- 13 Ağustos 2022
- 8.783
- 4.451
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Gençlik parkı dedi.Ankara ulus'taArabada oturalım falan mı dedi yoksa bir yere sandalye atar otururuz mu dedi?
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul için hava dısarda sandalye atıp oturacak kadar da iyi değil
Bir deneyin o zaman ama iyi analiz edin cimri olması muhtemel. Çünkü ilk buluşmada insanlar kafeye gider tatlı yer kahve içerHakkında hayırlısı olsun
Yani bilemedim soru sahibi, ilk buluşma bi görüşün, baktınız cimri, saçma sapan hareketleri var kesersiniz konusmayıGençlik parkı dedi.Ankara ulus'ta
Paraya pula bakma adamın karekterine kalbine bak hoşuna gitmesse ayrilirsin.Kendisi bana ilgi göstermeye başlamıştı.Anladim bizim hastane büyük 6 tane kule var.Baska kuleden geldi o neyse bir ablaya söylüyor benimle konuşmasını.Bende ilk başta istemedim sonra arkadaş kalalım dedim.Ve sevgili olduk.Eglendiriyor güldürüyor tabiki de.Sutten agzim yandı ya kendimi kaptiramiyorum
Konu sahibi bu yorumdan sonra adamı terk edecekCimri
Size para harcamak istemiyor
Sizinle insan icine girmek istemiyor
Parasi yok
Bu seceneklerden biri ya da bir kaci olabilir ya da hepsi
Adanalilar asla yanındaki kızı böyle yerlere götürmezNereli bu çocuk adanalı falan mı?
Kola çekirdek diyince adanalılar geldi aklıma ondan dedim :) delikanlı insanlar şaka yaptımAdanalilar asla yanındaki kızı böyle yerlere götürmez
Biz mangal severiz çocuk mangala gidelim dememiş allahtanKola çekirdek diyince adanalılar geldi aklıma ondan dedim :) delikanlı insanlar şaka yaptım
Biz mangal severiz çocuk mangala gidelim dememiş allahtan
çekirdek mangaldan ucuz ondan :)
Hosuma giden yani bana karşı olan ilgisi.Paraya pula bakma adamın karekterine kalbine bak hoşuna gitmesse ayrilirsin.
Emin ol o edilen sohbet cafede içeceğin kadar değerli olurHosuma giden yani bana karşı olan ilgisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?