covid olan kayınvalidemin ihmali

Ayy burada gercekten insanlarin psikolojisini goruyorum hayretler icindeyim. Yine konu sahibinde suc bulunmaya calisilmis. Ne garip ya gercekten 😳.

Konu sahibi tedavi oluyor bunu butun aile biliyor ve ona gore anlasiyorlar dikkat konusunda sadece cekirdek aile ile gorusuyor kirk yilin basi belki gidiyor .
kayinvalide bile isteye goz gore gore atesinin oldugunu gizleyerek onlari evine cagiriyor.
Bazi yorumcularda hala konu sahibine yorum yapiyor ben sok.

Kadın da bilse gitmezdi ki ayrıca maske takmışlardır mutlaka belki kalabalığa girmemiştir artık herkes gidiyor her yere ordan bulaşmaz başka yerden bulaşırdı.sizde tüp bebek tedavim var diyorsunuz ama geziyorsunuz. Kadın konduramamış bile. Kendi anneniz gitseydi bir yere ve covid olsaydı sizde sonradan kaynanana gitseydiniz annem yüzünden kaynanama bulaşacak demezdiniz kaynana olunca böyle. Covid geçirmişsiniz olma ihtimaliniz az. Kızmakta haksızsınız..kendi anneniz eve mi kapatıyor kendini. Sanki kaynana covid olduğunu bile bile çağırdı

Covid zamanı özellikle şu dönem çok bulaşıcıyken neden bu kadar gezerseniz anlamam.Hiç değilse annenize bir kaç gün sonra gitseydiniz :110:

Bazisina bulaşıo,bazisina bulaşmıyo.Neye göre, kime göre bulaş işi ben anlamadım.Kiz kardeşim covidmis.Ucaga binmek için PCR testi yaptırınca öğrendik.Erkek kardeşim ve çocuklar hariç hepimize bulaştı.Ben,eşim,annem,kız kardeşimin eşi hepimiz covid olduk.Ustelik eniştemle kız kardeşim aynı gün pcr yaptırdı.Kardesim pozitif, eşi negatif çıktı.Enistem bindi uçağa gitti.Gittiginin ertesi günü o da pozitif oldu.Kayinvalidenize kizmakta çok haklısınız.Madem ateşi var insan saklar mi.Hemen söylemesi gerekirdi.

Covid zamanı özellikle şu dönem çok bulaşıcıyken neden bu kadar gezerseniz anlamam.Hiç değilse annenize bir kaç gün sonra gitseydiniz :110:
Kadın defalarca yazdı görmüşken ben yazmak istedim.

Konu sahibi ve eşi ailelerden farklı uzak bir şehirde yaşıyormuş. O yüzden gidince hemen dönemiyor ve kalıyorlarmış. Eşi de kendisi de ailelerinin tek çocuklarıymış. Ve gittikleri tek yer de aileleriymiş. Aileler yaşlıymış gittiklerinde ihtiyaçlarını da görüyorlarmış. Gideceklerini de bir hafta önceden ailelere haber vermişler ve rahat görüşmek için onlardan da dikkat etmelerini istemişler.

Ama kv durmamış gezmiş üstüne bir de hasta olup hastalığı anlaşılmasın diye ilaçlarla kendini toparlayıp iyiyim diyip eve kabul etmiş. Kv si gezeceğine evinde otursaymış asıl. Çünkü konu sahibi gezmeye gitmemiş.

Konu sahibi ve eşi ailelerden farklı uzak bir şehirde yaşıyormuş. O yüzden gidince hemen dönemiyor ve kalıyorlarmış. Eşi de kendisi de ailelerinin tek çocuklarıymış. Ve gittikleri tek yer de aileleriymiş. Aileler yaşlıymış gittiklerinde ihtiyaçlarını da görüyorlarmış. Gideceklerini de bir hafta önceden ailelere haber vermişler ve rahat görüşmek için onlardan da dikkat etmelerini istemişler.

Ama kv durmamış gezmiş üstüne bir de hasta olup hastalığı anlaşılmasın diye ilaçlarla kendini toparlayıp iyiyim diyip eve kabul etmiş. Kv si gezeceğine evinde otursaymış asıl. Çünkü konu sahibi gezmeye gitmemiş.
Direkt konu sahibine hitaben yazmadım kv si başlı başına hatalı zaten nereden tutsan elinde kalıyor

Çok teşekkür ederim :) :) Ben artık yanıt yazmıyorum neden gezdin temalı yorumlara :) Konuyu açarken tek dileğim test sonucu çıkana kadar uyku tutmadığı için biraz dertleşip fikir almaktı. Ama sosyal deneye döndü neredeyse, sadece bulaşıcılık ile ilgili fikir almak isterken tek bir mesaj üzerinden insanların ne kadar fazla çıkarım yaptığına şaşkınlıkla şahit oldum. Bir baktım ki ben fikir almak yerine durduk yere insanlara aile hayatımı anlatmaya başlamışım. O yüzden durdum artık daha ileri gitmeden :KK70:

Kadın da bilse gitmezdi ki ayrıca maske takmışlardır mutlaka belki kalabalığa girmemiştir artık herkes gidiyor her yere ordan bulaşmaz başka yerden bulaşırdı.sizde tüp bebek tedavim var diyorsunuz ama geziyorsunuz. Kadın konduramamış bile. Kendi anneniz gitseydi bir yere ve covid olsaydı sizde sonradan kaynanana gitseydiniz annem yüzünden kaynanama bulaşacak demezdiniz kaynana olunca böyle. Covid geçirmişsiniz olma ihtimaliniz az. Kızmakta haksızsınız..kendi anneniz eve mi kapatıyor kendini. Sanki kaynana covid olduğunu bile bile çağırdı
Evet kaynanası bile bile çağırmış. Atesi varmis ve kendini kötü hissediyor mus onlar gelmeden de ateş düşürücü içmiş hatta . Daha nasil bilebilir suphelenebilir illa belgelenip hastanelik olmasi mi gerekir ? Hayret biseysiniz gerçekten.

Bir gün sizinde başınıza gelirse sayet Bir yere davet edildiginizde ev sahipleri hasta olduklarını bile bile sizi çağırsın sonrasinda da gelip burda ağlamayın. Biraz empati.
Her ates yüksekliği covid değil elbet ama ortada virus gerçeği varken bu en büyük öncelik .

Anneniz ve siz umarım iyisinizdir, şahsen Allah korusun biri parol icip beni çağıracak koronayi gizleyecek onu yolarim yolarım ,bu cana kastetme.

X