Allah razı olsun canım. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. İğnelerin adı puregon hastaneden aldık bunları. Bide antibiyotik var oda rulid bunuda eşimle beraber kullanıyoruz. Inşallah sende biran önce başlarsin tedaviye. Bence emin olmadan bebis olduğuna ilaç kullanma. Pazartesi doktor gelecek nasıl olsa. Ona sormadan kullanma bişey. Allah korusun yanlış bişey yapma. Allah gönlüne göre versin canımARKADAŞIM HAYIRLISI OLSUN TEDAVİN DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH TUTAR
İĞNELERİN ADI NEYMİŞ
BEN HALA ADET OLMADIMYARINDA BEKLİCEM KENDİLİĞİNDEN OLMAK İÇİN EĞER OLMASSAM İLAÇ KULLANICAM DOKTOR BRY KONGREDEYMİŞ PAZARTESİ GELİCEKMİŞ HAYIRLISI ARKADAŞIM ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH
arkadasım adet söktürücüye basladım bugün bakalım nezaman olucam transfer olacagı zamanda haber ver merakta bırakma biziAllah razı olsun canım. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. İğnelerin adı puregon hastaneden aldık bunları. Bide antibiyotik var oda rulid bunuda eşimle beraber kullanıyoruz. Inşallah sende biran önce başlarsin tedaviye. Bence emin olmadan bebis olduğuna ilaç kullanma. Pazartesi doktor gelecek nasıl olsa. Ona sormadan kullanma bişey. Allah korusun yanlış bişey yapma. Allah gönlüne göre versin canım
Hakkında hayırlısı canım. Inşallah biran önce başlarsın sende tedaviye. Valla zor ama garip bi süreç. 3 gündür iğnemi yapıyor eşim yaparken tedirgin oluyoruz biraz. Dünden beri belim kasıklarim bacaklarim çok kötü ağrıyor ama garipte bi his var içimde. Bütün gece ağrıdan uyuyamadikca bebeğime kavuşmak için bunları çektiğimi düşünüp şükrediyorum. Önümüzdeki günlerde yaşayacaksin inşallah hepsini. Şimdiden hazırlanC
arkadasım adet söktürücüye basladım bugün bakalım nezaman olucam transfer olacagı zamanda haber ver merakta bırakma bizi
merhaba canım. nasılsın. var mı bi gelişme. ne durumdasın başladı mı adetinC
arkadasım adet söktürücüye basladım bugün bakalım nezaman olucam transfer olacagı zamanda haber ver merakta bırakma bizi
merhaba canım. nasılsın. var mı bi gelişme. ne durumdasın başladı mı adetin
Bugün doktordaydim. Yumurtaları kontrol etti. Büyümeye devam ediyorlar. 2 doz daha Devam ediyorum iğneye. Bi başka iğne daha verdi 3 günlük bekliyoruz şimdilik yumurtaların gelişmesini. doktorla görüştün mü hiç adet olmadığını söyledin miYok Canım olmadım hala tarlusal kullanıcam büyük ihtimalle acayip stres yaptımsen ne durumdasın
Telefon açtım adet olmadığım için gün verdiler perşembe günü için sanki hiç olmucakmışım gibi nenopozamı girdim acabaBugün doktordaydim. Yumurtaları kontrol etti. Büyümeye devam ediyorlar. 2 doz daha Devam ediyorum iğneye. Bi başka iğne daha verdi 3 günlük bekliyoruz şimdilik yumurtaların gelişmesini. doktorla görüştün mü hiç adet olmadığını söyledin mi
Kötü düşünüp stres yapma canım. bi muayene etsin doktor inşallah hayırlı haberler verir. En çok morale sakinlige ihtiyacımız olduğu zamanlardayiz. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinTelefon açtım adet olmadığım için gün verdiler perşembe günü için sanki hiç olmucakmışım gibi nenopozamı girdim acabaofff stresten uzak durmalıyım
Evet haklisin hakkimizda hayirlisi olsun insallah morale ve sakinlige destege cok ihtiyacimiz varKötü düşünüp stres yapma canım. bi muayene etsin doktor inşallah hayırlı haberler verir. En çok morale sakinlige ihtiyacımız olduğu zamanlardayiz. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
