Tüp Bebek Merkezleri çorlu reyapta tüp bebek yaptırmış veya yaptıracak olanlar

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
merhaba arkadaşlar. 28 yaşında 4 yıllık evli bir bayanım. 2 yıldır bebek istiyoruz. klomen tedavisi ve 3 başarısız aşılama geçirdim. sebepsiz infertilite teşhisi kondu. çalışan bir bayan olduğum için çorluda tedavime başlayacağım. daha önce kemal yıldıza tüp bebek yaptırmış olanlar var mı? olumlu ve olumsuz her türlü görüşünüzü bekliyorum. yaptıracak olanlar da yaşadıkları süreci buradan anlatabilirler mi?

kimse yok mu fikir verebilecek??

hiç mi kimse yaptırmadı burda tüp bebek? ya da yaptırmayı düşünen kimse mi yok? nolur yardım ediiiin

ÇORLU REYAP OP.DR. KEMAL YILDIZ BEY VE EKİBİ SAYESİNDE 10 YILLIK ÇOCUK ÖZLEMİMİZE 1 AY GİBİ KISA BİR SÜREDE SONUÇ ALDIK. GİTMEDİĞİMİZ NE GATASI NE ARAŞTIRMA HASTANELERİ NE ÖZEL KLİNİKLER KALDI. BUNUN YANINDA AŞILAMA VE HORMON İLAÇLARINA HİÇ DEĞİNMİYORUM BİLE. BEN VE EŞİM BU DURUMU ARTIK KABULLENMİŞTİKKİ BİR DOSTUM SAYESİNDE KEMAL BEYLE TANIŞTIM. HEP BİR KARAMSARLIK HEP BİR KABULLENİŞ İÇİNDEYDİK, TAKİ 5 GÜN ÖNCE ALDIĞIMIZ SEVİNÇLİ HABERE KADAR. ARKADAŞLAR OLMAZ DEMEYİN OLUYOR. 1 AYLIK KISA BİR SÜREDE BÖYLE ŞAHANE SONUÇLAR ALACAĞIMIZI TAHMİN BİLE EDEMEZDİK. KESİNLKLE ABARTILI FİYATLAR VE RAKAMLAR YOK, KULAKTAN DOLMA SÖZLERE KESİNLİKLE KANMAYIN. TRAKYADA ÇORLU REYAP HASTANESİ, OP.DR. KEMAL BEY VE EKİBİ BİR NİMETTİR . BENİM KESİNLİKLE HASTANE VEYA PERSONELİYLE HASTA DOKTOR ARASINDA DIŞINDA BİR İLİŞİĞİM BULUNMAMAKTADIR. SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA EMAİL ADRESİMDEN YARDIMCI OLURUM(sinanmamal55@hotmail.com) TEKİRDAĞDAN SELAMLAR ALLAH'IM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
Değerli hocam bizi misafir ettiğiniz günden buyana, ekibinizle birlikte bize göstermiş olduğunuz yakın ilgiye alakaya ne... kadar teşekkür etsek azdır. 1 aylık kısa bir süre içerisinde doğru teşhisiniz ve tedaviniz sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Keşke sizleri çok daha önceleri tanımış olsaydık, önce Allah'ın daha sonrada sizlerin sayesinde yılların çocuk özlemini sayenizde geride bırakacağız. Hocam ben tekrar ellerinizden öper size ve ekibinize şahsım ve eşim adına şükranlarımı sunarım. İyiki varsınız teşekkür ederiz ..

