- 6 Mart 2024
- 300
- 100
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet benim de regli ağrısı gibi az önce hatta lavaboya gittim çok afedersin baktım regl oldum diye çünkü ayaklarım üşüyorKuzum daha çok regl ağrısı diyebilirim. Kasık ağrısı belki biraz da gazdan oluyordur bende öyle olmuştu.
Pozitif olursa bu ilaçları üç ay kullanacaksın dedi banaBebiş tutunduktan sonra ilaçları bırakınca birazı gidiyormuş ilaçlar felaket ödem yapıyor bence de
Evet evet benim de regli ağrısı gibi az önce hatta lavaboya gittim çok afedersin baktım regl oldum diye çünkü ayaklarım üşüyor
Aynen benim de 12 haftaya kadar dedi ama uzayabilir dedi duruma göre zaten sen hamileliği öğrendiğinde 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun. Son adet tarihin hamileliğin başlangıcı sayılıyorPozitif olursa bu ilaçları üç ay kullanacaksın dedi bana
Bende orda yaptırıyorum güveniyrmda oruya ama eşim artk olmadi degistirelim diyr bende bilmiyrm 3. De orda olsnnistyrmAhmet erdem Mehmet erdem novaartın sahipleri benim de bütün işlemlerim novaartta oldu embriyolarım da şuan oranın labaratuvarında doktorum orayla anlaşmalı
Tamam o zaman korkmayalım ben de dedim adet mi olacağım neHeh aynen o ağrı bende hala var bugün 12. Gün ayaklarım da buz antalyadayım güya hava da soğuk değil ama
Ay hadi inşallah ya sen kan verdin miAynen benim de 12 haftaya kadar dedi ama uzayabilir dedi duruma göre zaten sen hamileliği öğrendiğinde 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun. Son adet tarihin hamileliğin başlangıcı sayılıyor
Tolga ecemiş araştırBende orda yaptırıyorum güveniyrmda oruya ama eşim artk olmadi degistirelim diyr bende bilmiyrm 3. De orda olsnnistyrm
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?Evet genelde prog Están iğne veriliyor benim progesteronm düşüktü acaba ondan mı farklı verildi diye düşündüm de herkes aynı verilmiş genelde
Ya ben tartı üstüne çıkmaya cesaret edemiyorum.Kızlar az önce tartıya çıktım tam 4 kg almışım inanamıyorum o kadar ödem mi olur biraz yememe de dikkat etmedim bolca çerez yedim de bilmiyorum kilomu aldım ödem hepsi ödem olamaz herhalde kilo almışım
Yok ya bi tanıdık biri varms özelde bi ona bakarim uygun olur diye yoksa bahçeci düsnyrm ama 5 embriyom varkende baska hastanelerde para harcamaya ne gerk var buda az paralara transfer olurum onlardn tutar galiba sonuna kdr gideryim birTolga ecemiş araştır
Canım senin gittiğin klinikte çok güzel kötü doktorlar degillerYok ya bi tanıdık biri varms özelde bi ona bakarim uygun olur diye yoksa bahçeci düsnyrm ama 5 embriyom varkende baska hastanelerde para harcamaya ne gerk var buda az paralara transfer olurum onlardn tutar galiba sonuna kdr gideryim bir
Embrıyolarını götürebilirsinYok ya bi tanıdık biri varms özelde bi ona bakarim uygun olur diye yoksa bahçeci düsnyrm ama 5 embriyom varkende baska hastanelerde para harcamaya ne gerk var buda az paralara transfer olurum onlardn tutar galiba sonuna kdr gideryim bir
Ben ikinci kanı geçenlerde vermiştim başka vermene gerek yok dedilerAy hadi inşallah ya sen kan verdin mi
Onlar da mı ödem yapıyormuş ben ödem kısmı OPU’yla ve o iğnelerle biter sanıyordumBebiş tutunduktan sonra ilaçları bırakınca birazı gidiyormuş ilaçlar felaket ödem yapıyor bence de
Opu’dan sonraki süreç mi yoksa totalde mi? Ben de neredeyse 5 kilo almıştım, çoğu gitti yine şükür. Eski haline döndün diyorlar da bir kilo kaldı öyleKızlar az önce tartıya çıktım tam 4 kg almışım inanamıyorum o kadar ödem mi olur biraz yememe de dikkat etmedim bolca çerez yedim de bilmiyorum kilomu aldım ödem hepsi ödem olamaz herhalde kilo almışım
İntralipid serum takıldı. Dün transferin oldu2. Transferi olurken doktorunuz farklı bir yöntem uyguladı mı kızlar rahme tutunmasıyla alakalı
yok vallahi yapıyor yemeye içmeye çok dikkat ederim bana mısın demiyorOnlar da mı ödem yapıyormuş ben ödem kısmı OPU’yla ve o iğnelerle biter sanıyordum
Verildi kuzum o vurduğum iğne progesteron içerikli iğneCanım sana progesteron niye vermediler transfer sonrası ben onu merak ettim tüp bebekte veriliyor genelde
Bende güveniyorum bu işler nasip işi ben doktora da hata bulmuyorum çünkü herşeyim normal Allah nasip edince olucak en güzel zamanda inanıyorumBende orda yaptırıyorum güveniyrmda oruya ama eşim artk olmadi degistirelim diyr bende bilmiyrm 3. De orda olsnnistyrm