Ben pek ilaç kullanmaya alışkın değilim o yüzden ağır geldi heralde. Şu anda sadece folik asitle dostinex kullanıyorum. Mayısı bekliyoruz artıkYok arkadasim bende bir sıķıntı yapmadi suan devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek ilaç kullanmaya alışkın değilim o yüzden ağır geldi heralde. Şu anda sadece folik asitle dostinex kullanıyorum. Mayısı bekliyoruz artıkYok arkadasim bende bir sıķıntı yapmadi suan devam ediyorum
Aksam bende rahatsizlandim mide bulantisi kusma oldu bende biraktim ilaclari folik asit glifor kullanicam sadece aynen mayisi bekliyoruzBen pek ilaç kullanmaya alışkın değilim o yüzden ağır geldi heralde. Şu anda sadece folik asitle dostinex kullanıyorum. Mayısı bekliyoruz artık
perşembe günü 1 gün içinde 6 tane hap içmek zorunda kalınca bünyem kaldıramadı :) sıpalar daha göbüşe gelmeden çektiriyorlar bize :) inşallah güzel haberlerimizi birlikte paylaşırız burada :)Aksam bende rahatsizlandim mide bulantisi kusma oldu bende biraktim ilaclari folik asit glifor kullanicam sadece aynen mayisi bekliyoruz
Insallah canim yaaa hayirlisiyla tedaviye baslasakperşembe günü 1 gün içinde 6 tane hap içmek zorunda kalınca bünyem kaldıramadı :) sıpalar daha göbüşe gelmeden çektiriyorlar bize :) inşallah güzel haberlerimizi birlikte paylaşırız burada :)
Kötü düşünme hiç. Içini ferah tut. Allahın izniyle hersey çok güzel olacak. bebislerimize kavuşacagiz Inşallah. Bizim bebislerimiz çok şanslı olacaklar. Kavuşmamız zor olduğu için çok kıymetli olacaklarInsallah canim yaaa hayirlisiyla tedaviye baslasak
yakinimdan insanlaŕ simdi hep tup bebegi tutmayanlarin haberini söylüyorlar bana herkes ayni degil tutmassada yapcak birsey yok diyorum
Aynen öyle bende înanıyorum bebişlerimi gelecek az kaldı canımKötü düşünme hiç. Içini ferah tut. Allahın izniyle hersey çok güzel olacak. bebislerimize kavuşacagiz Inşallah. Bizim bebislerimiz çok şanslı olacaklar. Kavuşmamız zor olduğu için çok kıymetli olacaklar
ARKADAŞIM NE ALEMDESİN MENS OLDUNMU BEN BEKLİYORUM TAHMİNİM HAFTA SONU OLUCAM ÇOK HEYECAN BASIYOR :)perşembe günü 1 gün içinde 6 tane hap içmek zorunda kalınca bünyem kaldıramadı :) sıpalar daha göbüşe gelmeden çektiriyorlar bize :) inşallah güzel haberlerimizi birlikte paylaşırız burada :)
Olcakmis belirtileri yasiyorum :) ilacin adine ve ne kadar tuttu arkadsim hadihayirlisi olsun bende olsamda baslasam tedaviye...evet canım pazartesi günü adetim başladı dün gittik. muayene oldum. ilk ilaca başladık hayırlısıyla :) şimdiden heyecanlanıyorum. yediklerime dikkat etmeye başladım bile :) göbüşte yerini sağlamlaştırmak lazım bebişin :)
belki adet olmazsın bu ay belli mi olur güzel haberler verirsin bize :)
Estrofem diye bi hap var şimdilik 8 gün kullanıcam. 13ünde iğnelere başlıyoruz. Hap 7 buçuk lira tuttu folik asitle beraber başka para vermedik daha. İğneler fazla tutacak galibaOlcakmis belirtileri yasiyorum :) ilacin adine ve ne kadar tuttu arkadsim hadihayirlisi olsun bende olsamda baslasam tedaviye...
