- 11 Aralık 2024
- 404
- 1.048
- 28
- Konu Sahibi Patlayansekerr
haydaa
sen kendin dedin ya biraz sesimi yukseltsem telefonu kapatirdi diye
ses yukseltmek bagirmak degil midir? biri sinirliyken benimle konusunca sesini yukseltse - taramali tufek gibi konussa ben bagirdi diye yorumlarım.
ayrica adamin 45 yasinda bakir olması, ıssız adam modunda olmasi - cesitli psikolojik rahatsizliklari olmasi vs icin bir sey diyemem. kendine layik görmüşsün ki sevgilim diye hayatina almissin. Sonucta hayir isi yapmıyoruz birileriyle iliski yasarken. Bu adamla muhatap olduysaniz bu da sizin seciminiz.
ayrilmaniz isabet olmuş - ki simdi merak edip eski konunuza baktim 4 senede bir kere bile görüşmediğiniz birisiymis.
bir kere bile gorusmediginiz bir insanla böyle hararetli kavgalar edebilme hevesi gostermek de ayri bir başarı.
neyse, zararın neresinden dönsen kârdir.
umarim bundan sonra hayatina daha karakteri oturmus insanlar girerama o da mal cikarsa "olsun, iyi yanlari da var" diye kendini kandirma, kisa yoldan görünce bu hallerini vur bir yerine tekmeyi, defolsun gitsin
yoksa sen de arkadasin gibi
hayatimin on senesini verdim diye kötü bir hayat yasarsin.
4 senede görüştük tabii ki ama mecburi sebeplerden, o 1 kere bile benim için bir yere gelmedi evet. 4 senedir bir proje yüzünden irtibattaydık, ilk 2 sene aynı şehirdeydik zaten, sıkıntı o Ankara'ya taşınınca başladı. Son 1 yıl aramızda bir şey olur gibi oldu, 2 ay mühlet verdim baktım yaşadığım şehre gelmiyor şutladım. Bu kadar zayıf karakterli erkekler var işte. Yakın arkadaşım da ağlayarak kocasıyla olanları anlatınca acaba bunların sayısı bu kadar çok mu diye merak edip bu konuyu açtım işte