CANIM ADET OLDUM :) SONUNDA BUGÜN GİDİCEM DOKTORA BAKALIM NEDİCEKKötü düşünüp stres yapma canım. bi muayene etsin doktor inşallah hayırlı haberler verir. En çok morale sakinlige ihtiyacımız olduğu zamanlardayiz. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah canım yarın kan vericem sende verdinmi çok yüksek tutuyormuş 350tl dedilerÇok sevindim canım :) artık stres yapmak yok. en güzel telaşa başlıyorsun şimdi. inşallah hemen başlarsın tedaviye vakit kaybetmeden. sevincimizi birlikte paylaşırız :)
ilk hormon testleri çok tutuyor canım. ben ilk gittiğimde verdim o kadar. sonraki testler o kadar değil. iki günde bir kan testim var 45 lira falandı. testler biraz fazla tutuyor. ama bana yaptıkları testler güvenilir geliyor. eşimin test sonuçları bile dışarıdakinden çok farklı geldi. çok ayrıntılı inceliyorlar herşeyiİnşallah canım yarın kan vericem sende verdinmi çok yüksek tutuyormuş 350tl dediler
Eliza testı yaptırdınızmı eşinle birlikte biz onlar yaptırdık bir tek benimkiler kaldı yarın vereceğim senin yumurtalar ne alemde kontrole gidiyorsun demiilk hormon testleri çok tutuyor canım. ben ilk gittiğimde verdim o kadar. sonraki testler o kadar değil. iki günde bir kan testim var 45 lira falandı. testler biraz fazla tutuyor. ama bana yaptıkları testler güvenilir geliyor. eşimin test sonuçları bile dışarıdakinden çok farklı geldi. çok ayrıntılı inceliyorlar herşeyi
valla bir sürü test yaptırdık ama adını bilmiyorum. Eşim kan testi yaptırdı sadece bütün sonuçlar negatifmis güzel dediler. Başka test yapılmadı eşime. Benim Yumoşlar büyümekle meşgul. Büyük ihtimal pazartesi toplanacak bi aksilik çıkmazsaEliza testı yaptırdınızmı eşinle birlikte biz onlar yaptırdık bir tek benimkiler kaldı yarın vereceğim senin yumurtalar ne alemde kontrole gidiyorsun demi
Az kaldi canim yaaaa yediklerine ictiklerine dikkat ediyomusun yumurta ye dedilrr bana birde transferden sonra ananas yememi soyledi arkadaslar calisiyomusunvalla bir sürü test yaptırdık ama adını bilmiyorum. Eşim kan testi yaptırdı sadece bütün sonuçlar negatifmis güzel dediler. Başka test yapılmadı eşime. Benim Yumoşlar büyümekle meşgul. Büyük ihtimal pazartesi toplanacak bi aksilik çıkmazsaalıştım artık iğnelere sancılara
Çalıştığım için hafta ici kahvaltı yapamıyorum. Hafta sonu sadece yumurta yiyebiliyorum. Ceviz kuru üzüm falan yiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum şimdilik. Ananası duymadım hiç. Cevizle üzümü hemşirelere sordum yiyebilirsin dedi sormadan yemiyorum pek bişey korkuyorum valla herseydenAz kaldi canim yaaaa yediklerine ictiklerine dikkat ediyomusun yumurta ye dedilrr bana birde transferden sonra ananas yememi soyledi arkadaslar calisiyomusun
Yumurta mutlaka yemelisin dediler bana koy yumurtasi aldim 30 tane hergun yiyecegim ananasi arastir bak kadinlar kulubundede cok yazmislar tutunmaya yardimci oluyormusÇalıştığım için hafta ici kahvaltı yapamıyorum. Hafta sonu sadece yumurta yiyebiliyorum. Ceviz kuru üzüm falan yiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum şimdilik. Ananası duymadım hiç. Cevizle üzümü hemşirelere sordum yiyebilirsin dedi sormadan yemiyorum pek bişey korkuyorum valla herseyden
Yumurtayi sabahları yiyeyim bari bende. Ananasıda doktora sorup bi araştırayim iyi gelsin yeter ki ne varsa yaparızYumurta mutlaka yemelisin dediler bana koy yumurtasi aldim 30 tane hergun yiyecegim ananasi arastir bak kadinlar kulubundede cok yazmislar tutunmaya yardimci oluyormus