MERHABALAR....
Ben 33 yaşında bir öğretmenim ve eşim mühendis, çorluda yaşıyorum. telefon e mail nasıl isterseniz bana ulaşabilirsiniz. (ozlemdemir1923@hotmail.com) çünkü ben de tedaviden önce sayfalarca... yorumları okumuştum.
şuan gebeyim :) " DR. KEMAL YILDIZ 'a " minnettarım. bebeğimizi ve sağlığımı DR. Kemal Yıldız'a borçluyuz. 1yıl önce çorlu da jinekologlara check up amaçlı gittim. bebek içinse DR. levent Duman'a 10 ay boyunca gittim. her şeyin çok normal olduğunu, normal gebe kalabileceğimi söyledi, 10 ay! boyunca. fakat aylar geçti geçti. gebelik testinde hep negatif gördüğümde ağlıyordum DR. levent duman, normal olduğumu söylüyordu, bu kez psikiyatrist' e gittim. madem normal her şey, ruhani sıkıntılar var dedim. her insanda olan iş güç stres sıkıntı yapmayınız durumuyla karşılaştım. bu kez yine aynı hastane de DR.KEMAL YILDIZ' dan randevu aldım, aşılama yaptıralım da olsun bitsin diye düşünerek gittim. ne aşılaması... keşke. neyin normalliği.... levent beye göre. ki abim Avukat, levent beye kızgınlığı kırgınlığı hala geçmedi, hukuksal işlem başlattı. REYAP HASTAHANE sin den çok! memnunum. sahipleri, yönetimi, baş hekimi Hıdır bey, çok itinalı, iyi ve başarılı bir hastane. Lakin levent bey yetersiz bir doktor.
DR.KEMAL YILDIZ ile tanışmadan önce , hemşirelerle formlar doldurduk. geçirilen hastalıklar ,tedaviler... ki çok makul ve sistemli ilerliyorlar, formlardan sonra tanıştık.
Kemal bey, çok itinalı , kılı kırk yaran :) , sabırlı, kültürlü, iyi niyetli , çok! başarılı bir doktor. çorlu kasabamızdan öte, Türkiye için büyük bir nimet . ender başarılı doktorlardan biri.
kemal bey kan, hormon bir çok tahlile baktı, Muayene etti. aşılama olamıyor ,normal bebek zaten olmuyor. çünkü rezervler az.. kist var.. POLİP çıktı. tüp bebek süreci başladı. iyi ki başladı. kemal beye şükran borçluyuz.
bu süreçte çok sakin olmak gerek. ve doktorun her söylediğini harfiyen uymak gerekli. saati saatine içilen ilaçlar, göbekten vurulan ilaçlar, önemli! kesinlikle alkol ve sigara çok yağlı yemekler bu süreçte olmamalı!
yumurta büyütme süreci başlıyor.. ardından kemal bey yumurtaları topladı. Embriyolog bey de REYAP da gayet iyi. hemşireleri nesrin hanım, Fatma hanım çok alakalı insanlar. Fatma hemşire hanım çok güler yüzlü, sabırla tüm sorularınızı cevaplayan, yapıcı iyi bir hemşire.. lakin sekreter kadından Nazan hm .dan memnun değilim. çünkü çok dedikoducu, kültür ve eğitim seviyesi düşük ,basit , meraklı bir kadın. tan tank vuran pabuçları da tüm hastaların beynini oyuyor. insanlar zaten orda moralsiz sıkıntılı bekleyişlerdeler. sabo beyaz terliklerden alıp göndericem. Embriyoloğundan hemşiresine doktoruna tüm olanları yaşadıklarımı paylaşıyorum. çünkü çok sabır gerektiren bir süreç. yumurtalar toplandıktan sonra , transfer günü belirleniyor. yumurtalar "A kalite" yada "B kalite" oluyor. buna kafanızı çok takmayın. evet önemli bir nokta, ama bize gerekli olan 1 tane döllenmiş iyi yumurta. :) Transfer günü, transferi kemal bey ve ekibi yapıyor. o gün akşamüzerine kadar hastanede yatıyorsunuz. akşam evinizdesiniz. ama minimum hareketlerle geçmeli o hassas süreç. tuttu mu tutmadı mı diye düşünüyorsunuz. yerçekimi fizik var sonuçta, olabildiğince az hareketlerle geçmeli o süreç.
şuan 20 haftalık, 5aylık gebeyim :) DR. KEMAL YILDIZ' a minnettarız. bebeğimizin kalp atış sesini ona borçluyuz :) çok itinalı ve sabırlı , araştıran okuyan, inceleyen , mükemmel bir hekim. çok iyi niyetli ve mütevazi biri olması büyük şans. sıkıntınız ağrınız olduğunda cep telefonundan arayıp danışabiliyorsunuz. 7/24 :) bu hakikaten iyi niyetli bir durum. Tanrı Rab uzun uzun ömürler versin kemal beye. büyük başarılarının Türkiye de tüm dünyada daim olacağından eminim. ben hürmet ve şükranla kemal beyi her zaman anıyorum, ve senelerce anıyor olucam. tekrar teşekkürler kemal bey :) sağ olunuz başarılı güzel insan.....

