- 28 Kasım 2012
- 347
- 49
Canim naptin tedavin ne alemde yumurtalar kac tane olmusYumurtayi sabahları yiyeyim bari bende. Ananasıda doktora sorup bi araştırayim iyi gelsin yeter ki ne varsa yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naptin tedavin ne alemde yumurtalar kac tane olmusYumurtayi sabahları yiyeyim bari bende. Ananasıda doktora sorup bi araştırayim iyi gelsin yeter ki ne varsa yaparız
Bebişim karnımda canım dünden beri. evde dinleniyorum şimdi :) Allahın izniyle tutunmasını bekliyoruz artıkCanim naptin tedavin ne alemde yumurtalar kac tane olmus
Ayyy canim benim insallah tutunur birakmaz seni kac tane olusmus yumurtan kacinci gun embriyosu yuklenmis dunmu transferin oldu ayyy heyecan yaptimBebişim karnımda canım dünden beri. evde dinleniyorum şimdi :) Allahın izniyle tutunmasını bekliyoruz artık
amin canım inşallah tutunur :) 9 yumurtam toplandı. 8 tanesini olgunlaştı. 5 tane embriyo oluştu. 3. gün embriyosu 1. kalite dedi doktorum. bundan sonrası beklemek artık. şimdilik çok güzel herşey çok heyecanlı gerçekten:) Allah inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder. sen ne durumdasınAyyy canim benim insallah tutunur birakmaz seni kac tane olusmus yumurtan kacinci gun embriyosu yuklenmis dunmu transferin oldu ayyy heyecan yaptim
Bende ignelere devam dun kontrolum vardi hersey yolunda dedi baska bir igne verdi iki tane bugun ve yarin vurulucam yarin yine kontrolum var her halde yumurtalari ne zaman toplanilacagini soylicek tahminim kac gun izin verdi ne yapmani soylediamin canım inşallah tutunur :) 9 yumurtam toplandı. 8 tanesini olgunlaştı. 5 tane embriyo oluştu. 3. gün embriyosu 1. kalite dedi doktorum. bundan sonrası beklemek artık. şimdilik çok güzel herşey çok heyecanlı gerçekten:) Allah inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder. sen ne durumdasın
3 gün izin var. yatıyorum hep. sadece tuvalete gitmem için kalkıyorum bide jel kullanıyorum onun için 10 dakika yürüyorum. 3 gün böyle devam edecek. dün transferden sonra 4 saat hiç kıpırdamadan yattım. kabız olmamam gerekiyormuş. şurup kullanıyorum posalı sebze meyve yememi söyledi. kuru kayısı incir falan yiyorum. herşeye dikkat etmem gerekiyor yani :) seninde ilerlemiş tedavi baya. az kalmış mutlu sona inşallah :)Bende ignelere devam dun kontrolum vardi hersey yolunda dedi baska bir igne verdi iki tane bugun ve yarin vurulucam yarin yine kontrolum var her halde yumurtalari ne zaman toplanilacagini soylicek tahminim kac gun izin verdi ne yapmani soyledi
inşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat aratmasın. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zaman. inşallah sıkıntısız devam eder tedavin :)Evet canim az kaldi guzel haberi ilkonce sen alicaksin hayirlisi insalkah allahim tum isteyenlere nasip eder haberleselim yine
Canim naber nasil gidiyor dinlenme bende carsamba tekrar gidicem yumurtalarin toplanilacagini soyliceklrr saniriminşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat aratmasın. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zaman. inşallah sıkıntısız devam eder tedavin :)
canım inşallah bebişin tutunmuştur sana. ben de cuma için randevu aldım. kemal bey ile bir ön görüşme yapmak istiyorum. ona göre karar vereceğim.inşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat aratmasın. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zaman. inşallah sıkıntısız devam eder tedavin :)
canım tedavin hayırlı olsun. takipteyim habersiz bırakmayın :)Canim naber nasil gidiyor dinlenme bende carsamba tekrar gidicem yumurtalarin toplanilacagini soyliceklrr sanirim
Şimdilik iyi gidiyor canım. Bi sıkıntı yok gibi. Sadece gaz sancısı oluyor çok. Dinlenme bitti. Çalışmaya başladım dikkat ediyorum hareket ederken. Yumurtalar toplandıktan sonra çok bişey kalmıyor artık. Hayirlisiyla sıkıntısız geçerken çok yumurtan toplanır inşallahCanim naber nasil gidiyor dinlenme bende carsamba tekrar gidicem yumurtalarin toplanilacagini soyliceklrr sanirim
Insallah canim. Allah razı olsun. Dua Et bizim için. Görüşmeye gittiğinde farkedeceksin. Çok ilgililer. Transfer yapıldığında bana o kadar ilgilendiler ki. Ah desem yanımda bitti hepsi. Doktor bey fatma hemşire Remziye hanim çok iyi davranıyor hepsi. Allah razı olsun hepsinden. Inşallah hayırlı güzel haberler alırsın sendecanım inşallah bebişin tutunmuştur sana. ben de cuma için randevu aldım. kemal bey ile bir ön görüşme yapmak istiyorum. ona göre karar vereceğim.
SAĞOL CANIM TAMAM İNŞALLAH SENDE HAYIRLISIYLA BAŞLARSIN ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN TÜM İSTEYENLEREcanım tedavin hayırlı olsun. takipteyim habersiz bırakmayın :)
İNŞALLAH CANIM CUMA GÜNÜ TOPLANABİLİR YUMURTALAR SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERECEKLER KESİNŞimdilik iyi gidiyor canım. Bi sıkıntı yok gibi. Sadece gaz sancısı oluyor çok. Dinlenme bitti. Çalışmaya başladım dikkat ediyorum hareket ederken. Yumurtalar toplandıktan sonra çok bişey kalmıyor artık. Hayirlisiyla sıkıntısız geçerken çok yumurtan toplanır inşallah
benim dondurmak için kalmadı canım. 9 tane toplanmıştı zaten 5 tanesi döllendi. 1 tanesi transfer yapıldı. diğerleri uygun değilmiş dondurmak için. çok istedim aslında dondurmak ama olmadı işte kısmetİNŞALLAH CANIM CUMA GÜNÜ TOPLANABİLİR YUMURTALAR SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERECEKLER KESİN
SEN DONDURULMUŞ BIRAKTINMI
CANIM YAAA BAKALIM BENİM KAÇ TANE TOPLANICAK SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 DEDİbenim dondurmak için kalmadı canım. 9 tane toplanmıştı zaten 5 tanesi döllendi. 1 tanesi transfer yapıldı. diğerleri uygun değilmiş dondurmak için. çok istedim aslında dondurmak ama olmadı işte kısmet
24.gün oldu galiba canım. 3.gün embriyosuydu benim ki. Bu günler adet günüm. Hatta 2 gün geçtiCANIM YAAA BAKALIM BENİM KAÇ TANE TOPLANICAK SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 DEDİ
SENİN ADETTEN SONRA KAÇINCI GÜN TRANSFER OLDU
Caım cuma günü opum var mama verdiler tadi cok degisik sana verdiler mi24.gün oldu galiba canım. 3.gün embriyosuydu benim ki. Bu günler adet günüm. Hatta 2 gün geçti
yok canım ben kullanmadım öyle bişey. ne içinmiş ki o mama. benim opum pazartesiydi. cumartesi çatlatma iğnem vardı sadece başka bişey vermediler. ne için olduğunu söylediler mi yada yazıyor mu üstündeCaım cuma günü opum var mama verdiler tadi cok degisik sana verdiler mi