ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet genelde prog Están iğne veriliyor benim progesteronm düşüktü acaba ondan mı farklı verildi diye düşündüm de herkes aynı verilmiş genelde
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?
Kızlar az önce tartıya çıktım tam 4 kg almışım inanamıyorum o kadar ödem mi olur biraz yememe de dikkat etmedim bolca çerez yedim de bilmiyorum kilomu aldım ödem hepsi ödem olamaz herhalde kilo almışım
Ya ben tartı üstüne çıkmaya cesaret edemiyorum.
Ben bir de herkesten farklı olarak bağışıklık baskilasin diye.
Bir de organ nakli olanların kullandığı bir ilacı kullanıyorum, embriyoyu vücut yabancı algilamasin kabul etmesi kolaylassin diye. Bunlar da aşırı şişlik ödem yapan şeyler.

İnan bu dönemde en küçük sorunlardan kilo. Negatif görünce hepsi hafif kaliyor

Yok ya bi tanıdık biri varms özelde bi ona bakarim uygun olur diye yoksa bahçeci düsnyrm ama 5 embriyom varkende baska hastanelerde para harcamaya ne gerk var buda az paralara transfer olurum onlardn tutar galiba sonuna kdr gideryim bir
Canım senin gittiğin klinikte çok güzel kötü doktorlar degiller

Kızlar az önce tartıya çıktım tam 4 kg almışım inanamıyorum o kadar ödem mi olur biraz yememe de dikkat etmedim bolca çerez yedim de bilmiyorum kilomu aldım ödem hepsi ödem olamaz herhalde kilo almışım
Opu’dan sonraki süreç mi yoksa totalde mi? Ben de neredeyse 5 kilo almıştım, çoğu gitti yine şükür. Eski haline döndün diyorlar da bir kilo kaldı öyle 😃

X