arkadaşlar marhabaç nasıl gidiyor tedaviniz. ben iki hafta önce laparoskopi oldum ve tüplerimin zdelenmiş olduğunu öğrendim. doktorum tüp bebek dışında şansın az dedi. kemal yıldız ve başka bir doktor arasıdna ikilemdeyim. benim ya temmuz ya da ağustos olacak inşallah. Reyapta tüp bebek fiyatı nedir? ve doktorunuzdan memnun musunuz? bol şanslar hepinizeEstrofem diye bi hap var şimdilik 8 gün kullanıcam. 13ünde iğnelere başlıyoruz. Hap 7 buçuk lira tuttu folik asitle beraber başka para vermedik daha. İğneler fazla tutacak galiba
Hayırlısı olsun arkadasım ben daha lmadım beklemedeyim :) iğneler çok tutuyor herkesin hastalığına göre tedavi uyguluyolar sanırımEstrofem diye bi hap var şimdilik 8 gün kullanıcam. 13ünde iğnelere başlıyoruz. Hap 7 buçuk lira tuttu folik asitle beraber başka para vermedik daha. İğneler fazla tutacak galiba
Arkadasım geçmiş olsun doktorumuz gerçekten çok iyi herşeyi anlatıyor çok bilgili biri ben tedaviye başlmadan 1000 tl harcadım tedvıylede 7-8 tutar diye düşünüyorum hayırlısıylla bebeklerimize kvuşalım hepimizarkadaşlar marhabaç nasıl gidiyor tedaviniz. ben iki hafta önce laparoskopi oldum ve tüplerimin zdelenmiş olduğunu öğrendim. doktorum tüp bebek dışında şansın az dedi. kemal yıldız ve başka bir doktor arasıdna ikilemdeyim. benim ya temmuz ya da ağustos olacak inşallah. Reyapta tüp bebek fiyatı nedir? ve doktorunuzdan memnun musunuz? bol şanslar hepinize
amin canım. İnşallah Allah isteyen herkese versin. burdan takip ediyorum sizleri. haberdar edin durumunuzdan :)Arkadasım geçmiş olsun doktorumuz gerçekten çok iyi herşeyi anlatıyor çok bilgili biri ben tedaviye başlmadan 1000 tl harcadım tedvıylede 7-8 tutar diye düşünüyorum hayırlısıylla bebeklerimize kvuşalım hepimiz
bekleme devam ediyor mu hala :) belki hayırlı haberler vardır bu ay :)Hayırlısı olsun arkadasım ben daha lmadım beklemedeyim :) iğneler çok tutuyor herkesin hastalığına göre tedavi uyguluyolar sanırım
Hala mens olmadim kanda baktirdim gebelik yok adet duzensizligi oluyordum zatrn ben ama bu ay ilacta ictim hala olmadim belki strestendir offfff yaaabekleme devam ediyor mu hala :) belki hayırlı haberler vardır bu ay :)
stres çok etkiliyor canım ya. ben her ay beklediğimden 2-3 gün geciktiği oluyordu. sonuç hep hüsrandı. ilk defa bu ay adet olduğumda ağlamadım :) tedaviye bir an önce başlamak için hemen olayım istedim. inşallah hayırlı haberler alırsınHala mens olmadim kanda baktirdim gebelik yok adet duzensizligi oluyordum zatrn ben ama bu ay ilacta ictim hala olmadim belki strestendir offfff yaaa
ARKADAŞIM HAYIRLISI OLSUN TEDAVİN DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH TUTARIyi akşamlar hanımlar. Bugün ilk iğneye başladık hayırlısıyla. Fiyat sorunlar için yazayım. Benim iğneler 5 doz 1200 tuttu. tüp bebek işlemide 4500 tl. Daha 1000 liralık bi ilaç masrafıda olabilirmis. Embriyo dondurma fiyatida ilk sene için 500 liraymıs tabi dondurma işlemine embriyolog karar verecekmis. Şimdilik bu kadar