- 10 Ocak 2022
- 2.973
- 5.902
Ben 6 saatte almıştım sonucuBenim bildiğim kadarıyla en erken 24 saatte çıkıyor. Daha erken alanlar olmuştur belki.
Çok teşekkür ederim. Biraz zorluyor öksürük ve ağrılar. İnşallah çabuk geçer.Negatif çıktı neyse ki. Çok geçmiş olsun size de. Umarım hafif atlatıyorsunuzdur.
Kadın defalarca yazdı görmüşken ben yazmak istedim.Covid zamanı özellikle şu dönem çok bulaşıcıyken neden bu kadar gezerseniz anlamam.Hiç değilse annenize bir kaç gün sonra gitseydiniz
Direkt konu sahibine hitaben yazmadım kv si başlı başına hatalı zaten nereden tutsan elinde kalıyorKadın defalarca yazdı görmüşken ben yazmak istedim.
Konu sahibi ve eşi ailelerden farklı uzak bir şehirde yaşıyormuş. O yüzden gidince hemen dönemiyor ve kalıyorlarmış. Eşi de kendisi de ailelerinin tek çocuklarıymış. Ve gittikleri tek yer de aileleriymiş. Aileler yaşlıymış gittiklerinde ihtiyaçlarını da görüyorlarmış. Gideceklerini de bir hafta önceden ailelere haber vermişler ve rahat görüşmek için onlardan da dikkat etmelerini istemişler.
Ama kv durmamış gezmiş üstüne bir de hasta olup hastalığı anlaşılmasın diye ilaçlarla kendini toparlayıp iyiyim diyip eve kabul etmiş. Kv si gezeceğine evinde otursaymış asıl. Çünkü konu sahibi gezmeye gitmemiş.
Çok teşekkür ederim :) :) Ben artık yanıt yazmıyorum neden gezdin temalı yorumlara :) Konuyu açarken tek dileğim test sonucu çıkana kadar uyku tutmadığı için biraz dertleşip fikir almaktı. Ama sosyal deneye döndü neredeyse, sadece bulaşıcılık ile ilgili fikir almak isterken tek bir mesaj üzerinden insanların ne kadar fazla çıkarım yaptığına şaşkınlıkla şahit oldum. Bir baktım ki ben fikir almak yerine durduk yere insanlara aile hayatımı anlatmaya başlamışım. O yüzden durdum artık daha ileri gitmedenKadın defalarca yazdı görmüşken ben yazmak istedim.
Konu sahibi ve eşi ailelerden farklı uzak bir şehirde yaşıyormuş. O yüzden gidince hemen dönemiyor ve kalıyorlarmış. Eşi de kendisi de ailelerinin tek çocuklarıymış. Ve gittikleri tek yer de aileleriymiş. Aileler yaşlıymış gittiklerinde ihtiyaçlarını da görüyorlarmış. Gideceklerini de bir hafta önceden ailelere haber vermişler ve rahat görüşmek için onlardan da dikkat etmelerini istemişler.
Ama kv durmamış gezmiş üstüne bir de hasta olup hastalığı anlaşılmasın diye ilaçlarla kendini toparlayıp iyiyim diyip eve kabul etmiş. Kv si gezeceğine evinde otursaymış asıl. Çünkü konu sahibi gezmeye gitmemiş.
Evet kaynanası bile bile çağırmış. Atesi varmis ve kendini kötü hissediyor mus onlar gelmeden de ateş düşürücü içmiş hatta . Daha nasil bilebilir suphelenebilir illa belgelenip hastanelik olmasi mi gerekir ? Hayret biseysiniz gerçekten.Kadın da bilse gitmezdi ki ayrıca maske takmışlardır mutlaka belki kalabalığa girmemiştir artık herkes gidiyor her yere ordan bulaşmaz başka yerden bulaşırdı.sizde tüp bebek tedavim var diyorsunuz ama geziyorsunuz. Kadın konduramamış bile. Kendi anneniz gitseydi bir yere ve covid olsaydı sizde sonradan kaynanana gitseydiniz annem yüzünden kaynanama bulaşacak demezdiniz kaynana olunca böyle. Covid geçirmişsiniz olma ihtimaliniz az. Kızmakta haksızsınız..kendi anneniz eve mi kapatıyor kendini. Sanki kaynana covid olduğunu bile bile çağırdı