- 13 Ağustos 2022
- 8.780
- 4.449
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kapalı mekan sevmeyebilir ancak açık alanı bulunan onlarca yer var oturulabilecek. İnsan kola çekirdekte yapar, evden hazırladıklarıyla piknik misali zaman da geçirebilir de ilk buluşma için tuhaf bir durum.Bir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?
Üstelik ilk buluşmada.
Bende bunları düşünüyorum.Ama aynı iş ortamindayiz.Sevilip sayılan birisi de.Ben de açık hava da oturmayı severim ama ilk buluşmada bir cafe ortamını tercih ederim.
1. Cimri olabilir
2. Derdi aşna fişne olabilir
Nereli bu çocuk adanalı falan mı?Bir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?
Üstelik ilk buluşmada.
Cimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.Çocugun fobisi olabilirmi hemen cimri diyorsunuz
Buluştunuz mu buluşacak mısınız?Bende bunları düşünüyorum.Ama aynı iş ortamindayiz.Sevilip sayılan birisi de.
Çankırıli.Ama doğma büyüme Ankara galiba.Nereli bu çocuk adanalı falan mı?
Canım benim bu ülkede nice avukat,hakim,profesör var manyak ruhlu olan dışarıdan sevilip sayılması pekte bir şey ifade etmiyor kiBende bunları düşünüyorum.Ama aynı iş ortamindayiz.Sevilip sayılan birisi de.
Yarın o izinli bende 2 de mesaim bitecek görüşeceğiz.Buluştunuz mu buluşacak mısınız?
Hoslanti varsa sende denemekten göz cikarmazCimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.
32 yaşında çekirdek kola mı yapacakmış dışarıda? Çok acayipCimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.
Haklısınız ama kendini tamamen iyi göstermiyor zatenCanım benim bu ülkede nice avukat,hakim,profesör var manyak ruhlu olan dışarıdan sevilip sayılması pekte bir şey ifade etmiyor ki
Evet bunu dedi itiraz edemedim daha yeni görüşmeye başladık zaten32 yaşında çekirdek kola mı yapacakmış dışarıda? Çok acayip
Arabada oturalım falan mı dedi yoksa bir yere sandalye atar otururuz mu dedi?Yarın o izinli bende 2 de mesaim bitecek görüşeceğiz.
Hakkında hayırlısı olsunYarın o izinli bende 2 de mesaim bitecek görüşeceğiz.
Kendisi bana ilgi göstermeye başlamıştı.Anladim bizim hastane büyük 6 tane kule var.Baska kuleden geldi o neyse bir ablaya söylüyor benimle konuşmasını.Bende ilk başta istemedim sonra arkadaş kalalım dedim.Ve sevgili olduk.Eglendiriyor güldürüyor tabiki de.Sutten agzim yandı ya kendimi kaptiramiyorumHoslanti varsa sende denemekten göz cikarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?