- 1 Mayıs 2020
- 291
- 376
- 53
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Gençlik parkını bile isteye seçmiş çünkü çevresinde kahve ısmarlayacağı bir yer dahi yok. Ankara gibi park çokluğu olan yerde en yoksun yeri seçmesi de pintilik göstergesi. Tecrübesiz diyelim, internette aratsa arkadaşlarına sorsa dahi bir sürü seçenek önüne sürülür. Bahçeli de buluşun kahve için sonrasında sessiz sakin sokaklarda yürüyüş. Biz sevgilimle hep öyle yapıyoruz.Gençlik parkı dedi.Ankara ulus'ta
Cimri ya da ilişki konusunda tecrübesiz olabilir. Kapalı mekan sevmemesi çok normal. Fakat ilk görüşmede sanki yıllarca tanışıyormuş gibi çekirdek keyfi yapmak istemesi tuhaf.Bir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?
Üstelik ilk buluşmada.
Bugün dışarı çıktım türk kahvesi 100lira olmuşEkonomi çökünce flörtlere, ilişkilere de vurdu galiba.
Sen ne zaman aşk hayatın ile ilgili burda paylaşım yapsan benim içimde bir kelebeklenme oluyor.her bulusmada kafelere sacacak parasi olmayabilir bence.
bir de
yazik ennn kötü en ucuz burger kinge girse bile iki kisi kampanyasiz düz menu alsaniz 700e doyarsiniz onu da adam oder - ki sonra kiz "iyy burgere goturdu götüre götüre" der.
sonra bir kahve tatliya gidersiniz 300-500 de oyle gider. ki sevgili olur musunuz, naz niyaz yapar misiniz, sevgili olsaniz kalin cizgileriniz, şoray kanunlariniz var mi, adamla tahmini kac yemek - kahveden sonra sevisirsiniz belli degil. belki is hic o noktaya gelmeden on bulusmada on bin harcandiktan sonra bir iki krolugunu görüp ayrilirsiniz.
adam bu yüzden nereye gideceği belli olmayan bir iliskiye yatirim yapmak istememis olabilir. yani su bahar aylarinda - otuzlu yaşlarında bir genc kac tane datee cikar. herkese bin iki bin harcayip gezse adam ne halt edecek ayin geri kalaninda:)
ben hak verdim.
kendim de ilk bulusmalarda deli gibi yürürüm, yürür yürür konusuruz. bazen bankta soluklaniriz bazen kafede, bazen çimenlerde benim icin ilk bulusmada "genclik parkina gidelim" demesi "kizilay avmye gidelim" demesinden bin kat daha iyi
simdi hayatimda olan kisiyle de istiklalde bulusmustuk - konuşa konuşa istiklali gecip galatada küçük bir bank molasi verip eminonune inmis oradan dev fetva yokusunu tirmanip suleymaniye camiisini gezmistik, sonra suleymaniyenin manzarali teraslarindan birinde ikiser cay içmiştik. oradan sultanahmete gezip Gülhane parkında mola vermistik, çimenlerde uzanmistik - belturdan sandvic cay ismarlamistim o da bana çantasından elma vermistisonra eminonuye yürüyüp vapurla Üsküdara gecip kiz kulesine yürümüştük. kizkulesini gören basamaklarda otururken öpüşüp bu guzel gunu noktalamistik:)
cebimizden cikan para bugunun parasiyla yuzer lira degildi. ama efsane bjr gün gecirmistik ve hala hatirliyoruz. hatta ucuncu yildonumunde bu güzel günü anmak icin aynı kıyafetleri giyinip ilk defa tanisiyor gibi ayni muhabbetleri yapip ayni resimleri cekmistik
yani cok olumsuz bakamadim piknik fikrine. ama tabii herkesin olaylara bakisi farklidir.
yerinde olsam kabul ederdim çünkü sen cok uzun bi suredir duygusal bosluktasin - kkda bile konu aciyordun. hayatinda birini cok istiyorsun. e cok da karsina cikmiyor böyle adamlar. haliyle "park dedi iyy kro" diyip vazgecsen pisman olma ihtimalin yuzde 99
o yuzden bulus gitsin:)
Benimde çocuk yapasim geliyo kendimi frenliyorumSen ne zaman aşk hayatın ile ilgili burda paylaşım yapsan benim içimde bir kelebeklenme oluyor.Her seferinde aşık olasım geliyor. Havalar da ısınmaya başladı hormonlarım da rahat durmayiiii
İzin gününde sürekli evde duran adama yarım saat bile harcamaya gerek yok. Buraya post atarken harcadığın zamana dahi yazık. Hatta benim verdiğim cevaba bile yazık da en azından belki faydası dokunur diye yazıyorumCimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.
Usengeclik sesiyorum sendeİzin gününde sürekli evde duran adama yarım saat bile harcamaya gerek yok. Buraya post atarken harcadığın zamana dahi yazık. Hatta benim verdiğim cevaba bile yazık da en azından belki faydası dokunur diye yazıyorum
Benim aklıma çocuk değil de başka şeyler geliyor. Fan fini fon gibiBenimde çocuk yapasim geliyo kendimi frenliyorum
Üşengeçlik bile değil bu hayasızlık. Çöpe atılacak hayatı olan böyle ot gibi yaşayan birileriyle evlenebilir ama diğer insanlara tavsiye etmiyorum. Sosyal etkinliği sanayiye gitmek olan biri tek başına da tamamlayabilir ömrünü, başkasının ömrünü çürümesine gerek yok.Usengeclik sesiyorum sende
Evliysen eşini isden çağır musluk bozuldu diye sonrasını biliyonBenim aklıma çocuk değil de başka şeyler geliyor. Fan fini fon gibi
Hayır evli değilim sevgilim olursa zamanla olurEvliysen eşini isden çağır musluk bozuldu diye sonrasını biliyon
Ozaman yapacak bişey yok sabırla evlenmeyi beklicen ama benim taktik güzelHayır evli değilim sevgilim olursa zamanla olur
Evlilik için beklemeye gerek yokki. Sevgiliyken yaşamazsam evlenince adam isteksiz , sorunlu çıkarsa ne yapacağım o zaman ?Sadece bu değil , sevdiğim kişiye dokunmak, sarılmak isterim onu arzularım. Uzun süre beklemek bana göre değil. Benim için cinsellik çok önemli.Ozaman yapacak bişey yok sabırla evlenmeyi beklicen ama benim taktik güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?