Henüz sonuç çıkmadı.
Annemden döndükten sonra eve geldiğimizi haber vermek için aradığımızda söyledi. Aslında o kadar gezmediğimizi ve neden oraya gitmek zorunda olduğumuzu da yazdım daha önce.sizinde kayınvalideden sonra annenize gitmeniz yanlış olmuş
onun yaptığı hatayı sizde yapmışsınız
belki bu sebeple hepiniz öğrenmiş olursunuz hala bu kadar gezmenin iyi olmadığını
geçmiş olsun
Nasil çıkmıyor ben anlamadim benim testim 4 saate çıktı ki cok kalabalık bir yerde yaşıyorumHenüz sonuç çıkmadı.
zorunluluğunuz varsa öncesinde kayınvalidenize uğramanız riskAnnemden döndükten sonra eve geldiğimizi haber vermek için aradığımızda söyledi. Aslında o kadar gezmediğimizi ve neden oraya gitmek zorunda olduğumuzu da yazdım daha önce.
Ben de anlamadım. Telefon ettim, 24-48 saat arasında çıkar sonuç dediler.Nasil çıkmıyor ben anlamadim benim testim 4 saate çıktı ki cok kalabalık bir yerde yaşıyorum
Ilk defa duydum böyle bir seyBen de anlamadım. Telefon ettim, 24-48 saat arasında çıkar sonuç dediler.
sonuç muhakak çıkacaktır ha hemen ha 1 saat sonraBen de anlamadım. Telefon ettim, 24-48 saat arasında çıkar sonuç dediler.
Biz ayrı şehirdeyiz, annem ve kayınvalidem şehir dışında. Ayda bir kez gezmek amacıyla değil, ihtiyaçlarını karşılamak için gitmek zorundayız. Kaldı ki anne ziyaretini gezmek olarak sınıflandırmak da biraz tuhaf bence. Toplanıp gün yapmıyoruz sonuçta.zorunluluğunuz varsa öncesinde kayınvalidenize uğramanız risk
sizden yarım saat önce kovid olduğundan habersiz bir komşuyla da muhabbet etmiş olabilirdi kapıda ayaküstü kayınvalideniz, gitmek zorunda olduğunuz yer varsa sorumluluk sizin ,riske girmemek için öncesinde sizin gezmemeniz gerek aslında . 1 kisiye kayınvalideye gittiniz ama cenazeevine sizde gitmiş kadar oldunuz sonuçta gezdiğiniz için bulaştı o yüzden gezmeyin dedim ha 1 ha 10 kişi... gezmek gezmektir
Eczanede test var mı Türkiye'de?sonuç muhakak çıkacaktır ha hemen ha 1 saat sonra
yalnız size tavsiyem sizde eczaneden test alın
eltim hastanede negatif çıktı ama belirti vardı
2 gün sonra yine hastaneye gitti test yapmamışlar eczaneden aldı yaptı pozitif
karantinaya aldı kendisini kötüleşti hastaneye gitti bu sefer test yapmışlar pozitif, üstelik bu kez çok da ağır geçiriyor bu 3. kovid oluşu ... bankacı oradaki servis elemanından bulaşıp duruyor kendisine . yani sizde test alın evde bulunsun negatif çıksa da yapın 2 gün sonra derim
hanımefendi sizin kötülüğünüze kanuşmuyorum ben babamla 2 buçuk senedir görüşemiyorum sadece telefonda konuşuyorum olur da ona bulaştırırım diye korkumdan. anne babaya gidip gün yapıp keyif yapıyorsunuz demedim risk dedim bir evden diğerine geçmek riski çoğaltmak ,birdaha dikkat edin dedim çünkü bakın sorun yaşıyorsunuz ,belki sizi uyardığım ve kızdığınız konu için ailenize hastalık bulaşacak . bunu anlatmaya çalışıyorum işte.Biz ayrı şehirdeyiz, annem ve kayınvalidem şehir dışında. Ayda bir kez gezmek amacıyla değil, ihtiyaçlarını karşılamak için gitmek zorundayız. Kaldı ki anne ziyaretini gezmek olarak sınıflandırmak da biraz tuhaf bence. Toplanıp gün yapmıyoruz sonuçta.
tabiiki var sorun isterseniz ...Eczanede test var mı Türkiye'de?
Kalabalık yerlerde çıkıyor zaten. Kalabalık olmayan yerlerde özellikle ilçelerde testler belli bir sayıya ulaşmadan sonuç merkezine gönderilmiyor. Bu yüzden uzun sürebiliyor.Nasil çıkmıyor ben anlamadim benim testim 4 saate çıktı ki cok kalabalık bir yerde yaşıyorum
Ne zaman vermisti testi? Bu kadar gec çıkmıyordu sonuç ama. Benim 8 ve 6 saatte çıkmıştı. Insallah negatiftir.Henüz sonuç çıkmadı.
Şimdi tekrar kontrol ettim çıkmış Negatif çok şükür :)Ne zaman vermisti testi? Bu kadar gec çıkmıyordu sonuç ama. Benim 8 ve 6 saatte çıkmıştı. Insallah negatiftir.
Hadi gözünüz aydınŞimdi tekrar kontrol ettim çıkmış Negatif çok şükür :)