Merhaba bende corluda yasiyorum 3 yil olacak evleneli bebek hasretiyleyanip tutusuyorum ne kadar tuttu tedavi cvp icin tesekkurler

arkadaşlar bizde kemal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. cumartesi günü görüşmemiz vardı. biz eşimle çok memnun kaldık ilgilerinden. sonuç olumlu olur olmaz bilemem Allah bilir ama bu işe moralle başlamak bize kendimizi iyi hissettiriyor umudumuz artıyor :)

CENIM BEN DE ÖNUMZDEKI AY BAŞLAYACAĞİM BENDE FSH PROBLEMI VAR . KEMAL BEYE GİTMEMEM VESILE OLAN İSE ARKADAŞIMIN TEDAVININ OLUMLU OLMASI OLDU TABIKIDE HERSEY VESILE VAKTI ZAMANI GELINCE OLUYOR ..

CENIM BEN DE ÖNUMZDEKI AY BAŞLAYACAĞİM BENDE FSH PROBLEMI VAR . KEMAL BEYE GİTMEMEM VESILE OLAN İSE ARKADAŞIMIN TEDAVININ OLUMLU OLMASI OLDU TABIKIDE HERSEY VESILE VAKTI ZAMANI GELINCE OLUYOR ..

Ben geçen yıl yazmıştım canım. Şimdi sana moral olayım biraz. Kemal Bey sayesinde 3.5 aylık oğlum kollarimda çok şükür. Inşallah sen de alırsın meleğini kucağına. Bol şanslar

Ben geçen yıl yazmıştım canım. Şimdi sana moral olayım biraz. Kemal Bey sayesinde 3.5 aylık oğlum kollarimda çok şükür. Inşallah sen de alırsın meleğini kucağına. Bol şanslar
insallah dualarımız kabul olur . pekı senın ilk denemende mı oldu

Reyapta rapor gecerli oluyo mu kizlar tedavi icin..degilsede ucret ne kadar...rezerv azliginda sonuclari nasil..

bizde önümüzdeki ay başlıyoruz. bu ay rahim filmi falan çekilecek. fiyat konuşmadık hiç ama 4500 tl dediler ilaçlar kişiye göre değişebiliyormuş

arkadaşlar bende kemal beye gidicemm 4 yılldır evlıyım insallah olumlu sonuçlar alırım

bizde önümüzdeki ay başlıyoruz. bu ay rahim filmi falan çekilecek. fiyat konuşmadık hiç ama 4500 tl dediler ilaçlar kişiye göre değişebiliyormuş
daha önce hiç rahim filmı çektırdınmı yoksa ılkmı ben 2 sene önce çektırdım bır ay once gittim doktor gayet temız demıstı reyapa hastanesi ne başlıcam tedavi için benden isterlermı yenıden acaba

ilk defa çekilecek benim. aslında tedirginim biraz anestezi yapılacak diye. ikinciyi isteyebilirler belki sizden.2 yıl geçmiş. kontrol amaçlı tekrarlayabilirler filmi önlem almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…