covid olan kayınvalidemin ihmali

Yok ne yazık ki Eve gelip pcr testi alan özel hastaneler var. Bize şüphesini söylese biz evden testini alması için hastaneyi arardık. Ama ne yazık ki kendisi belirtilerini saklamayı tercih etti.

Yok ne yazık ki Eve gelip pcr testi alan özel hastaneler var. Bize şüphesini söylese biz evden testini alması için hastaneyi arardık. Ama ne yazık ki kendisi belirtilerini saklamayı tercih etti.
Aa ciddi mi? Yani test olmaya illa hastaneye gitmek gerek? Nasil selftester olmaz cok sasirdim. Kotuymus ya. Hastanede yapilan test sonucu ne zaman geliyor peki?

sizden gizlememesi gerekiyordu haklısınız. Cenazeye gittiğini biliyor muydunuz? İnşallah negatif çıkar.

Aa ciddi mi? Yani test olmaya illa hastaneye gitmek gerek? Nasil selftester olmaz cok sasirdim. Kotuymus ya. Hastanede yapilan test sonucu ne zaman geliyor peki?
Benim bildiğim kadarıyla en erken 24 saatte çıkıyor. Daha erken alanlar olmuştur belki.

sizden gizlememesi gerekiyordu haklısınız. Cenazeye gittiğini biliyor muydunuz? İnşallah negatif çıkar.
Hayır bilmiyorduk. Bugün arayıp ateşinin çıktığını, test verdiğini söyleyince biz "nereden bulaşmış olabilir ki" diye düşünürken söyledi. Arkadaşının eşiymiş ölen. Tanıdığımız kişiler de değil, cenaze olduğundan haberimiz yoktu.

Buna ben de şaşırdım, nasıl ve niye yok??? Benim yaşadığım yerde okulda çocuklara 10’arlı test dağıttılar ücretsiz. Yine Gr..tis gibi yerlerde bile makul fiyatlara satılıyor testler.

Ben konu sahibine hak verdim. Covid belirtisi olmasa bile telefon açıp, böyle böyle taziyeye gittim gelmeyin diyebilirdi. Kendi anneniz deniyor ama benim annem söylerdi. Yorucu ve maddi olarak zorlayıcı bir sürece gireceklermiş ki daha önce covid olmaları nedeniyle iptal olmuş bir kez.

14 şubatta testim pozitif çıktı aynı belirtiler 2 yaşında ki bebeğim de de vardı izole olamadık aile içinde hatta eşim hiç uzak durmadı yanıma yattı sarıldı öptü uyarmama rağmen sonuç evde ki kimseye bulasmadi benden. Yani sizden ailenize bulaşma ihtimali çok çok düşük. Kayinvalidenizden size bulaşmış dahi olsa sizden ailenize bulaşma ihtimali düşük daha sizin vücudunuza girip bulaş etkisi oluşturması lazım

Siz gelmeden test verseymis.
Ya da gelmeyin deseymis keske. Artik kimsenin umrunda degil ama malesef kimin nasil geçireceği de belli değil.
Eger pozitifse evet annenize tasimis olabilirsiniz.

Benim kayinpederim 2.kez covid oldu. Hastaydi kaynim goturmus hastaneye. Covid olduğunu bilmiyor bu arada. Sonuc pozitif. Birkac gun sonra kaynim ve esi cocuklari da hastalandi. Pozitiflerdi.

Ne kızgın gelinsiniz. Eminim sizinle hayat çok zordur.

Şimdi linç yiyeceğim ama
Kv bana belirtim var demese
Bunu gizlese
Ben onun yüzünden annemlere bulaştırsam
Annemlerden birine bir şey olsa
Ben o evi cidden yakarım

Sorun tamamen gizlemesi
İnsanlar gerizekalı değilse bir düşünür
Covid miyim acaba der
Bakın böyle bir ihtimal var ateşim çıktı ona göre gelin der
Parol içip kendini gizlemeye çalışmaz
Resmen cinayete teşebbüs ya
Kötü niyet. Art niyet
Tek zararu kendilerine versin bu insanlar umarım

Aynı şekilde biri benden belirtilerini gizleyecek, aileme bulaştırma ihtimalim doğacak falan ben daha da sinirli olurdum... Bu ihmal yoksa kimse gezmesin demiyor, gezecekse belirtileri olduğunu soylesin kendini karantinaya alsin o kdr basit. Hadi kendini onemsemiyorsun milleti riske atma bari...

Konu sahibi bu kadar dikkat ediyorsaniz ailelere de sık sık gitmeyin.
Kendinizden emin olabilirsiniz ama iki aile uyelerinin de ne kadar dikkatli oldugunu bilemezsiniz. O zaman telefonda tutun gorusmelerinizi.
Cunku cok belirti gostermese de insanlar viruslu olabiliyor.

Konu sahibinde suc bulmaya calisilmis yine. Kadin sinirlenmekte cok hakli. Belirtisi oldugu halde buyuk ihtimalle ayip olmasin diye gelmeyin diyememis. Cahilligi yuzunden herkesi risk altinda birakmis. Ben olsam ben de kizardim, kendi annem olsa ona da kizardim.

e bu kadar tedirginseniz niye kapı kapı geziyosunuz? İlle de bir yerde kalmanız lazımsa otelde kalsaydınız kendi başınıza. bu kadar aşırı hassasanız evden kapı dışarı da çıkmıyorsunuzdur kendi yaşantınızda umarım ama belli ki çıkıyorsunuz hem de hastanelere gidiyosunuz. eminim ki konudaki kendi annen olsa bu triplere girmezdin

Esiniz sizin ailenizden gelse bu ihmal,yıkardı ortalıgı muhtemelen.
Okadar cabuık bulasmazmıs?Nekadarda bulasırmıs.
Kvdeye tavrımı koyar görüsmem bi süre net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…