Tüp Bebek Merkezleri çorlu reyapta tüp bebek yaptırmış veya yaptıracak olanlar

PROTEİN CALSİYUM SANIRSAM OKDUĞUM KADARIYLA ECZANEDEN ALDIM DÜN İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM AMA TADI ÇOK KÖTÜ ZOR İÇİYORUM
YARIN KAÇ YUMURTA TOPLANILACAK ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH KALİTELİ OLUR

Inşallah sayı cok olur hepsi kaliteli olur canım. Biraz zor geçiyor bu süreç insan düşünmeden edemiyor. Ama içini ferah tut. Iyi düşün iyi olsun

Inşallah sayı cok olur hepsi kaliteli olur canım. Biraz zor geçiyor bu süreç insan düşünmeden edemiyor. Ama içini ferah tut. Iyi düşün iyi olsun
AYNEN ÖYLE CANIM YA
SENİN KAÇ GÜNÜN KALDI BELLİ OLMASI İÇİN VARMI BİR DEĞİŞİKLİK BELİRTİ HİSSİ FALAN ÇOK HEYECANLI YAAA ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZİN

mr kızlar ben hamıleyım kemal bey ve ekıbı sayesınde 3 gün tranfer sonucu şimdi 2 aylık hamıleyım darısı tüm isteyenlerın başına .

Pazartesi
Pazartesi belli olacak canım. Şimdilik bi belirti yok. Göğüslerimde şişkinlik ve acı var sadece. Başka bi değişiklik yok. Sabırla bekliyoruz. Çok zor geçiyor ama günler

mr kızlar ben hamıleyım kemal bey ve ekıbı sayesınde 3 gün tranfer sonucu şimdi 2 aylık hamıleyım darısı tüm isteyenlerın başına .
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benimde 3.gün transferi. Tahlil gününü beklemek çok zor oluyor. Her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sende Var mıydı belirtiler tahlil öncesinde canım

Pazartesi

Pazartesi belli olacak canım. Şimdilik bi belirti yok. Göğüslerimde şişkinlik ve acı var sadece. Başka bi değişiklik yok. Sabırla bekliyoruz. Çok zor geçiyor ama günler
ayy çok heyecanlı inşallah canım güzel haberini alırız

kasık ağrılarım vardı onun dişinda bellı bır ağrım olmadı .bire 8 gün idrar testı yaptım çok sılıkte olsa pozıtıf gördum .insallah senıde pozıtıf olur canım olumlu düşün ben ilk trasfer gunu için aradıklarında 3 gün olmaz demiştim ama sonra olumlu düşün dedim kendine çünkü tranfere girdiğimde başimdakı fatma hemşire besmele çekerek işleme başladı . Allah nasıp ettıkten sonra herşey oluyor o yüzden stres yapma dinlenmene dikkat et birde

CANIM HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN CUMA GÜNÜ YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ ÇOK KÖTÜ BİR GÜN GEÇİRDİM 29 YUMURTA TOPLANMIŞ 24 DÖLLENİYORMUŞ. OHSS BELİRTİSİ OLUŞTU BENDE BUGÜN KARAR VERİLECEK TRANSFER OLUP OLMAMAYA SENDEN HABER BEKLİYORUM SONUCUNU CANIM

canım sonuç ne oldu merak içindeyim benim çarşamba transferim var
olmadı canım benim. tutamadım ben bebişimi. çok kötü zor bi hafta geçirdim baya üzüldüm ağladım onun etkisi sanırım sonuç olumlu değil. sen sakın moralini bozma iyi düşün hep iyi olsun. inşallah sen iyi haberler verirsin bize. şimdiden transferin hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız geçer günlerin

canım inşallah
Pazartesi

canım sonuç nasıl. inşallah güzel haberler almışsındır :)

CANIM BENİM YAAAA ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM GÖRÜŞMEK İSTERİM SENİNLE DIŞARIDADA OLSA MORAL VERELİM BİRBİRİMİZE
TUTMAMA NEDENİ NEYMİŞ SÖYLEDİLERMİ CANIM AYY ÇOK KÖTÜ OLDUM

canım yaa. ne denir bilmiyorum ki. zor bir durum. Allahım inşallah güldürür yüzünü. kendini suçlama lütfen. doktor ne diyor peki? biraz dinlenip tekrar denersin. belki ona gerek kalmadan kendiliğinden olur. Üzülme lütfen kafanı dağıtmaya çalış

CANIM BENİM YAAAA ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM GÖRÜŞMEK İSTERİM SENİNLE DIŞARIDADA OLSA MORAL VERELİM BİRBİRİMİZE
TUTMAMA NEDENİ NEYMİŞ SÖYLEDİLERMİ CANIM AYY ÇOK KÖTÜ OLDUM
bugün hastaneye gitmedim yaşadığım yerde bi hastanede yaptırdım testi sonucu gönderdik. memlekete gitmem gerekti geçen hafta doktor izin vermedi o yüzden tahlili bekledik yarın gidiyorum. dönüşte tekrar muayene için bekliyorlarmış eşim konuştu. nasibimizde yokmuş şimdilik evlat sahibi olmak. ara ara ağlıyorum ama ilaçların etkisi sanırım. ama çokta üzülmüyorum. Rabbim böylesini uygun gördüyse yapacak bişey yok canım

amin canım. üzülmüyorum pek. hayırlısı böyleymiş. akışına bırakıcaz artık kendiliğinden olur belki. biraz zaman geçsin tekrar denemeyi düşünüyoruz. ama zaman lazım

amin canım. üzülmüyorum pek. hayırlısı böyleymiş. akışına bırakıcaz artık kendiliğinden olur belki. biraz zaman geçsin tekrar denemeyi düşünüyoruz. ama zaman lazım
canım ya ne güzel tevekkül ediyor olgunlukla karşılıyorsun. haklısın aslında biz herşeyi yapsak da zamanı var. inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür.

Çok zor bir durum allah yardımcın olsun canım üzülme desemde çok zor anlayabiliyorum seni ben bile çok üzüldüm kendine dikkat et düşünmemeye çalış zor ama denemeye çalış benim sonuç ne olacak çok kötü karın şişliği var şuan çok ilaç içiyorum gına geldi artık bitsin bu ilaç içmek

canım ya ne güzel tevekkül ediyor olgunlukla karşılıyorsun. haklısın aslında biz herşeyi yapsak da zamanı var. inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür.
Elimizden geleni yaptık canım. Takdir Allahın. Ağlayıp isyan etmek yerine sabredip bekleyeceğiz. Bu benim dünyadaki sınavım demek ki. Buna da şükür. Allah dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…