- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 26
- Konu Sahibi Bortecineee
Ben öyle birşey demedim.Eşim annesi için bozdurmak istiyor mu dedim ben acaba konuda???
Ayrıca konuda eşinizin gramları ve çeyrekleri bozdurmak istediğini yazmışsınız, bilezikleri bozdurmak istediğini değil.
Bozdurursak yerine koyamayacağız diye düşünüyorsunuz, yani siz bilezik bozdurmaya değil gram bozdurmaya da sıcak bakmıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama ben sizi iyi niyelti bulmadım. Sizin dediğiniz kadar yiyici bir aile, faturasını harçlığını ve diğer temel ihtiyaçlarını size ödeten bir aile mümkün değil sizi kendi evlerinde oturtmaz. Neyse ne yapıyorsanız yapın, hala söylediğimin arkasındayım. Onlar sizi ev masrafından kurtardıysa faturalarını ödemek zorunda değilsiniz ama hastaneye giderken yanında olmak zorundasınız. Evlatlık budur. Fatura ödemeyin ama hastaneye giderken yanında olun bari. Yok annem araştırma hastanesinde tedavi oluyor özele gitmek istemiyordu şimdi kalabalık diye gidiyor falan geçin bunları. Ben sizin probleminizin kayınvalide ile kayınpeder olduğunu da düşünmüyorum. Size de suç bulmuyırum. Problem direkt olarak eşinizde (diğer konularınıza da bakarak söylüyorum),değişik sizi önemsemeyen bir eşiniz var. Bence kayınvalide ile kayınpedere takılmak yerine eşinizle ilgili problemleri çözün.