebimizden cikan para bugunun parasiyla yuzer lira degildi. ama efsane bjr gün gecirmistik ve hala hatirliyoruz. hatta ucuncu yildonumunde bu güzel günü anmak icin aynı kıyafetleri giyinip ilk defa tanisiyor gibi ayni muhabbetleri yapip ayni resimleri cekmistik
yani cok olumsuz bakamadim piknik fikrine. ama tabii herkesin olaylara bakisi farklidir.
yerinde olsam kabul ederdim çünkü sen cok uzun bi suredir duygusal bosluktasin - kkda bile konu aciyordun. hayatinda birini cok istiyorsun. e cok da karsina cikmiyor böyle adamlar. haliyle "park dedi iyy kro" diyip vazgecsen pisman olma ihtimalin yuzde 99
o yuzden bulus gitsin:)
Çok komplike düşünmüşsünCimri
Size para harcamak istemiyor
Sizinle insan icine girmek istemiyor
Parasi yok
Bu seceneklerden biri ya da bir kaci olabilir ya da hepsi
genclik parkina yillar once gitmistim (ulusta bir otelde (!) kalmistim kapida takim elbiseli pezevenkler bekliyorduYengenç ama maalesef gençlik parkı hiç hoş bir yer değil, keko bir yer. Bizim gibi insanlar gitmiyor artık. Şanzelize cafedeki tipler gibi düşün.
Bence onu bile stratejik seçmiş kız oturalım bi çay bi kahve içip soluklanalım demesin diye çünkü onu yapacak yer de yok diye biliyorum gençlik parkında.
Bi de adamın penceresinden demişsin ya niye sonu belli olmayan bir flörte para harcasın diye, aç doyurmayacak ki kendi de havası değişip çay kahve içmiş olacak. O kadarcık yatırım yapıversin bence potansiyel bir ilişki için, sanmıyorum ilk buluşma için gençlik parkı öneren bir erkeğin üzerine .m yağıyor olsun
Ben Ankara’da doğdum 24 sene yaşadım sonra İstanbullu oldumgenclik parkina yillar once gitmistim (ulusta bir otelde (!) kalmistim kapida takim elbiseli pezevenkler bekliyordualt katta aile briç salonu adi altinda bir pavyon vardi). gittigimizde gayet normal oturmamiza ragmen bekci bizi "duzgun oturun" diye uyarmıştı:))
pandemide tekrar gittim , ama kafe vardi 2020de. lunaparkli park degil mi ulustaki? orada gayet guzel bahceli bir yer vardi semaverli kahvalti veriyorlardi. yuzde yuz olmasa da 98 eminim çünkü sabahin nurunda gitmistim, kafe acilana kadar golete gitgel yaptim, lunaparki falan gördüğümü hatırlıyorum.
bilemedim,
muhit olarak dedigin sanzelize tipler olabilir çünkü ulusun bitki örtüsü domalan kadin masajci kartları:) yani ilk gittigimde öyleydi. her yer pavyondu, aile bric salonuydu. yani nezihlikten uzak bir yer olabilir.
soguk da diyor yorumlarda ankara icin. istanbulda hava cok guzel yarin önce sakura görmeye sonra pikniğe gidecegizama Ankarada bu sogukta totolari donarsa bilemem. insallah adam keyifcidir gercekten de kamp sandalyesini acar - bir seyler hazirlar falan eglenirler.
cok uzun zamandir yalnizdi konu sahibi. ona iyi gelebilir yeni bjr iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?