Yok ne yazık kiOmikron cok bulasici oldugu kadar genelde hafif atlatiliyor. Benim abimler, ablamlar, kizkardesim cocuklardan korona kaptilar. Ablamin ayni evde 2 cocuk korona olurken 2si olmadi. Yani kime bulasacagi belli olmuyor. Sukur herkes hafif gecirdi. Enistem ve yegenim korona kaptiklari hafta annemi disciye goturduler bilmeden. Ayni arabada sukur anneme bulasmadi. Sonrasinda evde test yaptik negatifti. Kayinvalideniz hmen evde bir test yapsaydi hastane sonucunu beklerken? Yok mu turkiye'de selftester'lar? 15 dakikada belli oluyor boyle.
Aa ciddi mi? Yani test olmaya illa hastaneye gitmek gerek? Nasil selftester olmaz cok sasirdim. Kotuymus ya. Hastanede yapilan test sonucu ne zaman geliyor peki?Yok ne yazık kiEve gelip pcr testi alan özel hastaneler var. Bize şüphesini söylese biz evden testini alması için hastaneyi arardık. Ama ne yazık ki kendisi belirtilerini saklamayı tercih etti.
Benim bildiğim kadarıyla en erken 24 saatte çıkıyor. Daha erken alanlar olmuştur belki.Aa ciddi mi? Yani test olmaya illa hastaneye gitmek gerek? Nasil selftester olmaz cok sasirdim. Kotuymus ya. Hastanede yapilan test sonucu ne zaman geliyor peki?
Hayır bilmiyorduk. Bugün arayıp ateşinin çıktığını, test verdiğini söyleyince biz "nereden bulaşmış olabilir ki" diye düşünürken söyledi. Arkadaşının eşiymiş ölen. Tanıdığımız kişiler de değil, cenaze olduğundan haberimiz yoktu.sizden gizlememesi gerekiyordu haklısınız. Cenazeye gittiğini biliyor muydunuz? İnşallah negatif çıkar.
Buna ben de şaşırdım, nasıl ve niye yok??? Benim yaşadığım yerde okulda çocuklara 10’arlı test dağıttılar ücretsiz. Yine Gr..tis gibi yerlerde bile makul fiyatlara satılıyor testler.Aa ciddi mi? Yani test olmaya illa hastaneye gitmek gerek? Nasil selftester olmaz cok sasirdim. Kotuymus ya. Hastanede yapilan test sonucu ne zaman geliyor peki?
Ne kızgın gelinsiniz. Eminim sizinle hayat çok zordur.Merhaba. Benim derdim kayınvalidemin kendi ihmali yüzünden şu an bana yaşattığı stres. Cuma günü kayınvalideme gittik. Gideceğimiz 1 hafta öncesinden belliydi. Gittiğimizde halsiz görünüyordu. Bizim için hazırlık yaparken yorulduğunu, kolunu ağrıttığını söyledi. Bir gece orada kaldıktan sonra kendi annemlere gittik bir gece de orada kalmak için. Annemlerden döndüğümüzde KV arayıp pcr testi olduğunu söyledi. Meğer bizim gideceğimizi bildiği halde o hafta bir cenaze evine ziyarete gitmiş. O gece biz gelmeden önce ateşi varmış, parol içmiş, biz gelene kadar toparlamış. Biz korkmayalım diye de bize bir şey dememiş. Arkamızdan kötüleşince gidip test yaptırmış. Şu an kendimden çok, onun ihmali yüzünden annemlere virüs taşımış mıyımdır diye endişeleniyorum. Test sonucu pozitif çıkarsa arayıp geçmiş olsun bile demek istemiyorum. Zaten kendi annemlerin derdine düşeceğim o zaman. Açıkçası uzun bir süre kv'ye bir daha gideceğimi bile sanmam. Çok kızgın ve endişeliyim. Eşim sürekli o kadar çabuk bulaşmaz deyip duruyor ama sırf panik yapmayayım diye konuştuğu için beni sakinleştirmiyor.
Sizce bir gece orada kalmayla annemlere de hemen taşıyacak kadar bulaşmış olabilir mi?
**Ailemizden kendilerini eve hapsetmelerini istiyormuşuz gibi anlayanlar olmuş sanırım. O yüzden bu ek bilgiyi paylaşayım: Biz bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Zaten bir kez Covid olduk ben ve eşim ve bu yüzden ertelendi tedavimiz. Hem stresten uzak olmamız lazım hem de hastalanıp tedavimizi tekrar riske atmamamız lazım (maddi kayıp da oluyor böyle). Bu yüzden eşim evden çalışmaya başladı. Ailelerimiz ile de konuşup tedavi boyunca görüşebilmemiz için maksimum dikkat etme konusunda anlaşmıştık. Ayrıca dikkat etse de bulaşabilir elbette, ama benim kzıdığım konu belirtilerini saklaması.
En erken degil en gec 24 saatte cikiyor.Benim bildiğim kadarıyla en erken 24 saatte çıkıyor. Daha erken alanlar olmuştur belki.
Hırsızın hiç mi suçu yok?Gezen, yatılı misafirliğe kalan sizsiniz. Kv lkinci dereceden sorumlu. Asıl hata sizde maalesef
e bu kadar tedirginseniz niye kapı kapı geziyosunuz? İlle de bir yerde kalmanız lazımsa otelde kalsaydınız kendi başınıza. bu kadar aşırı hassasanız evden kapı dışarı da çıkmıyorsunuzdur kendi yaşantınızda umarım ama belli ki çıkıyorsunuz hem de hastanelere gidiyosunuz. eminim ki konudaki kendi annen olsa bu triplere girmezdinMerhaba. Benim derdim kayınvalidemin kendi ihmali yüzünden şu an bana yaşattığı stres. Cuma günü kayınvalideme gittik. Gideceğimiz 1 hafta öncesinden belliydi. Gittiğimizde halsiz görünüyordu. Bizim için hazırlık yaparken yorulduğunu, kolunu ağrıttığını söyledi. Bir gece orada kaldıktan sonra kendi annemlere gittik bir gece de orada kalmak için. Annemlerden döndüğümüzde KV arayıp pcr testi olduğunu söyledi. Meğer bizim gideceğimizi bildiği halde o hafta bir cenaze evine ziyarete gitmiş. O gece biz gelmeden önce ateşi varmış, parol içmiş, biz gelene kadar toparlamış. Biz korkmayalım diye de bize bir şey dememiş. Arkamızdan kötüleşince gidip test yaptırmış. Şu an kendimden çok, onun ihmali yüzünden annemlere virüs taşımış mıyımdır diye endişeleniyorum. Test sonucu pozitif çıkarsa arayıp geçmiş olsun bile demek istemiyorum. Zaten kendi annemlerin derdine düşeceğim o zaman. Açıkçası uzun bir süre kv'ye bir daha gideceğimi bile sanmam. Çok kızgın ve endişeliyim. Eşim sürekli o kadar çabuk bulaşmaz deyip duruyor ama sırf panik yapmayayım diye konuştuğu için beni sakinleştirmiyor.
Sizce bir gece orada kalmayla annemlere de hemen taşıyacak kadar bulaşmış olabilir mi?
**Ailemizden kendilerini eve hapsetmelerini istiyormuşuz gibi anlayanlar olmuş sanırım. O yüzden bu ek bilgiyi paylaşayım: Biz bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Zaten bir kez Covid olduk ben ve eşim ve bu yüzden ertelendi tedavimiz. Hem stresten uzak olmamız lazım hem de hastalanıp tedavimizi tekrar riske atmamamız lazım (maddi kayıp da oluyor böyle). Bu yüzden eşim evden çalışmaya başladı. Ailelerimiz ile de konuşup tedavi boyunca görüşebilmemiz için maksimum dikkat etme konusunda anlaşmıştık. Ayrıca dikkat etse de bulaşabilir elbette, ama benim kzıdığım konu belirtilerini saklaması.
Esiniz sizin ailenizden gelse bu ihmal,yıkardı ortalıgı muhtemelen.Merhaba. Benim derdim kayınvalidemin kendi ihmali yüzünden şu an bana yaşattığı stres. Cuma günü kayınvalideme gittik. Gideceğimiz 1 hafta öncesinden belliydi. Gittiğimizde halsiz görünüyordu. Bizim için hazırlık yaparken yorulduğunu, kolunu ağrıttığını söyledi. Bir gece orada kaldıktan sonra kendi annemlere gittik bir gece de orada kalmak için. Annemlerden döndüğümüzde KV arayıp pcr testi olduğunu söyledi. Meğer bizim gideceğimizi bildiği halde o hafta bir cenaze evine ziyarete gitmiş. O gece biz gelmeden önce ateşi varmış, parol içmiş, biz gelene kadar toparlamış. Biz korkmayalım diye de bize bir şey dememiş. Arkamızdan kötüleşince gidip test yaptırmış. Şu an kendimden çok, onun ihmali yüzünden annemlere virüs taşımış mıyımdır diye endişeleniyorum. Test sonucu pozitif çıkarsa arayıp geçmiş olsun bile demek istemiyorum. Zaten kendi annemlerin derdine düşeceğim o zaman. Açıkçası uzun bir süre kv'ye bir daha gideceğimi bile sanmam. Çok kızgın ve endişeliyim. Eşim sürekli o kadar çabuk bulaşmaz deyip duruyor ama sırf panik yapmayayım diye konuştuğu için beni sakinleştirmiyor.